TEST af REIMA Parka Boe jakke, Klippe trøje og Hattara hue – Testfamilien
TEST af REIMA patter wash og watter wash støvler

TEST af REIMA Parka Boe jakke, Klippe trøje og Hattara hue

Vores tester Christine har sammen med hendes datter Josephine på 6 år testet en Reima Parka Boe jakke, en Klippe trøje og Hattara hue.

Christine fortæller:
“Josephine på 6 år har modtaget den lækreste forårspakke fra Reima.

Pakken bestod af:

Parka Boe mellemsæson børnejakke (light rose pink) 799,-
Klippe trøje (navy) 349,-
Hattara hue (white) 169,-

Jakken er den fineste farve! Det var min første indskydelse da jeg åbnede pakken. Den lyse pink farve passer vanvittig godt til Josephines lange lyse hår.

Jakken er en virkelig let anorak til børn i en lidt længere model. Den er vandtæt, slidstærk og åndbar! Det lette Reimatec-materiale er vand-og smudsafvisende, og alle sømme er forseglet vandtætte. Den er udstyret med virkelig lækre detaljer; aftagelig hætte, manchetter, taljen og underkanten kan justeres og den har to lommer. Stoffet er glat og føles virkelig let og lækkert.

Josephine er virkelig glad for jakken. Selvom det helt rigtige forårsvejr ikke er kommet til os endnu, har vi haft chancen for at teste jakken nogle gange alligevel. Jakken er let for hende at tage på, den har en god lynlås, en hætte som er nem at få op over hovedet og gode store lommer. Iøvrigt er jeg vildt med taljen kan spændes ind, dette giver jakken det helt rigtige “pige-look”.

Jakken vejer ingenting! Den er desuden udstyret med en Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO – dette gør den nem at tørre af med en klud hvis den kun er lidt snavset istedet for, at skulle vaske den i vaskemaskinen.

Jakken fåes i tre forskellige farver.

Det har som sagt ikke været det bedste vejr til at teste forårsjakker i, men så er det godt at Josephine også har modtaget en trøje, som er god at have indenunder jakken eller til kolde sommeraftner.

Trøjen er fremstillet i funktionel velour. Materialet er elastisk og transporterer fugt væk fra huden, så den er dejlig behagelig at have på. Den er udstyret med det praktiske Play Layers-system, som gør, at den kan fastgøres til mange forskellige slags Reima-overtøj.

Trøjen er dejlig varm og i virkelig lækkert materiale. Trøjen er som sagt brugt indenunder jakken eller hvis Josephine blot hurtigt, ville besøge veninden på vejen, og kun lige skulle ud kort tid. Trøjen fåes i et hav af farver.

Vi har også modtaget en hue som passer til alt. Den er hvid og fremhæver igen Josephines fine lyse hår. Huen er 100% bomuld men ser “strikket” ud. Den har god elastik og er dejlig varm uden foer. Den fåes i flere farver.

Vi er virkelig glade for alt tøjet og jeg er sikker på, at Josephines jakke nok skal blive brugt virkelig meget når det bliver bedre vejr og hele sommeren! Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En god overgangs jakke, trøje og hue er undværligt hjemme hos os!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Materialerne og kvaliteten på alle tre produkter er virkelig høj! Jakken vejer ingenting og der er tænkt over hvordan overtøjet er produceret og samtidig hvordan kan yderligere kan skåne miljøet, ved nemt at kunne tørre jakken af, istedet for at skulle vaske den.

Pris: GOD –  Jakken koster 799,-, Trøjen 349,- og huen 169,- Priserne er rimelig når man ser på kvaliteten samtidigt. Reima tøj kan gå i arv eller sælges, når ens børn ikke kan passe det mere. Man får nemlig kvalitet for pengene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA patter wash og watter wash støvler