ZOO-design – Testfamilien
Colorkids flyverdragt

ZOO-design

Vores tester Maria har sammen med datteren Olivia på snart 3 år testet sengetøj fra ZOO-design.

Maria fortæller:

?Vi var spændte på at modtage sengetøjet fra ZOO-design, da de havde lovet nul farvetab og ingen fnulder. Selv ikke efter flere vaske. Vi var derfor meget spændte på at teste et produkt som lovede noget meget attraktivt.

Pakken kom og sengetøjet blev straks smidt i vaskemaskinen ved 60 grader (deres egen anbefaling ved første vask), og efterfølgende i tørretumbleren. Sengetøjet er 100% bomuld, hvilket også kunne fornemmes allerede inden det var vasket, det var nemlig ganske blødt og lækkert.

 Billede 1

Efter vask kom det i brug. Olivia var vild med printet af isbjørnene og det samme var moren faktisk! Dejlig neutralt og en fryd for øjet. Olivia bruger sin dyne meget, både til at sove med, men også til leg om dagen og hvis ikke hun selv putter med den i sofaen, så bliver den brugt som dug til ?kaffeselskabet? med alle hendes bedste venner (hendes mange bamser), som tæppe på skovturen eller som ?sejlebåd? (som Olivia så fint udtaler det).

Billede .2

Altså bliver hendes dyne brugt til alverdens ting og det kræver også jævnligt en vask, for jeg erkender da gerne, at vores gulv med en lille dame på 3 år ikke altid er det reneste?

Billede 3
Under testen har jeg nået at vaske sengetøjet to gange med tørretumbling begge gange, og det er så fint som nyt endnu. Ingen fnulder og/eller farvetab, det er dog begrænset, hvor meget farve hvide isbjørne kan miste ;). Men min vurdering af sengetøjet er, at det er af super lækker kvalitet og det er bestemt et mærke vi godt kunne finde på at investere mere i. Særligt deres dyreprint er jeg helt vild med!

Lidt praktisk, så lukkes sengetøjet med nikkelfrie trykknapper. Indgangen til dynen er ret lille, men måske er det en fordel, da dynen på denne måde ikke falder ud. Dog er det anderledes end, hvad vi er vant til med Olivias andre dynebetræk.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Sengetøj er nødvendigt på en dyne 😉

Holdbarhed MEGET GOD ? Indtil nu har nul farvetab og fnulder holdt 100%

Pris: MIDDEL ? Prisen er i den høje ende (439 kr.), men kvaliteten er også derefter, så går du efter kvalitet, er det klart pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD ? Kvaliteten er i top!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorkids flyverdragt