TEST af Shifu Plugo tunes – Testfamilien
TEST af Tupperware Coffee On-The-GO Krus, Serve n’ Clear Kande og Silikone Donutform

TEST af Shifu Plugo tunes

Magnus har testet Shifu Plugo tunes, som er en super smart og sjov måde at lege sig til musikalske kompetencer.

Shifu Plugo er en serie af lærerige, intuitive og spændende måder at spille og lege sig til at kunne stave, tælle, regne, spille musik, tænke logisk og meget mere. Spillene benytter sig af teknologien AR – Augmentet reality. Det er et begreb, der betyder, at virkeligheden udvides ved hjælp af teknologi. Så det er ikke enten-eller  – det er både-og.

Plugo er rettet mod børn fra 4-10 år. Det består af en spillemåtte med et særligt interaktivt felt i den ene ende og en rille til tablet eller Smartphone i den anden ende, og så spiller eller leger man ved hjælp af en gratis app på dit device, kameraet og de løsdele, der er i de enkelte æsker med Plugo spil.

Mie fortæller:

“Magnus på 9 år har testet Plugo Tunes som består af et keyboard og en Gamepad.  

Du skal downloade den gratis App “Shifu Plugo” i App store eller Google Play, åbne app’en, sætte din tablet eller smartphone på plads i rillen på spillemåtten med skærmen mod dig selv, og så går spillet i gang med tydelig tale suppleret af enkle instruktioner på skrift på skærmen. Appen findes også på dansk.

Der er over 50 sange i sættet, og man kan selv tilsætte lyde og rytmer. Magnus synes at det var sjovt, at skifte imellem de forskellige instrumenter på klaveret.

Sværhedgraden stiger, efterhånden som man bliver bedre og bedre. 

Plugo har et roligt tempo og ikke en hel masse blip-dyt-båt lyde. Der er sjove stemmer, der guider spilleren, og der er både klapsalver og konfetti, når en udfordring er klaret, men det er på en måde, som ikke stresser eller på anden måde tager fokus fra selve aktiviteten. Farverne er dæmpede, og det hele har et fredeligt udtryk, som skaber en rar og venlig stemning.

Spillet er godt for finmotorik, form- og farvegenkendelse og musikalitet. Tangenterne på klaveret er måske en lille smule små til Magnus’ fingre, men han er jo efterhånden også en stor dreng.

Som sagt er Magnus måske lige stor nok til sådan et spil – men det er faktisk ikke så nemt. Så hvis man skal kunne spille sangene rigtigt er det også vigtigt at barnet har en vis alder. Vi vil umiddelbart vurdere det til 6 år+”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD – Plugo Tunes er en smart og sjov måde at lege sig til musikalske kompetencer, og dit barn kan selv spille rigtig mange sange på et almindeligt klaver, når de er blevet fortrolige med Plugo.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det virker til at være et sæt i god kvalitet, som vil kunne holde i mange år.

Pris: GOD – 449,95 kr. er en rimelig pris for sådan et sæt. Plugo kits kan købes hos Av-Cables ApS, Bog & Ide, Legeakademiet,  Elgiganten, Fætter BR, Bilka og Power.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tupperware Coffee On-The-GO Krus, Serve n’ Clear Kande og Silikone Donutform