TESTBESØG på BAKKEN – Testfamilien
TEST uld børnetøj fra Hust and Claire

TESTBESØG på BAKKEN

Vores testfamilier har i løbet af sommeren besøgt Bakken, hvor de har prøvet forlystelser med turbånd.

Mie og Christine og deres familier har været sammen afsted.

De fortæller begge:
“At besøge Bakken er altid en hyggelig oplevelse. Der er noget for alle aldre og den hyggelige stemning mærkes altid. Der er 32 forlystelser, så der er noget for enhver alder. Vi havde børn med i alderen 2 år til 12 år.

Vi fik alle turbånd, som er en god løsning og hurtigt betaler sig. Turbåndet koster fra 229,- Du sparer 50 kr. hvis du bestiller en uge før. Hvis ikke man køber turbånd koster det gennemsnitligt 35 kr. pr tur.

Nyhederne i 2021 er Tidsmaskinen. Det er den første af sin slags i Nordeuropa. Forlystelsen er både for børn og voksne. 105-119 cm ifølge en voksen og 120 cm. adgang uden en voksen.

Forlystelsen har fire fangearme, som kører ind mellem hinanden og giver sug i maven. Der er masser af mulighed for vind i håret og en masse grin.

Vores børn har efterhånden været på Bakken en del gange, men elsker det stadig! De ved lige nøjagtig hvilken rækkefølge de skal prøve forlystelserne i, hvor de befinder sig og hvor høj man skal være. Børnene vokser jo heldigvis, så måske er man så heldig, at kunne prøve en endnu vildere forlystelse året efter?!

Børnenes favoritter (Anna 12 år, Joshua 11 år, Magnus 9 år og Josephine 8 år) er: Radiobilerne, Kænguruen, De vilde mus, Hurlumhej, Skyroller og selvfølgelig den gamle Rutsjebane.

Det er virkelig imponerende at den gamle Rutsjebane fra 1932 stadig er en favorit både blandt børn og voksne. Man har næsten ikke været på Bakken uden at prøve denne forlystelse, og denne gang var heller ikke en undtagelse.

Vega på 2 år prøvede nogle lidt andre ting end de store børn. Her kan man med fordel købe et Miniturbånd. Hvis man er under 115 cm og elsker at prøve forlystelser, er et Miniturbånd sagen. Miniturbåndet giver KUN adgang til Bakkens 11 småbørns forlystelser, men koster så kun fra 139,-
Vega var ret glad for en tur rundt på Bakken i det lille tog. Hun prøvede bl.a. også Dizzy Ducks, Hestekarrusellen, Jeepen og Frøen.

Udover alle forlystelserne er der også massere af andre aktiviteter, hvor man kan prøve kræfter med at vinde bamser og andre fine præmier. F.eks. en kæmpe plade Marabou. Hestespil, fodbolddart, det muntre køkken mm. Alle disse ting frister selvfølgelig børnene, så de fik, traditionen tro også lov til at, se om heldet var med dem.

Vi sluttede dagen af med Churros, bublevafler, candyflossog slushice. Der er en masse små hyggelige spisesteder, men også små ishuse og caféer.

Vi var alle enige om, at det var en rigtig dejlig dag på Bakken. Vi glæder os til endnu et besøg, for en ting er helt sikker, vi kommer igen!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi elsker alle sammen Bakken og det er nærmest blevet en tradition at besøge det magiske sted hvert år.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – De ansatte gør meget ud af, at skabe en god oplevelse for gæsterne. Desuden er der pænt og rent rundt omkring.
Pris: GOD – Der er gratis indgang på Bakken. Det er kun hvis man ønsker at prøve karuseller, spillemaskiner mm. man skal have penge op af lommen. Her er der gode rabatter at hente hvis man planlægger sit besøg.

Benjamin fortæller:
“Herhjemme besluttede vi ret tidligt at ferien skulle holdes i Danmark i år.”

Midt i ferieplanlægningen finder vi ud af, at vi er så heldige at få lov til at teste og besøge Bakken.

På selve dagen hvor vi skulle afsted sørgede vi selvfølgelig for, at komme i så god tid, at køerne til forlystelserne var nærmest ikke eksisterende.  Der gik ikke 5 min. fra vi modtog vores tur bånd til, at vi sad i den første forlystelse.
Ungerne var smilende og lykkelige og det samme må jeg indrømme at vi forældre var. Ikke mindst for at se glæden hos børnene når vi nu var i “Børnenes land”.
For de fleste mennesker står det klart, at både Tivoli og Bakken er et must i ferien. For hele familien herhjemme, er ønsket blot at komme på Bakken. Bakken ligger i smukke omgivelser og der er altid plads til at børnene kan boltrer sig.
Vi elsker den naturro der er lige ude “foran døren” på Bakken.
Vi er dybt taknemmelige for at have fået lov til at teste denne oplevelse.
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi i familien elsker oplevelser. Momenter skabes og bliver til dejlige minder.
Holdbarhed: MEGET GOD – Denne oplevelse på Bakken kan vi snakke længe om. Helt til næste år hvor vi besøger den dejlige destination igen.
Pris: GOD – Ift. til konkurrenterne ligger Bakken i den flotte prisklasse. Vi elsker især at indgangen er gratis.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvalitet mærker man tydeligt på Bakken hvor alle ansatte gør en dyd ud af at skabe en god oplevelse. Især for børnene. “Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken”.


