Giv drømmene vinger – Design by Anna David – Testfamilien
Togsæt fra Vingbum-leg.dk "Feernes Verden" og "Pirater"

Giv drømmene vinger – Design by Anna David

I dag var vi til det fineste julehyggearrangement hos Dahl PR i deres showroom i den gamle royale hestestald.

Duften af varm Gløgg og en smilende Marie bød os velkommen. I dagens anledning var der bl.a. fint besøg af sangerinden Anna David, som sammen med Designers Favorites netop har udgivet sin nye smykkeserie “Giv Drømmene Vinger” Fra Designers Favorites & David.

Designers favorites er dansk designede, unikke håndlavede smykker. Alle smykkerne er i 925 Sterling sølv og har et meget eventyrligt look.

Annas Davids serie er meget mere enkelt end den første kollektion, som ses på billederne ovenfor. Jeg har forelsket mig i den fineste simple fingerring med en lille sten, som “kun” kommer til at koste 300 kr. Smykkerne skulle gerne komme online på shoppen i aften d. 12.12.16 – og findes i smykkebutikker rundt omkring i landet fra i morgen på Lucia dag (hvor min egen Anna i øvrigt skal gå Lucia optog).

Udover Anna David, var der også besøg af Ditte Julie fra Den Store Bagedyst, som havde bagt og lavet de fineste kager til os.

http://www.rationworld.comDitte har sammen med Annemette (også fra Den store Bagedyst) udgivet kagebogen “Kagemagi” – som kan købes til kun 200 kr. indtil d. 24. december ved brug af koden KAGEMAGI på webshoppen. Læs mere her.

Der var også besøg af stifterne bag ?RATION og SMART IN THE DARK, som er et bud på Danmarks nye måltidsbar samt reflekser til voksne. To virkelig lækre koncepter, som vi kommer til at kigge nærmere på senere hen.

En dejlig eftermiddag i hyggeligt selskab og fine nye produkter og inspiration. Der kom lige et ekstra julegaveønske på min ønskeseddel i hverttilfælde.

Tak fordi I ville læse med.

Kram Mammarose – Mie

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Togsæt fra Vingbum-leg.dk "Feernes Verden" og "Pirater"