Test af Cirqula multi skåle fra MEPAL – Testfamilien
TEST af Maneno - Danmarks sjoveste læseapp

Test af Cirqula multi skåle fra MEPAL

3 af vores testfamilier har testet Cirqula multiskåle fra Mepal.

Louise fortæller:

Jeg synes altid, at man mangler skåle i sit køkken, jeg gør! – 0g især nogle flotte skåle som man rent faktisk kan bruge til pæn brug udover daglig brug. Jeg havde faktisk næsten ingen skåle og plejer som regel, at bruge vores glasskåle i hjemmet – og hvis vi skal på picnic, så kommer jeg ting i fryseposer. Det ser på ingen måder hyggeligt ud og glasskåle er ikke så praktiske på picnic

Jeg modtog de flotteste Mepal Cirqula opbevarings- og serveringsskåle som både er rummelige og praktiske. Også er de vildt lækre i farven som I kan se.

Skålene er en alt muligt skål og kan oveni købet bruges til servering.

Det sæt jeg har testet, indeholder skåle med 500 ml, 1000 ml, 2000 ml og 3000 ml.

Mine unger elsker at spise f.eks. popkorn og synes faktisk det er rart at de findes i forskellige størrelser, så Nohr kan få en lidt mindre skål end storesøster Filippa.

Mepal Cirqula kan både bruges til mad der er til køl men også til mel, sukker osv. som skal stå i skufferne. Det gode ved dem er at de kan bruges i fryser ned til -20 grader. Derudover tåler de endda mikroovn og kan maskinopvaskes, hvilket er perfekt for en travl familie som os.

Med til disse flotte skåle medfølger transparente låg, som lukker skålene helt tætte. Det gør det dejlig nemt, at se hvad skålen indeholder.

Udformningen af skålene gør, at de er lette at stable og de tomme skåle fylder derfor ikke meget i køkkenskabet, hvilket jeg også synes er super rart, da sådan noget nemt kan tage meget plads i ens køkken.

Udover at der bliver serveret masser af chips og popcorn her i sommeren, så bruger vi meget vores skåle til servere aftensmaden i og til tilberedning af dagens vigtigste måltid nemlig morgenmaden.

Vores vurdering af Mepal skålene er:

Nytteværdi:  GOD – De virker holdbare og derudover virker de også eksklusive både i farve og design. Jeg kan også godt lide at man får dem i forskellige størrelser, så man har flere af samme slags.

Holdbarhed: MEGET GOD. De kan både tåle mikroovn, frost samt opvaskemaskine og virker på ingen måder ”brugt ” efter brug. De holder den pæne farve.

Pris: GOD – Lige nu på Kitchenlivingdinings hjemmeside er der tilbud på dem til 249,95,-kr Normal pris 329,95,-kr. Jeg synes faktisk at det er en fair pris når man tænker på kvaliteten af disse skåle. Jeg skal helt klart have nogle flere af dem.

Kvalitet: MEGET GOD – Her hænger både holdbarhed og kvalitet sammen og som jeg nævnte tidligere, så tåler de næsten alt og de holder 100% efter brug.


Pia fortæller:

Jeg har været så heldig at skulle teste cirqula multiskåle fra Mepal. Sættet jeg har modtaget til test består af 500 ml, 1 L, 2 L og 3 L med tilhørende tætsluttende låg. Jeg har modtaget skålene i farven Nordic berry.

Allerede inden jeg havde modtaget mine skåle, var jeg ret solgt i skålenes alsidighed. Endelig en pæn skål som både tåler køleskab, fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Og derfor var jeg ret spændt på at modtage skålene og tage dem i brug.

Da jeg modtog skålene blev de hurtigt pakket ud og vasket op i vores opvaskemaskine, så de lige så hurtigt kunne tages i brug.

Jeg fik klargjort nogle grøntsager til de næste par dage, og kommet dem i de forskellige skåle med låg. Herhjemme er vi ret store fans af hurtige løsninger som samtidig er sundt. Og her er Cirqula skålene ret så smarte.

Vi har i hele testperioden brugt skålene til diverse grøntsager og salater som har stået på køl og stadig været friske nogle dage efter.

Jeg havde lavet en vandmelonsalat, som vi skulle have med til grill middag hos nogle venner og her bestod skålene også testen. Selve vandmelonssalaten afgiver altid en masse væske fra vandmelonen, og skålen med vandmelonssalaten stod på gulvet i bilen på vej hen til vores venner og selvom skålen var væltet var der ikke løbet noget væske ud af skålen med det tilhørende låg.

