TEST af REIMA 2 i 1 jakke Flykt – Testfamilien
TEST af REIMA 3in1 forårsjakke Sydvest og skalbukser Slana

TEST af REIMA 2 i 1 jakke Flykt

Vores tester Rikke har sammen med Bertram på 10 år, testet en 2 i 1 jakke fra Reima – 2in1 jakke til børn Flykt – pris 749 kr.

Rikke fortæller:

“Vi har været heldige, at få lov til at teste en lækker jakke fra Reima. Og det er endda en jakke med flere funktioner. Ærmerne kan nemlig lynes af, så den også kan bruges som vest.

Jeg er virkelig fan af beklædningsdele med flere funktioner. Jakken er i farven blue sea men kommer i 2 andre farver også.

Jakken er fjerlet og vandafvisende. Den egner sig til temperaturer fra +5 gr til -10 gr. Jakken er lavet med en speciel overflade der gør, at den er yderst nem at tørre af, så man ikke behøver at vaske den så ofte.  Med Bertrams egne ord, så er den dejlig at bevæge sig i. Vi har ofte haft en kamp med ham, for at få ham til at tage en jakke på når han skal ud i frikvarterene. Han synes ofte, at det er for klodset og tungt at spille fodbold i pauserne, med en stor og tung jakke. Men denne jakke mærker han ikke på samme måde, så den er absolut godkendt som fodbold jakke også.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Vores vurdering af jakken fra Reima:

Nytteværdi: MEGET GOD – Dejlig overgangsjakke som passer til det danske klima med meget omskifteligt vejr og alt for meget regn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg kan overhovedet ikke se på jakken, at den har været i brug i 3 uger.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 749 kr, og når man tænker på, at der er flere funktioner, så syntes jeg at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt i top, stor anbefaling herfra.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA 3in1 forårsjakke Sydvest og skalbukser Slana