TEST af sko og jakker fra Jollyroom.dk i mærkerne Luca og Lola samt Nordbjørn – Testfamilien
ELLOS Favoritter og rabatkode

TEST af sko og jakker fra Jollyroom.dk i mærkerne Luca og Lola samt Nordbjørn

8 af vores testfamilier har testet overtøj og sko fra Jollyroom.dk

Trine fortæller:

“Jollyroom er en kæmpe webshop, nordens største faktisk indenfor baby- og børneprodukter. De har alt, hvad man lige kunne stå at mangle, jeg har selv handlet der er en del gange. Webshoppen er fyldt med produkter til børn i alderen 0-12 år + produkter til gravide.

Skoene mine drenge har testet er fra Luca og Lola.

Jakkerne er af mærket Nordbjørn.

Rigtig godt første håndsindtryk! Vi modtog en dejlig stor pakke, og drengene hjalp med at pakke op!

Det første Oliver griber fat i er jakkerne og derefter skoene. Da han står med sit par, nævner han faktisk selv at: ”de vejer ingen ting, mor”. Hans par var fra Nordbjørn og måtte give ham ret. De er lette som en fjer. Jeg er selv sko-pige og har arbejdet med sko i 11 år og ved det betyder meget at det ikke er sådan nogle klodser af nogle sko, ens børn render rundt med!

De har et velcro og så ellers elastik. Oliver har en normal til bred fod, og de sidder så fint på ham. Han har fået dem i ca. 1 str større end hvad han bruger nu og det giver ca 1cm til vokse tillæg. Så synes alt i alt at de er ok i str, ikke til den lille side. Skoene er lavet af et vandafvisende softshell materiale, hvilket er meget praktisk når han kommer til at bruge den som børnehavesko.

Oskars sko er fra Luca & Lola, og her er der mere snak om et par pæne sko. I hvert fald hvis I spørger mig. Nogle vi vil bruge til hverdagen efter dagpleje og ”gemme” dem lidt til hvis vi fx skal til fest. Vi skal til konfirmation her snart og så er det bare dejligt at have et par pæne sko. Det har jeg tit haft til drengene, altså to par sko. Skoene er udstyret med 3 velcro, som gør at de kan spændes/justeres godt til foden. Oskar har ligesom Oliver en normal til bred fod. Og disse passer ham helt fint. De er lavet i imiteret skind, så de er ikke helt lige så bløde som hvis det var en skind sko. Men til prisen synes jeg de er virkelig fine! (Nedsat til 179kr).

Oskar testede også en dejlig jakke fra Nordbjørn. Den er mørkeblå og er en letvægt jakke. Den er fremstillet i et vandafvisende og PFC-frit materiale. Den har reflekser og så passer den bare så fint til dette vejr vi går i møde! Må indrømme at jeg er ret vild med den, den er let at få af og på, let at lyne, vejer ingenting, fylder igenting og ser godt ud både til hverdag men også til en tur i byen.

Oliver testede også en jakke fra Nordbjørn, den en lidt anderledes model end Oskars.

Olivers er en shoftshell jakke som er fremstillet i et vind- og vandtæt samt åndbart materiale. Den er også udstyret med reflekser og er en dejlig let jakke. Den har helt udskiftet Olivers tykke vinterjakke og det er nu bare denne han bruger. Han elsker den og hans sko, sættet et blevet hans nye børnehave sæt og det bliver brugt flittigt. Indtil videre holder det så fint, også når man tænker på at børnehave børn er ret hårde ved deres ting. Især deres fodtøj.

Alt i alt har dette bare været en rigtig god test, rigtig gode produkter!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man kan ikke undvære sko og gode sko betyder meget! Det er noget man bruger hver dag og har på i mange timer.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Hvis jeg skulle ha vurderet den til meget god, så skulle fx Oskars sko have været lavet at skind. Så ville man lige få den bedre kvalitet. Hvilket ville betyde bedre åndbarhed og en sko der ville forme sig efter foden. DOG skal det lige siges at så ville prisen her også været noget helt andet. Når dette er sagt, så synes jeg bestemt at man får gode sko og jakker til prisen! Gode produkter til gode priser. Holdbarheden er der ikke noget dårligt at sige om, her efter 3 ugers tid. Alle produkterne holders sig helt fint.

Pris: MEGET GOD – her er der tale om priser som alle kan være med på! Det hele er lige nu på tilbud, jakkerne koster 199 og 229. Skoene koster 179 og 229 kr.


