TEST af frontmonteret samt bagmonteret cykelstol fra Urban Iki – Testfamilien
TEST af fotobøger fra Subbook

TEST af frontmonteret samt bagmonteret cykelstol fra Urban Iki

Vores tester Rikke har sammen med datteren Vilde på 2 år, testet en frontmonteret cykelstol fra Urban Iki, samt en cykelstol til montering bagpå cyklen.

Rikke fortæller:

“Det var nyt for os, med en frontmonteret cykelstol. Fordelen ved at vælge en frontmonteret cykelstol er at man hele tiden har udsigt til sit barn, så man undgår at man skal dreje sig når man skal kigge om til sit barn. Barnet spændes fast med en 5-punktssele, som giver komfort og sikkerhed for barnet under cykelturen. Spænden på 5-punktsselen er designet til at åbne og lukke med et let klik. Der er to punkter på selen som skal aktiveres når barnet skal spændes op igen. Nemt men sikkert. Det fine sæde i stof kan modstå regn, så man ikke skal bekymre sig om en våd numse.

Stolen er med de fineste detaljer som gør cykelstolen flot og eksklusiv at se på.

Cykelstolen monteres på cyklens styr og det tager vitterligt ikke mere end 5 minutter at montere den.  Fodstøtterne kan nemt justeres med én hånd. Med stolen følger både en vindskærm samt et lille styr som barnet kan holde ved når man cykler. I første omgang tænkte jeg, at skærmen var overflødig. Men den er virkelig rar for barnet når det er koldt, så skærmer den af for den kolde vind. Og om sommeren er jeg sikker på, at det er en god beskyttelse for insekter. Den frontmonterede cykelstol er beregnet fra 9 mdr til 3 år.

Vi har ligeledes testet en cykelstol til montering på bagstellet af cyklen. Den passer til et bagagebærer med en bredde på 120 – 175 mm. Cykelstolen er testet til at passe til et barn fra 9 – 22 kg. Den har ligeledes en justerbar 5-punktssele med god polstring, der giver en god komfort og stor sikkerhed. Selen har to indstillinger, den vokser derfor med barnet. Fodstøtten kan justeres, så stolen kan bruges i længere tid og fodstropperne sikrer sammen med 5-punktsselen, at barnet er ordentligt fastspændt. Sædet er virkelig komfortabelt at sidde på, og så er det vandafvisende så man igen undgår den våde numse. Cykelstolen kan desuden monteres på en el-cykel, det er dælme smart.

Efter vi har afprøvet den frontmonterede cykelstol, har det været svært at få Vilde om bag på cyklen igen. Hun ELSKER simpelthen den frontmonterede, hun får den bedste udsigt og kan følge med i alt på turen.

Hvis jeg var så heldig, at have haft tvillinger eller to børn meget tæt på hinanden, havde det her været virkeligt optimalt. Både fordi det er nemt at pille det ene sæde af hvis man kun skal have et barn med og fordi jeg vil vurdere, at børnene har meget mere ud af, at sidde på cyklen og ikke bag i en cykelvogn.

Vi har valgt farven Koge Brown/Kurumi Brown til begge sæder. En vildt flot farve kombination hvis du spørger mig. Hvis man køber stolen direkte fra Urban Ikis egen webshop, findes der et hav af farvekombinationer – det er kun fantasien der sætter grænserne her.  Ligeledes har vi modtaget en lækker cykelhjelm med indbygget lys bagpå. Vilde ELSKER at tænde og slukke det lille lys bagpå, hun er så stolt når hun får lov.

Min vurdering af cykelstolene fra Urban Iki:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi kunne overhovedet ikke undvære en cykelstol herhjemme. Vi cykler næsten hver dag og Vilde elsker det.

Holdbarhed: MEGET GOD – Stolene er lavet i lækre materiale der holder i alt slags vejr.

Pris: MEGET GOD – Den frontmonterede cykelstol koster 499 kr. her skal man bare være obs på, at evt tilbehør skal tilkøbes. Jeg syntes dog at det er meget billigt for en cykelstol i den kvalitet. Den anden stol der monteres bagpå, koster 599 kr. Også en virkelig god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har ikke det mindste dårlige at sige om stolene, de opfylder alle vores krav til en sikker og lækker stol.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af fotobøger fra Subbook