TEST af REIMA overtøj/støvler junior dreng – Testfamilien
TEST af REIMA overtøj/støvler junior pige

TEST af REIMA overtøj/støvler junior dreng

En række af vores testfamiler har testet overtøj fra Reima.

I denne test er samlet testen af drengene fra 3-6 år.

Regitze fortæller:

“August har testet vinterjakke, vinterstøvler, hue og luffer.

Jakken er i den fineste greyish green farve. Den vejer stort set ingenting, men er alligevel dejlig varm. Den sidder super godt til kroppen og da August er en meget aktiv dreng, er de vigtigt for ham med rummeligt og bevægeligt overtøj – og det må man sige at denne jakke lever fuldt op til.

Modellen hedder Amund og koster 999 kr. 

Jakken er nem for August at tage på, da den ikke virker tung og klodset og faktisk har en bred lynlås, der gør det nemmere for ham at lyne den uden hjælp fra os. Jakken har et vandsøjletryk over 5000 mm, så altså ikke en jakke med det bedste vandsøjletryk, men stadig en jakke der kan holde til kraftig regn (det ér afprøvet uden problemer). Noget den til gengæld kan ér, at den faktisk er egnet til temperaturer ned til -30 grader. Det tænker man umiddelbart ikke om en jakke der er SÅ let, men den har en ekstrem varm vattering. Jakken er isoleret med 60% dun og 40% fjer.

Den har en sikker, aftagelig hætte og selve jakken er lavet i et smudsafvisende materiale, der gør det meget nemt at tørre den af med f.eks. en fugtig klud, hvis ikke man tænker at den er så beskidt, at en vask er nødvendig. Når det er sagt, så er det et kæmpe plus at den uden problemer kan gå i tørretumbleren, så der er mulighed for at bruge den dagen efter i børnehaven igen.

Jakkens pasform er det man kalder ”regular” og den findes i 2 forskellige farver.

Reimatec vinterstøvler model Vimpeli – pris 499 kr. 

August har virkelig været glad for disse fantastiske Reimatec vinterstøvler, som er behagelige for ham at have på. Lige da vi så dem var vi nervøse for om han kunne komme i dem, da han har en høj vrist, men uden problemer gled fødderne ned.

Støvlerne er vandtætte og med for i uldblanding,  og har faktisk en 200 g vatterende isolering, så der er ingen bekymring for om fødderne bliver våde eller kolde. Støvlerne er blevet testet i selv de vådeste dage i børnehaven og selv sådan en dag havde August tørre og lune fødder.

Denne støvler har et udtagelige filtsåler med Happy fit-print, der gør det nemt at finde den rigtige størrelse – noget som jeg ellers synes er svært med lige præcis vinterstøvler, da de ofte er så godt foret, at den ”normale” størrelse ikke er svarende i vinterstøvler. Her har Reima i hvert fald gjort det nemt for os alle.

August har også modtaget en super fin hue (pris 279 kr.) og luffer (pris 349 kr.). I huen er der  tilføjet reflekterende garn og den matcher godt i farven til både jakken og vanterne. Huen er lavet  i en uldblanding  og med fleecefor og har vindtætte øreflapper, som beskytter endnu bedre mod den kolde luft.

De fleste ved at uld er godt til temperaturregulering og derfor er en hue i uld et super godt valg til sine børn.

August er generelt ikke særlig glad for at have noget på sit hoved – og slet ikke noget der kradser. Det gør denne hue på ingen måde, da den har en blød inderside og den er derfor rigtig behagelig.

Lufferne er de SEJESTE luffer vi har ejet. De er altså hel-reflekterende og de ses derfor nemt i mørket. Jeg synes det er godt tænkt af Reima, at man laver reflekser på denne måde, så børnene i vinterperioden altid kan ses, når det f.eks. allerede bliver mørkt kl. 16, og man som os af og til går hjem fra børnehave i mørket. Lufferne er CE-certificeret og er både vandtætte, vindtætte og åndbare. Jeg var en smule nervøs for om August nu ville kunne bruge hænderne ordentligt i børnehaven, når det var luffer – men jeg tror faktisk det har gjort det nemt for ham i stedet for varme vanter, som ofte bliver alt for store. De her luffer sidder super godt, kan trækkes godt op og af ærmet og glider ikke ned.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD.  Der er virkelig behov for gode, varme og vandtætte jakker, støvler huer og vanter når ens børn skal begå sig i den danske vinter og nu er mere udenfor end nogensinde før i f.eks. børnehaven.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD: Der eringen tvivl om at Reima altid er i allerbedste kvalitet og holder til selv den vildeste leg på legepladsen. August har brugt den i børnehaven og selvom den er blevet vasket en del gange, så er den så fin som ny.

Pris: GOD: 999,- for jakken. Det er en jakke i den lidt dyre ende, men jeg synes personligt at prisen er rimelig, når man kigger på kvaliteten og at det faktisk er en jakke, der kan holde børnene varme i helt ned til -30 grader uden problemer.

499,- for vinterstøvlerne, 349,- for lufferne og 279,- for huen.


Mie fortæller:

Nohr har testet skitøj fra Reima.

Bukserne er modellen Wigon, som fås fra str. 92-164. Bukserne kommer i fem farver.

