TEST af Frizzy Creations fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af SubBook Foto APP

TEST af Frizzy Creations fra Pixojet.dk

Vores testere Cebrina og Nanna har sammen med deres børn testet Frizzy Creations fra Pixojet.dk
Cebrina fortæller:
“Vi modtog en pakke Frizzy Creations. fra Pixojet.dk
Frizzy Creations, eller Bunchems om man vil, er sådan nogle små kugler der fungerer lidt som velkro, hvor man kan sætte kuglerne sammen og på den måde skabe alverdens sjove fantasifigurer. Det indbyder altså til timevis af kreativ leg.
Vi modtog pakken og pigerne var elle vilde. Jeg prøvede at få den store til at stå pænt så I kan fornemme størrelsen på kassen, Det var en umulig opgave fordi hun bare gerne vil åbne den. men ja I kan jo fornemme størrelsen trods det fjogede ansigt 😛
Vi har leget en hel del timer med det og alene den første dag sad vi med det i næsten to timer. Hvor af den lille var fanget i legen i næsten en time. Det siger ikke så lidt om en tre årig med krudt bag i. Jeg tænker det var de mange farver som kunne sammensættes på uendelige måder der fangede hende.
Pakken som vi har modtaget indeholder op mod 400+ dele. fordelt på 8 seje farver og 36 rekvisitter, som var med til at gøre vores fantasivæsner endnu mere sjove. Der fulgte også en bog med som udførligt viste hvordan du byggede en masse forskellige figurer.
Det var virkelig sjovt at sidde med.
Fordelen ved de her Frizzy Creations er at de kan skilles ad og samles igen og igen og igen. Jeg ved ikke helt om jeg synes at Frizzys er bedre end andet legetøj på markedet hvor man kan kreerer figurer. Dog vinder de helt sikkert på prisen. Jeg tænker det er den perfekte advents gave eller noget i den retning.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL –  Altså kreativt legetøj kan man altid bruge. men det er nok mere NICE TO HAVE end NEED TO HAVE. der findes jo så meget legetøj der stimulere kreativiteten

Holdbarhed: GOD – Jeg vurdere at de har en helt fin holdbarhed

Pris: MEGET GOD100 kr. er en VIRKELIG fin pris for mange timers underholdning og hygge for store og små.

Kvalitet: GOD


Nanna fortæller:
“Vi har testet Bunchems, som er små plastik-dutter med plastikhår – ”De ligner næsten små nullermænd”, udbrød Alma, da vi åbnede den farverige pakke.

I pakken er der et hav af Bunchems i alverdens farver – nærmere bestemt, så er der 370 Bunchems, derudover er der 36 forskellige øjne, fødder, vinger, hatte, horn og andre små dimser til at sætte på kreationerne samt en inspirationsfolder med idéer og opskrifter til en masse forskellige væsener, som kan laves med de ting, som er i pakken. De voksne herhjemme var ret glade for sidstnævnte folder.

Det var sjovt, så forskelligt børn og voksne herhjemme greb det nye legetøj an; Børnene gik straks i gang med at eksperimentere med at sætte de små dimser sammen, mens de voksne kastede sig over instruktionerne og gik mere målrettet til værks.

Særligt Alma på 4,5 år blev bidt af det, og sammen fik vi lavet enhjørninger og regnbuer, som hitter herhjemme for tiden. Der blev også lavet slanger og fjollede monstre.

Bunchems er virkelig nemme at sætte sammen, da der er små modhager på dem, så de nemt fanger hinanden og kan klemmes sammen til en sammenhængende klump, slange eller hvor fantasien nu måtte føre én hen. Der skal ikke meget til, før man har skabt en lille, sjov kreation.

Herhjemme måtte den yngste naturligvis også lige teste, om de kunne sidde fast i håret…. Det kan de, og det kan ikke anbefales 🙂

Som nævnt er det Alma på 4,5 år, som sidder længst tid med de små dimser, og man skal lige være opmærksom på, at pakken indeholder små dele, så hvis man har børn, der putter ting i munden, så skal man lige være opmærksom, når de leger med det.

Derfor anbefales de også til børn +4 år, hvilket jeg er meget enig i efter at have set mine piger lege med det.

Jeg havde aldrig hørt om Bunchems s før, men det er et virkelig positivt bekendtskab! Ligesom modellervoks, maling, perler og byggeklodser er Bunchems en hyggelig aktivitet for både børn og voksne at være fælles om – og så sviner det ikke 😉

Prismæssigt kan alle være med. Lige i øjeblikket er de på tilbud ikke på pixojet.dk, så man kan købe én pakke for 100 kr. Prisen falder endda til 75 kr. ved køb af tre pakker. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kommer til at ligge under juletræet i flere af de hjem, som vi bidrager med gaver til.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD – Der er til mange timers leg i de små Buchems, som kan gemmes og udstilles, før de skilles ad og bliver til nye kreationer.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – man kan slet ikke se, at de har været i brug, og de små accessories, som klikkes på ser ud til også at være holdbare.

Pris: MEGET GOD – En Bunchems Mega pack indeholder over 400 dele, og kan lige nu købes for 100 kr. Jeg synes, man får meget leg for pengene.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af SubBook Foto APP