Test af Velo Sock – Testfamilien
Test af Smart in The Dark

Test af Velo Sock

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Én af vores testfamilier har testet Velo sock – bike cover. Trine fortæller

Vi har her hjemme været i gang med at teste en VELO SOCK. Ja, hvad er det? Det var også det første vi tænkte. Det var et produkt vi slet ikke havde hørt om før. Men ved nærmere eftertanke, så er produktet jo virkelig smart! VELO SOCK – Bike cover er et omslag til din cykel. Det er lavet af ekstremt holdbare, langvarige og elastiske materialer. Det er genialt til dem der opbevarer deres cykler indenfor. Vi tester VELO SOCK omslaget for Beunique.dk, de sælger omslaget i mange forskellige farver og flotte mønstre. (Personligt er jeg selv vild med VELO SOCK omslaget med fjer på!) De forhandler også mange andre flotte og anderledes produkter.

Første hånds indtrykket er at det virker som god kvalitet, enkelt og som et produkt der kan holde til noget. Tænker nemlig at det ikke kan være helt uden slid at skulle af og på sådan en cykel mange gang!

Denne gang er det hovedsageligt min mand der har testet. Han har en cykel som han er ret øm over for. Den skal jo passes, holdes og opdateres med alt det nyeste udstyr.

Da han fik den, havde han en drøm om at den skulle ind i stuen/gang at holde, men det skete aldrig. Må indrømme at det var mig der ikke lige kunne forstille sig, at det på nogen måde, ville være fedt at skulle have et beskidt og olieret monstrum af en cykel ind i min hvide stue! Udover det holder min mand også af at tage i skoven og cykle + det er også blevet til et par cykelløb i skov, bakker og mudret terræn. Lige præcis her er VELO SOCK omslaget et kæmpe hit her hjemme. For udover at min mand er øm over hans cykel, så er han også pænt øm over vores bil og med omslaget kan vi bare “smide” cyklen ind bag i bilen, uden at tænke over mudder, jord, olie osv. Der er heller ikke mere brok fra mig, cyklen må hellere end gerne overnatte i stuen om natten nu. Et andet plus er at når cyklen står inde med omslaget på, så skal vi heller ikke være bekymret for at vores 2 drenge skulle pille ved kæden eller andre skarpe dele. Det er jo pænt lukket inde!

VELO SOCK omslaget er som sagt lavet af meget elastisk stof. Det sidder meget tæt til cyklen og vi tænkte først at det ville da være så besværligt at få på. Første gang vi skulle prøve at sætte det på, drillede det lidt, vi havde lidt problemer med at få det til at sidde på forhjulet, da hjulet ville dreje med rundt. Men da det først sad der, var resten ikke noget problem, det gik meget let.

Omslaget kan vaskes i maskinen og det holder det fint til. Vi har vasket det et par gange, med vrangen ud, og der er ikke noget slid at se. Omslaget er også let at have med sig på farten, det kommer i en lille ‘taske’/opbevarings pose med en hank på. VELO SOCK er et super smart produkt som vi er overrasket over at vi ikke har set før. Et lille tip er at omslaget også findes til børne cykler. (Svarende til 6-8 år og 8-16år)

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, man kan jo godt leve uden den. Men når man først har den i hjemmet, bliver den nærmest et must. Det er bare så meget nemmere at bruge et par minutter på at sætte omslaget på, end at skulle til at støvsuge og rengøre bil, hus osv.

Holdbarhed: MEGET GOD, de uger vi har testet, er der ikke kommet synligt slid på produktet endnu. (og det har været af og på en del gange nu!)

Pris: MIDDEL, synes måske at prisen er lidt til den høje side. 369 kr. ligger de på.

Kvalitet: MEGET GOD, lækkert produkt, materialet føles kraftigt og igen slid endnu.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Smart in The Dark