2ingredienser – Testfamilien
BabySpyder

2ingredienser

Vores tester Heidi har testet bogen 2 ingredienser.
Skærmbillede 2015-11-15 kl. 18.50.22
Heidi fortæller:
“Jeg har haft den fornøjelse at teste bogen 2 ingredienser. Jeg havde glædet mig meget til at modtage bogen, da jeg selv har en stor passion omkring sund kost og var meget nysgerrig efter at læse om kostfremstilling med blot TO ingredienser!
Da jeg modtog bogen, var der en personlig hilsen med – dejligt!
Da jeg bladrede rundt i bogen, tænkte jeg straks, at det så lækkert ud alt sammen, og jeg fik bare lyst til at prøve det hele.
Tænk, at det kan være så nemt at lave sunde, lækre og meget hurtige retter som dessert, snacks, is og kager!
Bogen er lavet med billeder, som tydeligt illustrerer de ingredienser, der skal bruges, og flotte billeder af det færdiglavede.
Der er brugt ganske almindelige dagligvarer, som man som regel altid har i sit køkken, som f.eks. æg og havregryn.
Opskrifterne er nemme at gå til. De kræver ikke det store og er ikke særlig tidskrævende – selv børnene kan være med her.
Den har også det store plus, at man undgår en masse e-numre og farvestoffer, plus at den også indeholder glutenfri og laktosefri opskrifter. Mange af opskrifterne er proteinrige og kan nemt indgå i en proteinrig kost.
Vores favorit er helt klart pandekager med blåbærmarmelade.
(null)
De er supernemme at lave: 2 æg og 1 banan. Mos bananen og pisk den sammen med æg. Steges på en pande til små pandekager i en lille smule olie/kokosolie. Serveres med blåbærmarmelade (også fra bogen). Velbekomme!
Daddelkugler og havergrynskugler kom også hurtig på hitlisten:
(null)_1 (null)_2
Og som dessert den skønne fromage:
(null)_3
Vi har haft stor glæde af bogen med alle de skønne og lækre opskrifter. Nogle ting har en anden konsistens, end man er vant til, men lækkert er det! Jeg ved, at der er en bog mere på vej, som indeholder opskrifter med morgenmad, frokost og aftensmad.
Så jeg vil glæde mig til at gå på opdagelse i 2 ingredienser opskrifter – brød, lune retter og salater.
Ønsker du nemme, sunde, hurtige og billige opskrifter, og vil du undgå madspild, så er denne bog lige noget for dig!”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdien:  MEGET GOD. Alle vil kunne bruge bogen som en god indgangsvinkel til det sunde valg. Nem at gå til og kræver ikke meget tid.

Pris: GOD. Man får rigtig mange opskrifter for en god pris. (249,95,-)

Kvaliteten: GOD. Lavet i et godt materiale og med en forside, som nemt kan tørres af. Gode billeder og nem og forståelig tekst.

 

Find 2 Ingredienser på facebook

 

Se mere samt forhandlere på 2ingredienser.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BabySpyder