Mette har sammen med datteren Vigga på 4 år og sin mor været på Bakken.
Mette fortæller:
“Vi ankom omkring kl 13.00 til Bakken og fik med det samme udleveret vores turbånd i billet huset med forkøbte billetter.”
Turbåndene er elektroniske og giver adgang til alle kørende forlystelser på Bakken.
Vigga ville straks i gang med at prøve forlystelser og fordi hun er lige over 105 cm høj kunne hun prøve de fleste “børne forlystelser” og det var en kæmpe oplevelse for hende.
Vigga er ikke så sikkert gående og personalet i alle forlystelserne tog sig tid til at vente på at vi kom ind og ud på en god måde. Der var også flere steder hun lige fik en hjælpende hånd. Og det var til trods for at der altså var lidt kø de fleste steder, så oplevede jeg slet ikke at det var træls at hun havde brug for ekstra tid. Det var virkelig en dejlig oplevelse at blive mødt sådan.
Vi tager næsten hvert år på Bakken og jeg elsker den stemning der er med musik, husene man kan vinde noget i, bygningerne og lyset fra forlystelserne. Det er altid en dejlig dag når man er på Bakken.
Vi fik selvfølgelig også de obligatoriske Churros og Vigga fik en kæmpe candyfloss. Og inden vi tog hjem var det tid til at vælge den fineste ballon og vi fik derfor selskab af en kæmpe lyserød unicorn på vej hjem i bilen.

Vi takker Testfamilien og Bakken for en fantastisk dag! Vi kommer uden tvivl igen en anden gang.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem kan ikke bruge sådan en magisk dag på Bakken..
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Sikkerheden er i top. Alle kan være med, unge som gamle og også dem med særlige behov som Vigga. Der er plads til alle og garanti for en hyggelig dag. Og hvis du er heldig får du 2 kg chokolade med hjem fra boderne (og hvis ikke du er heldig får du uden tvivl et smil på læben over at se et andet heldig asen bærer rundt på sådan en kæmpe æske!)

Pris: MEGET GOD – Bakken har gratis entré og er derfor gratis hvis man bare vil ind og opleve stemningen. Turbånd koster fra 139 kr for mini turbånd (børn op til 115 cm) og fra 229 kr for almindeligt turbånd. Hvis du kommer igen flere gange kan man få et sæson kort for 899 kr.


Regitze fortæller:
“Det var mange år siden, min mand og jeg sidst havde været på Bakken – og ingen af vores børn havde haft fornøjelsen før i søndags. Bakken ligger i de smukkeste omgivelser midt i dyrehavsparken.”

Vi ankom, da de åbnede kl. 11 og selvom sommerferien lige var startet og der var mange mennesker, kom man nemt og hurtigt igennem indgangen. Vi fik alle turbånd på og så kunne vi ellers bare prøve alle de ting, vi gerne ville – og det fik vi altså også gjort.

Bakken er verdens ældste forlystelsespark og vi blev alle faktisk også ret vilde med den ældste forlystelse derinde. Nemlig den gamle trærutsjebane. Dén husker jeg fra min barndom og det er helt sikkert også én, vores børn vil huske efter flere sjove ture deri.

Vores børn er 5 og næsten 10 og vores oplevelse var, at der er forlystelser til alle aldre, store som små. Der var forlystelser med frit fald i en form rettet mod de små og samtidig også en pendant rettet mod de større børn og vovehalsene, således at vi hele tiden kunne finde noget, der passede begge størrelser (og de voksne). Endnu et eksempel var det sjove hurlumhejhus, hvor alle kunne være med og så det knap så sjove spøgelseshus, der bestemt ikke var for sarte sjæle.

Vi fik prøvet rutsjebaner, karruseller, radio- og racerbiler, 5D biograf, spillet penge (og tabt) på hestevæddeløb 😉 og så sluttede de 6 timer i parken af med en stor is og lækre churros.

Vi havde virkelig den dejligste dag på Bakken fyldt med sjov, hygge og nærvær og næste gang skal vi helt sikkert prøve en tur ned gennem dyrehaven i hestevogn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST uld børnetøj fra Hust and Claire