TEST af Beemoo Søskendevogn og Nordlys Kørepose fra Jollyroom.dk – Testfamilien
TEST af Feststemning.dk

TEST af Beemoo Søskendevogn og Nordlys Kørepose fra Jollyroom.dk

Mie og hendes familie har testet søskendevogn og køreposer fra Jollyroom.

Mie fortæller:

“Vi har testet en Beemoo Race Air Duo søskendevogn, samt Nordlys køreposer alt sammen fra Jollyroom.dk.

Det var perfekt timing, at vi skulle teste en søskendevogn, da vi er begyndt at gå meget i stedet for at køre bil, når vi skal rundt omkring efter at vi er flyttet ind til byen.

Nohr er lige i den alder, hvor han sagtens kan gå en lang tur, men lige pludselig når et punkt, hvor han ikke gider mere. Derudover tager det også liidt lang tid nogle gange og så er det super rart lige, at kunne smide dem begge i vognen. 😊”

“Jeg er overrasket over, hvor god sædeplads der er i vognen. Vi har haft en tidligere, hvor Nohr næsten ikke kunne være i, men i denne er der god plads til ham.

Vognen kan justeres både i fodstøtte og ryglæn, så der er mulighed for at drengene kan sove i vognen også. Derudover har den en fempunktssele, så de er godt spændt fast.

Kalechen er nem at tage af og på alt efter vejret. Den kan også indstilles i flere niveauer alt efter, hvor meget skygge man skal have. Derudover har den også en pæn stor varekurv nedenunder, hvor der er god plads til tasker osv.”

“Et kæmpe plus med vognen er, at den er super nem at slå sammen og den kan slås sammen med sæderne på, så man ikke skal bruge 100 år på at skille det ad, hver gang den skal med i bilen. Derudover fylder den næsten ikke noget i bilen. Den kan sagtens være i vores bagagerum (en stationcar) samtidig med at der stadig vil være plads til en taske eller to, hvis man f.eks. skal på en lille ferie.”

“Det eneste man kunne ønske sig mere var måske drejelige forhjul, men igen det er en smagssag.

Alt i alt er vi rigtig glade for vognen. Den har god sædeplads, samtidig med at den ikke fylder meget, når den er klappet sammen. Det er et kæmpe plus i min bog. Klapvognen er ideel til lige at smide i bilen, når man skal på tur eller ferie.”

“Til vognen fik vi også to super lækre køreposer fra Nordlys.”

“Her får man virkelig en kørepose med mange fede detaljer, som gør ens hverdag nemmere. Den har udtag til fempunktsele, så du kan bruge den til stort set alle klapvogne og barnevogne.

Her bruges den både til babyjogger og søskendevognen. På bagsiden er der nogle små gummiknopper, så posen ikke glider på sædet.

De er foret med en lækker blød lammeskind på indersiden, som virkelig holder ungerne varme. Lige nu ligger Loui i den i sit alm. tøj og en hue, når han sover og han er dejlig varm, når man tager ham op.”

“Det gode ved den her model er også, at den er 100 cm. Lang, så selv Nohr på 3,5 kan bruge den.

Posen kan både bruges som en lukket pose, men man kan også lyne den op i bunden, så fødderne kan stikke ud, hvilket er mega smart her til vinter, hvor man bare kan lyne Nohr’s store vinterstøvler ud af posen, men samtidig kan han holdes varm, når vi er ude at gå.

Derudover kan den også bruges i længere tid, når man har mulighed for at fødderne kan stikke ud.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Søskendevognen er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk redskab til småbørnsfamilier. Især hvis der ikke er så mange års forskel imellem børnene.

Kvalitet/Holdbarhed: GOD – Fin kvalitet og en billig vogn til brug på ture og ferier. Jeg vil sige at, hvis man skal bruge den hver dag mange gange om dagen, så vil man nok vælge en med lidt mere komfort, men den her har alt, hvad man skal bruge til alm. brug.

Pris: MEGET GOD – Vognen koster 1969 kr, hvilket er en rigtig fin pris for en søskendevogn, hvis man står og mangler en til når man på tur osv. Til de hurtige er de faktisk på tilbud lige pt. Til kun 1479 kr.

Min vurdering af Køreposen er:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mit vedkommende vil jeg sige at det er en nødvendighed henover efterår og vinter med en kørepose, så børnene stadig kan sove ude.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Super lækker kvalitet. Lammeskindet er meget blødt og holder virkelig godt på varmen. Derudover har den en masse gode funktioner, så man kan bruge den både til små og store børn. Den virker til at være meget holdbar med nogle stærke syninger og en god lynlås.

Pris: Posen koster 1269 kr. Det er en god pris sammenlignet med andre mærker. Lige nu kan man få den til kun 949 kr.

1 kommentar

  • Virkelig god anmeldelse! Jeg skal da helt sikkert have kigget nærmere på køreposen, vi mangler nemlig til vores klapvogn.
    Og så skal jeg da klart overveje en søskendevogn, hvis vi udvider familien på et tidspunkt 🙂
    Tak for anmeldelsen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Feststemning.dk