LEGO Friends Popstjerne-turbus – Testfamilien
LEGO Star Wars First Order Snowspeeder

LEGO Friends Popstjerne-turbus

Pia har med datteren Malou på 10 år testet LEGO Friends Popstjerne-turbus.

Pia fortæller:

“Vores børn har altid leget med LEGO ? og været glade for det. Ligeledes har der praktisk talt de sidste 21 år hvor min første fødte blev født, lagt en eller anden pakke indeholdende LEGO under juletræet.

Vi var derfor hurtige til at takke ja, da vi fik muligheden for at teste LEGO Friends pakken med tourbus.”

IMG_5154

“Min datter som fyldte 10 i september, kunne næsten ikke vente med at få åbnet pakken med LEGO. Selve pakken med LEGO udstråler smukke farver og stjernedrys, der netop appellerer til en ung piges sanser.”

IMG_5004

“Da denne pakke med LEGO er en af de større pakker med mange dele, valgte min datter at samle det over nogle dage. Et projekt som hun virkelig har hygget sig med. Hun har praktisk talt samlet det selv. Kun fire gang har hun kaldt for at få hjælp, til at forstå en tegning eller til at tage en klods af som hun var kommet til at sætte et forkert sted.”

IMG_5003

Det har helt klart også været udfordrende for hende, men det har bare gjort, hun var endnu mere stolt over hun selv kunne samle det. Samtidig har det også været lærerigt.

Da jeg spurgte hende, hvordan hun ville beskrive testen af LEGO sagde hun: ?Det har været hyggeligt, men jeg skulle holde hovedet koldt ? især ved påsætning af klistermærkerne, da de er svære at tage af hvis de sidder skævt?.

IMG_5165 IMG_5166

Legeværdien da sættet var samlet, er også rigtig stor. Bussen kan udvides på midten, som en rigtig tourbus, samt dør og bagende kan åbnes. Ideen med ?Pop Stars? konceptet er super til netop min datters alder, da de hurtig kan finde leg og fantasi i den ?verden? og netop kun fantasien sætter grænsen.

Igen i år kommer der helt bestemt til at ligge pakker med LEGO under juletræet, da min datter efter denne test tilføjede LEGO Friends Limousine samt Pop Star scene til sin ønskeseddel.

IMG_5158 IMG_5161

Vurderingen på dette sæt er fastsat ud fra, lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Det spænder over 5 ratinger MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Jeg har valgt at vurdere som følger:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Sættet var passende udfordrende, uden at være alt for svær. Alt LEGO var delt op i overskuelige portioner i nummererede poser, således barnet ikke skulle ?rode rundt? i en kæmpe portion LEGO

Holdbarhed: MEGET GOD ? kvaliteten er den samme som LEGO vi tidligere har købt og som har holdt i årevis.

Pris: MEGET GOD ? Kvaliteten på LEGOs produkter taget i betragtning og de mange timers leg sættet indeholder

Kvalitet: MEGET GOD ? Igen ud for holdbarhed, samt at der er ?kræset? for detaljerne.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO Star Wars First Order Snowspeeder