Vores tester Rikke har sammen med Smilla på 7 år og Bertram på 9 år, testet overtøj og sneakers fra Jollyroom.dk. Bertram har testet en Nordbjørn Rosendal Letvægtsjakke, Dark blue samt Nordbjørn Featherlite Sneakers, Camo. Smilla har testet Nordbjørn Rosendal letvægtsjakke i leopard, samt Luca og Lola Monate Sneakers, Dusty Pink

Rikke fortæller:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste de lækreste jakker og sneakers fra Jollyroom.dk. Jeg går rigtig meget op i kvalitet til børnene og er af den overbevisning, at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor var jeg noget skeptisk inden testen. Jakkerne koster blot 229 kr pr styk, og skoene koster hhv 179 kr og 199 kr. Det er virkelig billigt. Men især jakkerne, er virkelig blevet favoritter herhjemme. De er med polyamid, hvilket gør at jakkerne fylder meget lidt og er derfor helt perfekt til et par aktive børn. Mærket er svensk og har specialiseret sig i, at lave slidstærkt overtøj til børn, som kan håndtere det omskiftelige klima og det gør den virkelig godt.

Jakkerne er med refleksdetaljer samt en lynlås der kan lynes helt op, børnene syntes det er fedt, og os voksne elsker det, så jakkerne kan beskytte halsen mod vind og vejr.

Bertrams sneakers fra Nordbjørn, er lette som fjer, de er vandafvisende med ventilerende mesh som gør, at fødderne ikke bliver klamme efter et par timers leg. Skoen sidder virkelig godt på foden, de er med elastiske snøre og velcro lukning. Dog skal man være obs på, at vælge en størrelse større end normalt, da de er til den lille side.

Smillas sneakers er simpelthen så fine – enhver piges drøm. Fyldt med glimmer og i den lækreste rosa farve. Der er 3 velcrobånd på skoen, så de er lynhurtige at få af og på. Selvom der er blevet leget godt i allerede, er de stadig rigtig fine i farven, skoen er nemlig ret nem at tørre af.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jakken opfylder alle vores krav herhjemme, den er virkelig lækker.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den har bestået adskillige test herhjemme ”leg på legeplads”, ”leg i skoven”, ”klatre i træer”, ”skole jakke”.

Pris: MEGET GOD. Prisen er virkelig god, tænk at kunne købe overgangs sko og jakker til to børn for 836 kr. Det kan vist ikke gøres meget billigere.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig i top. Jeg vil til hver en tid anbefale overtøjet og skoene.


Nina fortæller:

“Sikke en vellykket test! Vi modtog pakken med de fine, lette dunjakker og de seje sneakers, til begge børn. August fik en camouflage jakke og blå sneakers, i læder-look. Mollie en leopard jakke og fine rosa sneakers, med glimmer-stropper! De var begge ellevilde!

Begge børn fløj i tøjet med det samme og ud i haven – den ultimative test. August var vildt begejstret over, at lynlåsen kan lukke helt op til hætten, så ansigtet forsvinder. Det er blevet et helt partytrick, som han skal vise alle.

For mig, som mor, er det vigtigt at der er god åndbarhed og bevægelighed i tøjet, hvilket blev opfyldt til fulde! De hoppede længe på trampolin, kørte på cykler og løb rundt – ingen af dem var hverken kolde, svedige eller for varme. Helt perfekt! Det kan både bruges til forår, kølige sommeraftener og efterår! Måske endda til vinter også, under en softshell?

Skoene var også perfekte! Især fordi begge børn selv kan tage dem af og på!

De har begge haft det med i institution hver dag, siden de fik det og det holder altså bare.

De har begge en del jakker, men de vil til enhver tid selv vælge disse fra Jollyroom og jeg kan godt forstå dem – jeg gad virkelig godt selv have den fine leopard jakke selv.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Helt genialt overtøj, vi kommer til at bruge det MEGET!

Holdbarhed: MEGET GOD – God kvalitet, lækre materialer som tåler at blive brugt af børn.

Pris: MEGET GOD – Jakkerne koster kr. 299,00 men er lige nu sat ned til 229,00. Skoene er sat ned til 199,00!

Kvalitet: GOD – Rigtig god kvalitet, mine børn har virkelig testet dem til fulde. Det eneste jeg kan være “nervøs” for, er om der kan gå hul i jakken, hvis de hænger fast i noget. Og så kan jeg se, at glimmeret på Mollies sko, kan drysse af med tiden.


Rikke fortsætter:

“Da Bufas fik chancen for at teste regntøj og sneakers fra Jollyroom blev vi meget glade, vi har før købt tøj derfra og har været super glade for det.

