Togsæt fra Vingbum-leg.dk “Feernes Verden” og “Pirater” – Testfamilien
LEGO Juniors "easy to Build"

Togsæt fra Vingbum-leg.dk “Feernes Verden” og “Pirater”

To af vores testere har testet togsæt af mærket Bigjigs fra Vingbumleg.dk.

Tine har testet et ?Feernes Verden ? togsæt med hendes datter Alba på 3 år.

Jelena har sammen med sønnerne Alexander på knap 6 år og Philip på 4,5 år testet et Bigjigs Rail togsæt med pirater.

Tine fortæller:

?Albas første udbrud, da hun åbnede pakken med togsættet, var: ? Det er LILLA mor?! Og ja, det var det. Både lilla, lyserødt og alverdens andre skønne farver.?

Dernæst faldt mit (Og Albas) blik på det lille hæfte, som var medsendt pakken. En skøn lille malebog, som samtidig fortæller om ?Vingbummerne?, et sødt lille folk, som finder på mange ting. Bogen var en hyggelig lille detalje, som viser, at der er tænkt over hvordan kunden skal modtage sin vare.

Da jeg fik pakket togsættet helt ud, så var det næste som slog mig kvaliteten på trætingene. Det ledte straks tankerne hen på det velkendte BRIO togsæt, og kan bestemt godt hamle op med dette i forhold til både udformningen samt kvaliteten af materialet. Alle dele passer da også sammen med BRIOdelene, og togsættet fra Vingbumlegdk kan således også bruges som en udvidelse til et allerede eksisterende sæt skinner mm. fra BRIO.

Selve togsættet består af, foruden en masse skinner, også af en fin stor lyserød bro, en helikopter og en helikopterlandingsplads, huse, træer, paddehatte, garage, et tog og fire vogne og en masse fine feer. Det er en magisk verden indhyllet i lilla og lyserøde nuancer. En ?piget? udgave af tog, broer og så videre. Skinnerne kan samles på mange forskellige måder, og indbyder derved til varieret leg.

Det er holdbart og vel udført. Den store bro er i plastik, og kan godt virke en smule skrøbelig samt ?forkert? ved siden af alt træet. Men når først sættet er samlet, så passer det hele fint sammen.

Man kan mærke, at der er tale om et materiale som holder til leg og diverse udfordringer. Det er robust og kraftigt.

?Feernes verden? er kun ét af mange forskellige sæt fra Vingbumlegdk. Og jeg kan da godt forestille mig, at det ikke er det sidste sæt legetøj Alba modtager derfra.

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Der er nok materiale til, at legen kan varieres i det uendelige.

Holdbarhed: GOD. Broen kan som det eneste virke en smule skrøbelig.

Pris: GOD. Sættet koster 599 kr. (men på tilbud netop nu), hvilket fint afspejler kvaliteten i produktet.

Kvalitet: GOD. Der er kræset for detaljen og designet i alle henseender.

Jelena fortsætter:

“Da vi modtog togsættet fra Bigjigs Rail fra webshoppen Vingbumleg, kendte vi ikke mærket. Drengene blev dog hurtigt begejstrede, ikke kun på grund af pirattemaet men ligeså meget fordi det nye Bigjigs Rail sæt, som består af 42 dele, var kompatibelt med vores ?gamle? BRIO togsæt. Der skulle bygges togbane, og den kunne ikke blive stor nok!

Det var sjovt, og der gik ikke lang tid, før vi kun kunne kende de nye Bigjigs Rail skinner fra vores gamle BRIO skinner på farven, fordi de nye var lysere og mindre slidt end de gamle. Ellers var de helt ens. Drengene nød at samle togbanen sammen med mor, og da den var samlet, fik fantasien frit løb. Ud over skinner var der nemlig både togvogne, hajer, blæksprutter, pirater, skattekister og andet godt med. Der blev drønet med tog, angrebet og fængslet pirater og fundet skatte. Jeg var imponeret over, at delene kunne holde til drengenes til tider vilde leg ? det er set før, at andet legetøj har lidt skade af børnenes ?kærlige? behandling.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Det er et togsæt, som kan bruges af både store og små børn. Man kan både hygge sig med at samle, og man kan lege og finde på historier bagefter.

Holdbarhed: GOD Det er solide træskinner, tog og figurer, som holder godt.

Pris: GOD. Vores sæt koster 499 kr ., hvilket er ganske rimeligt sammenlignet med konkurrenternes priser for togsæt. (På tilbud netop nu.)

Kvalitet: GOD Kvaliteten hænger sammen med holdbarhed. Det er nogle ordentlige materialer og godt håndværk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO Juniors "easy to Build"