Skålene er blevet brugt til madrester fra aftensmaden, som efterfølgende er blevet genopvarmet i skålene igen i vores mikroovn og serveret i skålen. Jeg er ret vild med skålenes funktion, at jeg både kan opbevare vores madrester, varme maden i skålen og servere maden på bordet samtidig med at det ser flot ud og er mega praktisk.

En skål som passer perfekt til vores familie, hvor det gerne må se godt ud, være praktisk og stadig være lige til.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er meget imponeret over hvor alsidige og funktionelle skålene med låg er. Hvor gode de er til at holde tingene friske og er ret så vild med at de tåler både fryser, opvaskemaskine, mikroovn og køleskab.

Holdbarhed: GOD – Skålene er blevet brugt både i fryser, køleskab, mikroovn og til servering samt vasket hyppigt op i vores opvaskemaskine i vores testperiode, og der ses ikke tegn på slid på skålene.

Pris: GOD – Sættet med 4 skåle med tilhørende låg koster 249 kr, hvilket jeg synes er en helt fair pris, især når man tænker på hvor alsidige skålene er.

Kvalitet: GOD – Skålene er af god kvalitet og holder til en masse hverdagsslid.


Daniella afslutter:
“Vi her fået æren at teste disse fine skåle i Mepal serien i den fineste Nordic Blush farve. (Rosa/Orange). Vi har i forvejen fra den lave serie af skålene så derfor vidste jeg at det ville bringe stor glæde. Vi har særlig haft stor glæde af dem til weekend-hygge.
Det er sådan en fornøjelse som du kan gemme resterne i, smide i fryseren, hive op af fryseren i mikroovnen og derefter i opvaskemaskinen. For skålene kan nemlig tåle det hele. Låget lukker tæt omkring maden, så man kan faktisk vende hele skålen på hovedet.
Vi bruger dem gerne til servering af snacks, salat eller til større portioner, hvor vi ved at vi skal gemme rester. Det er fedt at skålene er praktiske og lækre på en og samme tid. Skålene kan stå oven i hinanden så de kun fylder den største skål.
Skålene er af et sæt bestående af 500 ml, 1000 ml, 2000 ml og 3000 ml.”
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – praktisk samtidig med pæn, de fås i forskellige farver, så man kan få den farve der klæder ens køkken.
Holdbarhed: MEGET GOD – De holder virkelig til alt, bliver ikke ridsede, kan tåle alt det de lover i forbindelse med frys, mikroovn og opvaskemaskine. Helt Imponerende.
Pris: MEGET GOD – 4 skåle, forskellige størrelser, 249,95,- skålene holder til alt, er lækre i farverne og med låg. Det er en fantastisk pris!
Kvalitet – MEGET GOD – man kan tydeligt mærke det er kvalitet, der er kælet for produkterne.

6 kommentarer

 • Kia

  De er købt med det samme! – hvor er de flotte og praktiske! Dem har jeg manglet og er selvfølgeligt et must have. Glæder mig helt vildt til, at få den hjem. Mangler nogle flotte skåle med et ordentligt låg.
  Har lige nu herstal, som slet ikke lukker tæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er virkelig nogle lækre farver og ikke mindst en overkommelig pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia B. Hansen

  De skåle her lyder jo faktisk Mega fantastiske!! Pt sværger jeg ellers til Magrethe skålene, men deres låg slutter ikke tæt, hvilket er ret træls.. Tænker denne model skal afprøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Louise

  Jeg er vild med miltiskålene! Specielt dem i den lave model, de er super fine til servering af salater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  De lyder virkelig lækre, den vil jeg overveje at købe.. Måske et julegaveønske til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg har været heldig at vinde et sæt fra Imerco og det er bare så mega lækkert 🙂 Det er praktisk, at det kan bruges både i fryser, microovn, opvaskemaskine og køleskab. Det er spildsikker og så nemt at stable oveni hinanden, så det fylder ingenting. Jeg har skrevet hele serien på min ønskeseddel, da de fås i både høj og flad model. De fås også i mange forskellige farver. Jeg viste dem til min mor, som også vil have dem, da de også har et lille køkken, så de er mega praktiske. Jeg er i hvert fald fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Maneno - Danmarks sjoveste læseapp