Bufas fik Nordbjørn regntøj i sort str. 130, og det har en virkelig god pasform med god plads i til store trøjer. Ligeså med buksen, Bufas går med ble og vi kan godt bøvle lidt med bukser han kan passe rundt om måsen. Det var ikke noget problem her, skønt! 🙂 Udover at være mega smart i designet, så er der også flere fede ting der bør fremhæves; lommerne i jakken har velko lukning så det man propper i dem blir der, hættes fastsættes med 5 trykknapper istedet for 3 som altid får hætten til at falde af, og ærmerne kan strammes ind med velkrobånd istedet for elastik, det er for os en enorm fordel da Bufas er sensitiv og ikke bryder sig om noget der strammer. Og så er der naturligvis reflekser på 🙂
Ligeledes testede han de seje Nordbjørn sneakers i camo str. 32, de er små i str. så jeg tog en str. større, og jeg kunne godt være hoppet en str. mere op. Skoen sidder rigtig godt og selvom Bufas har meget brede fødder kan han godt passe dem. Skoen har elastik snøre og velkro lukning som gør den super nem at tage af og på, der er endda tilføjet en god “slip” bagpå så de små kan lære selv at tage sko på. Bufas er sent udviklet og den her sko er virkelig god til at øve hans finmotorik 🙂 Han er også hypermobil, og kræver altså en god sko med ordentlig sål for at han ikke har ondt i fødderne. De her sko har klaret testen 100%, han har ikke brokket sig en eneste gang og løber og danser rundt i dem hver dag. Mor er tilfreds 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Regntøj:
Nytteværdi: MEGET GOD – regntøj er et must!
Holdbarhed: MEGET GOD – det er virkelig slidstærkt
Pris: MEGET GOD – 399,- for et helt sæt regntøj er altså i den billige ende!
Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om at det er kvalitet vi har med at gøre
Sneakers:
Nytteværdi: MEGET GOD – vi skal alle bruge sko!
Holdbarhed: GOD – de kan klare nogen gode ture på legepladsen
Pris: MEGET GOD – 219,- for et par sneakers er en rigtig fin pris!
Kvalitet: GOD – de er små i str., men det er en kvalitets sko med god sål
Skoene er virkelig lette og nemme at tage på. De bliver brugt dagligt til leg og prisen taget i betragtning er de i virkelig god kvalitet.
Skoene er lavet af et vandafvisende materiale med ventilerende mesh, der holder fødderne tørre, når der bliver leget udenfor. Deres elastiske snøre og velcro-lukning, sikrer at de altid sidder godt på fødderne.
Derudover har de testet to lette skal jakker, som koster 229 kr. stk. 
 
Disse jakker har svejsede sømme, en hætte der kan tages af og praktiske refleksdetaljer. Jakken er åndbar og har et vandsøjletryk på 10 000, så den er perfekt til leg udendørs når det er vådt.
I dette omskiftelig vejr har den virkelig været lækker, da ungerne nemt har kunne ånde i dem.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – gode sko og overtøj er et must i et land som Danmark.
Kvalitet / Holdbarhed: GOD – det er jakker og sko i en god kvalitet.
Pris: MEGET GOD – du får VIRKELIG meget for pengene. Du kan klæde to børn på til en ny sæson for under 1000 kr., hvilket må siges at være billigt.

Heidi fortæller:

“Vi sagde straks ja til at teste jakker og sko, de fleste ved jeg elsker tøj og sko til drengene og jeg kendte ikke mærkerne i forvejen, og hvem vil ikke gerne prøve nyt.

Drengene har hver testet lækre jakker samt sko fra mærket Nordbjørn, Matti’s sko er dog fra mærket Luca & Lola.

Luca har testet en lækker letvægtsjakke i modellen Rosendal og i farven Dark Blue, prisen for jakken er 299 kr, men på tilbud til 229 kr samt er par sneakers i modellen Airy, i farven navy Night sky, pris 269 kr, ligeledes på tilbud til 229 kr.

Matti har testet en parka jakke i modellen Havsvidden, i farven green(jeg synes den er mørk mint), pris 439 kr, på tilbud til 259 kr, samt de lækre sneakers i modellen Enzo i farven sort, pris 279 kr, på tilbud til 189 kr.

Jakkerne er rigtig lækre, begge jakker er tynde, vindtætte, men holder dem samtidig varme og veltempereret og så virker de begge åndbare.

De er begge to varme drenge og ingen af dem har været fugtige, medmindre at vi f.eks har spillet fodbold i længere tid, hvilket selvfølgelig ikke kan undgåes. Men ved almindelig ude brug har de ikke været fugtige, selvom temperaturen i testperioden har svunget meget, det er vigtigt for mig, da de har større sandsynlig for ellers at blive syge.

