MoveID – Testfamilien
Støttebælte fra www.kropogpleje.dk

MoveID

Tre af vores testere har testet har testet armbånd fra Moveid.dk.

Karina fortæller:

“Jeg har altid været bange for, at en af mine piger skulle blive væk, imens vi var på ferie i udlandet, hvor der ikke er nogen, som kan forstå, hvad de siger. Med de fine armbånd fra Moveid.dk kan jeg lette min bekymring lidt, hvis uheldet skulle være ude, for så finder de i hvert fald hurtigt frem til mor og far igen.

Hjemmesiden er let og overskuelig, og man kan med få klik vælge farve, hvad der skal stå på armbåndet og derefter se resultatet med det samme.

IMG_9145

Begge mine piger valgte, at armbåndet skulle være lilla. Her kunne vi godt have ønsket os lidt flere farvemuligheder, måske pink og sort. Armbåndet kom hurtigt frem med posten, og alle oplysninger var helt rigtige. Vi har valgt, at der skal stå pigernes fulde navn, mors og fars telefonnummer og hvilket land, vi bor i.

IMG_8822

Armbåndet er lavet i gummi, og der er påsat en metaldims med indgraverede oplysninger på, som også kan holde til at komme i vand. Mine piger er henholdsvis 23 mdr. og 4,5 år og kan sagtens passe armbåndene, selvom der står, at de passes af børn i alderen 5-12 år. Armbåndene har været nemme for begge mine piger at tage af og på, og de har heldigvis gerne ville gå med dem. Jeg har på fornemmelsen, at det også er en vis tryghed for min store pige at vide, at hun hurtigt kan få hjælp, hvis hun skulle blive væk.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. Det giver en dejlig tryghed og kan bruges mange gange i løbet af et år, især i forlystelsesparker, hvor der er mange mennesker.

Holdbarhed: MEGET GOD. De ser stadig ud som nye, selvom de er blevet brugt meget.

Pris/kvalitet: GOD. 149 kr. for et enkelt armbånd, som kan bruges i mange år.

Nanna fortsætter:

?Jeg meldte Christian til denne test på grund af hans diabetes. Som mor til et diabetesbarn er man ofte lidt bekymret. Tænk nu, hvis han får det dårligt, og jeg ikke er der til at passe på ham? Hvordan ved de, der skal hjælpe ham, at han har diabetes, og hvem skal de ringe til? Måske et ID-armbånd er løsningen?

ID_billede1

Armbåndet er i rigtig fin kvalitet. Christian valgte et flot rødt armbånd. Det sidder godt om hans tynde håndled og kan ikke falde af. Selve pladen med trykket sidder godt fast, og trykket er rigtig flot. Vi valgte at bruge alle fire linjer til teksten: Øverst hans navn, på næste linje står der “diabetes” og på de to sidste linjer er vores mobilnumre. Teksten er tydelig og letlæselig. Christian har meget sart hud, men har ikke reageret på armbåndet.

ID_billede2

Det er rart for os som forældre at vide, at det nu altid er let at finde frem til os, hvis Christian skulle blive dårlig eller komme til skade under et løb. Så ID-armbåndet endte med at blive en supergod løsning for os. Det giver os en ekstra tryghed.?

Nytteværdi: MEGET GOD. Armbåndet kan bruges til både hverdag og fest på grund af det enkle design.

Holdbarhed : MEGET GOD. Jeg fornemmer, at armbåndet holder. Jeg tror, han vokser fra det, før det er slidt op.

Pris: GOD. Et armbånd i børnestørrelse koster 149,-, hvilket jeg synes er en god pris, når jeg sammenligner med nytteværdien.

Kvalitet: MEGET GOD. Et lækkert produkt, som vi vil anbefale alle andre både med og uden diabetes.

Heidi afslutter:

“Jeg har haft den store glæde at teste et armbånd fra MoveID.

IMG_2066

Da jeg løber en del alene og er i behandling med livsvigtig medicin, som er en vigtig oplysning ved en eventuel ulykke, valgte jeg at beskrive dette, og så med et telefonnummer på min mand.

Armbåndet er lavet af et lækkert, blødt gummimateriale. Mit er i sort med en metalplade på med teksten. Det er behageligt at have på, også selvom man bliver varm. Det er lige til at klippe af, så det passer i størrelsen.

Jeg synes, det er en genialt produkt, som giver mig en stor tryghed at have på, når jeg løber alene. Det har betydet rigtig meget for mig at vide, at jeg løber med mine vigtige oplysninger synligt og letlæseligt, hvis uheldet skulle være ude.”

IMG_2156

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg har stor gavn af det ved løb. Det kan helt sikkert også bruges af andre, blandt andet til børn med navn og telefonnummer, når familien er på tur.

Holdbarhed: MEGET GOD. Et stærkt materiale, som tåler lidt af hvert.

Pris: GOD. Kan ofte købes på nettet på tilbud og med mængderabat ved flere af slagsen.

Kvalitet: GOD. Et blødt og lækkert gummimateriale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støttebælte fra www.kropogpleje.dk