Test af Impulse køretøjer fra Jollyroom.dk – Testfamilien
Test af produkter fra Bagetid.dk

Test af Impulse køretøjer fra Jollyroom.dk

To af vores testere har sammen med deres piger på 9 år testet elektriske køretøjer fra Brandet Impulse for Jollyroom.dk.

2018-04-02-14-49-43

De testede produkter er:

Impulse Electric Scooter 250 W, Sort – normalprisen er 2.399 kr. nu på tilbud til 1.709 kr.

Impulse Electric Scooter, Sølvgrå – pris 3.439 kr. nu på tilbud til KUN 2.299 kr. 

Impulse Hoverboard 10 – pris 3.199 kr. nu på tilbud til KUN 1.259 kr. 

Mie fortæller:

Min datter Anna på 9 år har testet en Impulse Electric Scooter 250 W i Sort

Det var en meget begejstret pige, da hun første gang så det seje løbehjul med saddel. Scooteren/løbehjulen er eldrevet og den kan holde i 6 timer på et fuldt opladet batteri.

img_1924

Der er støtteben, håndbremse og fodbremse samt mulighed for tre højder på styret. Anna måler ca. 130 cm og kan kun lige nøjagtigt passe løbehjulet – så er dit barn mindre end den højde, så vil jeg anbefale at man fx vælger det løbehjul som Allans døtre har testet nedenfor.

img_1889

Film el-scooter

Om det er et løbehjul eller en scooter, det ved jeg faktisk ikke rigtigt – men det er velegnet til større børn. Farten justeres via gashåndtaget og man kan nemt bremse ved hjælp af håndbremsen.

img_1897

Det lille LCD-display på styret viser hastigheden og hvor meget batteri der er på.

img_1894

Det er let at styre og parkeres nemt ved hjælp af støttebenet. Vi har målt en max-fart på 17 kmt, derfor er det et MUST med hjelm på, når der køres.

img_1896

Anna har været ude køre sammen med mig imens jeg løber – det er en fordel med motoren, da hun ofte bliver træt på cyklen. Dog prioriterer vi selvfølgelig stadig at de får deres regelmæssige motion og ser løbehjulet som lidt en pandant til anden motorsport – bare ikke helt så vildt.

img_1929

Jeg har også selv prøvet det og synes, at det er super sjovt. Det skal vi nok få super meget glæde af i løbet af sommeren.

Allan fortsætter:

Vores tvillingedøtre, Ava & Smilla på 9 år, er eventyrlystne. De havde optur da vi skulle teste hooverboard og el-løbehjulet fra Impulse.

Modellerne de har testet hedder: Impulse Hoverboard 10 samt Impulse Electric Scooter, Sølvgrå. Hoverboardet er et balancebræt  til større børn, som kan lide fart under fødderne. Løbehjulet er med lys, motor og mulighed for at folde sammen, så det kan komme med alle steder.

Fælles for alle de testede produkter er, at de er anbefalet fra alder 8 år og maks. belastning er på 100 kg.

Vi, som forældre så ærlig talt, alt det der kunne gå galt. Man kan slå fast at vi IKKE er helt så eventyrlystne (altid) som ungerne. Vi gik ned på en lukket vej for at starte. Og vejret var blændende! Jeg testede hooverboardet først. Og det gik faktisk helt ok at komme i gang. Boardet er ret ligetil med en hjælpende hånd. Om end temperamentsfuld til tider.

2018-04-02-14-42-13

Ava var næste der skulle på og hun ROCKEDE boardet. Hun synes det var fantastisk – og hun havde øjeblikkelig optur.

2018-04-02-13-52-04

2018-04-02-13-52-09

Film hoover-board

Smilla var lidt mere forsigtig og testede el-løbehjulet. Det kommer ret fint og hurtigt op i hastighed. Dog ikke ustyrligt, og Smilla fandt lynhurtigt ud af hvordan man stille og roligt bremsede ned. Bremsede ned til mig som så derefter stjal løbehjulet, som ikke kommer helt op i kæmpe høj hastighed i min vægtklasse (høhø).

2018-04-02-14-50-31Film el-løbehjul

Smilla testede også hooverboardet, som hun fandt liiiidt for eventyrligt til hende. Ava ville gerne køre på begge ting på en gang hvis det var muligt. Det ville hendes forældre nok NÆPPE have nerver til dog. Vi kørte stille og roligt ned mod gadekæret, og kørte rundt på den lukkede vej dernede. Det er super sjovt, men dog absolut forståeligt at aldersgrænsen er 8 år til disse.

Fælles for alle de testede produkter:

Det er vigtigt at have respekt for “legetøjet”. Hooverboardet kan godt kræve en del træing, så man skal sætte sig godt ind i hvordan det hele fungerer.

Alle tøserne har efterfølgende spurgt hver aften om ”hvornår må vi komme ud og køre igen?”. Og det bliver der forhåbentlig rig mulighed for i den kommende og mere varme tid vi går i møde.

Det er vigtigt at have hjelm på, når man kører på det elektroniske legetøj. Alle pigerne har testet hjelme fra Harsh, som fås i 5 forskellige farver. Prisen er 319 kr., men den orange er netop nu på tilbud til kun 219 kr.

Hjelmen passer både til børn og voksne og har et ventilationssystem, så gør at den er behagelig at have på.

fullsizerender

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er ikke et must med den slags “legetøj” – men er man til lidt sjov og fart over feltet – så er det rigtig sjovt udelegetøj.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Helt sikkert gode kvalitetsprodukter, som kan holde til en del.

Pris: GOD – Det er selvfølgelig produkter i den lidt højeprisklasse. Men det er jo også køretøjer der koster en del, at producere og som er lavet i en god kvalitet. Derfor vurderes prisen som god (og når på tilbud MEGET GOD).

3 kommentarer

 • Sabrina

  Vi elsker også løbehjulet herhjemme. Er helt enig i jeres resultat af testen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det ser så fedt ud! Lige noget for familier med fart og benzin i blodet som os! 😍 og voksne legebørn 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt legetøj. Min søn på 14 har et board i stil med det i viser frem og har købt et sæde til så den kan køres som en gocart. Nu nyder de små at sidde på skødet imens han kører – alt for stærkt – med dem. Moderen er knap så begejstret men ungerne elsker det. Så forstår godt jeres anmeldelse. Det ER sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af produkter fra Bagetid.dk