Alle 4 produkter har en flot nordisk design, rigtig fin kvalitet og så er priserne jo vanvittigt gode. Tænk at kunne få jakker og sko til begge drenge, for under 1000 kr, jeg er vild med det.

Jeg havde mine betænkeligheder ved billigt sko og overtøj, jeg er af den overbevising at kvalitet og pris hænger sammen, men jeg er virkelig positiv over kvaliteten.

God kvalitet alle kan betale og som samtidig er pænt.

Tøjet er nemt for begge drenge at tage af og på, Matti har ikke knækket koden helt med overtøj endnu, bevares han er også kun 2 år, men han kan selv åbne velcroen på skoene og tage dem af og nemt lyne lynlåsen op på jakke, endnu en vigtig ting at deres tøj kan støtte dem i at være selvhjulpne eller ihvertfald hjælpe med at tage det af og på.

Drengene har primært brugt sko og jakker hjemme, da det i testperioden også har været påske. Det er blevet brugt til at spille en masse fodbold, leg i haven og ture i naturen og i forskelligt slags vejr, det er derfor blevet udsat for lidt af hvert.

Derudover er det meget vigtigt for mig at drengene sko har en slidstærk sål, som er fleksibel og igen havde jeg en bekymring om at skoene ville være stive og ufleksible, men begge sko kan næsten bøjes helt sammen. Det er så utroligt vigtigt da børns fødder er mere bløde og har brug for god støtte. Samtidig er de meget lette.

Drengene har testet produkterne over en periode og de fremstår stadig rigtig fine uden synderligt slid, selvom drengene virkelig får udsat det for noget, det er være drenge.

Jeg synes dog at Luca’s jakke er lidt til den lille side, han er ellers tynd og har købt hvad han plejer at bruge. Den er især kort i ærmerne. Matti’s jakke derimod er rigtig rummelig.

Bemærk at skoenes mål er en del større end hvad vi er vant til i “danske mål”.

Alt i alt rigtig tilfreds med produkterne, som jeg uden tvivl kan anbefale.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  vindtæt tøj og gode sko er et must til Danmarks lundefulde forårsvejr.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er imponeret over at selvom skoene er blevet brugt en del, især til fodbold som kan slide meget på skoene, så er de stadig rigtig fine og uden synligt slid på sålerne.

Pris: MEGET GOD – Normalpriserne ligger på mellem 269-439 kr. Det er rigtig gode priser og priser hvor alle kan være med. Det er derfor mærker alle kan betale.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten er god. De virker gode og holdbare ud fra testperioden. Designmæssigt kunne detaljerne være endnu bedre.


Michelle afslutter:

Både Albert og Sophias jakker er mærket Nordbjørn – modellen Rosendal som begge er letvægtsjakker som er fremstillet i et vandafvisende og PFC-frit materiale. 

Deres sko er begge fra mærket Luca & Lola. Alberts model er Enzo og Sophias model er Monate.

Begge børn har flittigt brugt både deres nye jakke og sko.

Alberts har en bred fod, hvilket betyder det godt kan være svært at finde fodtøj han kan passe samt fodtøj han selv kan tage på, denne model har været helt perfekt til ham. Han har uden problem selv kunne tage sine sko på. (Når man har en dreng på snart 3 år som kan selv og vil selv, er det bare skønt skoen glider lige på foden uden en masse besvær). 

Sophia havde sine sko på til hende forårs danseopvisning, vi var en lille smule skeptisk på om det nu var smart, første gang hun skulle have sine sko på at det så var til hende danseopvisning. Men Sophia ville have dem på og gav den gas til danseopvisning i sine nye glimmer sneakers. Citat Sophia “ De var vildt gode at danse i” 

Begge børnenes jakker er fra Nordbjørn, jakkerne er dejlig bløde og helt perfekt til forårsvejret.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytterværdi – MEGET GOD : Årstiderne skifter hvilket betyder påklædning skal udskiftes, derfor er det vigtigt men fodtøj og overtøj der passer til årstiden 

Holdbarhed – MIDDEL/GOD : børnenes sko er begge begyndt at se slidt ud, de er blevet brugt en del af vejret har budt på meget udendørs leg, deres jakker er der ingen former for slitage selvom de også er blevet brugt en del i test perioden

Pris – MEGET GOD: Jakkerne koster 299 ,- og skoene koster 279 ,- . Det er virkelig en god pris for lækkert overtøj og fodtøj

Kvalitet – GOD: kvaliteten af jakkerne er helt perfekt, skoene kunne måske godt være lidt mere slidt stærke. Men udfra prisen syntes det er en god kvalitet til billige penge.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLOS Favoritter og rabatkode