Vi har modtaget et par i sorte. Bukserne er lavet i Reimatec, som er deres vandtætte materiale. Alle sømmene er vind og vandtætte og der er snefangere i buksebenene, som gør bukserne perfekte til brug i børnehaven eller på ski.

Bukserne er med seler, hvilket jeg synes er et kæmpe plus også selvom Nohr er oppe i str. 122. Derudover har bukserne 6 cm ekstra i benlængden, så der er plads til at vokse i. Det er meget rart med et par skibukser, så de kan bruges mere end en sæson.

Nohr har brugt bukserne i børnehaven og de har indtil videre bestået testen – Jeg kan i hvert fald love for, at en 5 årig forstår at teste overtøj på alle tænkelige måder. Et kæmpe plus med de her bukser er, at de kan tåle at komme i tørretumbleren. Tror vi alle kender og gruer forvinter tiden, hvor man flere gange om ugen slæber møgbeskidt og vådt overtøj med hjem fra vuggestue og børnehave. Det kan være svært at nå og vaske og tørre i hverdage. Derfor er det et stort plus, at man kan smide dem i tørretumbleren.

Udover skibukser har han også fået en ny skijakke. Det var meningen at vi skulle på skiferie her i december, men den er desværre aflyst pga. Corona, så vi må have til gode, at teste den på en skiferie, men han har brugt den et par gange herhjemme i det kolde vejr og da vi i efteråret var på ferie i de svenske skove.

Modellen på jakken hedder Alhornet. Den fås i str. 104-164 og kommer i to farver.

Skijakken har varmt for og en masse fine detaljer, som er perfekt til skiløb. Den kan blandt andet fastgøres til de skibukser han har fået ved hjælp af nogle trykknapper. Derudover er der ekstra lommer til liftkort og smartphone. Jakken har et vandsøjletryk helt op til 15.000. og er godt foret, så den er dejlig varm.

Vi har udover jakken og bukserne testet et par luffer. modellen hedder Riggu.

Lufferne har blødt fleecefor inden i, som holder hænderne varme. Lufferne er vandtætte og har et slidstærkt materiale på håndfladerne, så de kan bruges til leg. Lufferne koster 349 kr.

Min vurdering af Reima er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt og solidt vintertøj, er guld værd som småbørnsfamilie.

Holdbarhed:  MEGET GOD – Indtil videre er der ikke noget slidtage på tøjet. Bukserne er blevet brugt flittigt.

Kvalitet MEGET GOD – Rigtig god kvalitet. Men det kendetegner generelt bare Reimas produkter.

Pris:  GOD – Bukserne koster 899 kr. og jakken koster 1199 kr. Begge dele er meget normale priser for skitøj. Bukserne er måske lidt i den dyre ende, men til gengæld afspejler det sig også i kvaliteten af bukserne.


Vores tester Marck har også haft fornøjelsen af, at teste overtøj fra Reima sammen med Albert på 4 år.

Albert har testet en Reflekterende vinter flyverdragt – Model Bergen. Vinter støvler i modellen Qing. Derudover har Albert fået hue og luffer i modellen Bulo og Ote.

Marck fortæller:

“Vi har haft glæden af at teste Reimatec flyverdragten Bergen, som har det fedeste print i en mørkegrøn farve. Den er vandtæt, vindtæt og åndbar. Genial til en skitur, fordi den har også snefang i ærmer og bukser.

Super populært design i den bedste kvalitet. Skihandskerne er varme og nemme for Albert selv at tage på.

Vi er meget glade for denne flyverdragts udseende samt funktioner. Albert kommer ikke til at fryse og er selv rigtig glad for den.

Vi har også haft glæden af at teste et par rigtig gode sko fra Reimatec.

De er vandtætte, lette og fleeceforet. De skal nok sikre, at han kan holde varmen, han kan også nemt tage dem på selv. En Lækker sko med god komfort. Det vigtigt at have noget ordentlig fodtøj i de kolde tider, ingen gider syge børn, slet ikke i disse corona-tider. Ville ønske vi kunne teste det endnu mere på en skitur. Men tiderne er ikke til rejser pt, så vi må håbe på en kælketur hjemme i Danmark.

Han både hopper og løber uden at have tunge sko på, der begrænser hans mobilitet, hvilket der er vigtigt i hans alder. De skal jo helst ikke ligne lego figurer når de løber rundt og leger i det fugtige vejr.

Huen fuldender hele sættet og gør ham bare helt klar til de kolde og mørke tider, samtidig med, at han ser smart ud. Faren går da op i, hvordan hans børn ser ud og de er heldigvis ikke selv ligeglade. De elsker at teste tøj fra Reima. Jeg kan blot understrege en ting. Reima er bare så gennemført både design og komfort spiller.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt overtøj har en rigtig god nytteværdi med børn

Holdbarhed: MEGET GOD – Har holdt godt i testperioden og vil kunne holde så længe barnet kan passe tøjet.

Pris: GOD – Fair priser for rigtig god kvalitet.

Flyverdragt 1399 kr.  

Skoene koster 549 kr.

Huen koster 279 kr. 

Vinterlufferne koster 299 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Bare gennemført på alle parametre,


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA overtøj/støvler junior pige