TEST af REIMA Voyager jakke – Testfamilien
TEST af REIMA 2in1 jakke Frebben og Trøje Rejse

TEST af REIMA Voyager jakke

En række af vores testfamilier har testet Voyager jakken fra Reima.

Christine fortæller:
“Joshua på 9 år, har modtaget den lækreste bæredygtige Voyager jakke fra Reima. Sammen med jakken har han også modtaget:

Haiko trøje 399,-
Lahti hue navy 169,-
Voyager jakken er en 100% genanvendelig børnejakke af Reimatec Eco-materiale. Den er ekstrem let, vandtæt og åndbar.

Jakken er fremstillet af ét mono-materiale og bygget til at holde. Den er 100% genanvendelig! Jeg kender snart Reima godt nok til at sige med 99% sikkerhed, at Reima overtøj kan genbruges til adskillige børn! Når jakken til sidst er for slidt til at beskytte mod vinden og regnen, kan alle dele af den genanvendes og blive til materiale til nye produkter. Er det ikke fantastisk?
Reima har givet Voyager jakken sit eget unikke ID, som man kan registrere efter købet, for at følge jakkens rejse fra den ene bruger til den næste. For hver registeret jakke, donerer Reima 10€ der kan fjerne 40kg giftige blågrønne alger fra Østersøen. Hvis det ikke er gennemtænkt, ja så ved jeg ikke hvad det er!

Joshua synes jakken er virkelig lækker. Man kan godt mærke, at den er af et unikt materiale. Den er lavet 100% polyester, polyesterlaminering. Den er udstyret med Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO som gør den nem at tørre over med en klud istedet for, at vaske den i vaskemaskinen når den kun er lidt snavset.

Dette beskytter også miljøet. Jeg er vild med Reimas tanker med denne jakke – ALT er gennetænkt ned til den mindste detalje.

Joshua er stor fan af den store hætte og de store lommer samt reflekserne. Jeg er sikker på, at den nok skal blive brugt virkelig meget hele foråret og sommeren! Jakken koster 999,-

Vi har også modtaget en lækker Haiko trøje som er en blød, strikket fleecejakke med sidelommer og et børstet for. Den er af hurtigttørrende materiale. Den har fast hætte lynlås og lommer.

Joshua synes trøjen er ret fed! Jeg tænker den er god til skolen som en “sommerjakke” eller til en kold sommeraften.

Vi har indtil videre brugt den under jakken og som trøje i bilen på vej/hjem fra fodbold.

Lahti huen har Joshua brugt både sammen med trøjen og jakken. Det er en hue i elastisk bomuldsstrik med vindtætte øreklapper, god i vores blæsende vejr i øjeblikket og faktisk også god på den kolde fodboldbane 🙂

Huen er af 100% Bomuld og fåes i et hav af forskellige farver.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os er det et must med lækkert, slidstærkt og holdbart overtøj. Især til en aktiv fodbold dreng som Joshua.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er DYBT imponeret over denne jakke. Alle tankerne bag. De lækre materialer og ja ALT ved den!

Pris: GOD –  Jakken koster 999,- Trøjen 399,- Huen 169,-. Jakken er i den dyre ende, men man får virkelig kvalitet for pengene og alverdens gode tiltag bag! Den er 100% genanvendelig og kan bruges af adskillige børn efter, så prisen er nok alligevel den helt rette!


Regitze beretter:
“Vi har faktisk ikke haft overtøj og sko fra Reima før, men har altid hørt godt om mærket. Vi har derfor været spændte på selv at skulle teste det.”
Alberte har testet den sejeste børnejakke fra Reima, der er lavet i 100% genanvendelig Tec Eco-materiale. Dét, synes jeg, er en virkelig fantastisk måde at producere en jakke på. Jakken er vandtæt og åndbar og utrolig let at have på kroppen. Alberte føler sig godt tilpas i den og den er nem at bevæge sig i – hvilket er et must, når hun leger i frikvartererne. Vi har før købt jakker til Alberte, hvor hun kommer hjem og siger, at de ikke er behagelige at have på. Hun har endnu ikke haft den med i skole, da vejret desværre ikke har været varmt nok, men den er blevet testet på legepladser og i haven herhjemme.
Alberte er selv vild med farven og hun skal ikke være bange for at gøre den beskidt – jakken er nemlig smudsafvisende og meget nem at tørre af med en våd klud. Denne jakke har også en meget høj vandtæthed på mindst 10.000 mm, hvilket vil sige, at den faktisk er på niveau med en regnjakke, bare meget mere behagelig at have på. Jakken ér testet i regnvejr på legepladsen og hun var fuldstændig tør, da vi kom hjem og havde en dejlig temperatur, hvilket også er et godt tegn på, at hun har kunne ånde i jakken.
Lige netop denne jakke, der er produceret af genanvendelige ting, har man også mulighed for at registrere på Reimas hjemmeside, hvor de derefter donerer 10 Euro, der kan fjerne 40 kg giftige, blågrønne alger i Østersøen.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den opfylder alle krav til en god overgangsjakke.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er ikke i tvivl om at denne jakke kan holde til alt. Derudover kan alle jakkens dele genanvendes og på den måde blive til nye produkter.

Pris: GOD – Jeg synes, prisen er god, når man blandt andet ser på kvaliteten af jakken og materialerne, den er lavet af. Jeg tænker dog, at nogle vil synes, den ligger i den dyre ende af jakkeskalaen, da den koster 999,-

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes, kvaliteten er rigtig god. Selvom jakken fremstår tynd og ikke fylder meget, er der ikke sparet på det kvalitetsmæssige i jakken.


Vores tester Marck har også testet den bæredygtig børnejakke Voyager med datteren Karla på 6 år.

Marck fortæller:
Vi har haft glæden af, en 100% genanvendelig børnejakke af Reimatec Eco-materiale. Let som en fjer, vandtæt og åndbar.

Desuden er det muligt at registrere den så den kan blive genbrugt når den har udtjent sine pligt. Bæredygtighed er vejen frem for at genbruge ting til fremtiden.
For hver registeret jakke, donerer Reima 10€ der kan fjerne 40kg giftige blågrønne alger fra Østersøen. Så solidt tøj og en god gerning er jo kanon når man alligevel skal købe jakker til sine børn.
Karla elsker farven og sveder ikke i den, selvom hun løber rundt i alt slags vejr. Selv veninder er misundelige og ja huen passer bare lige til (dog har tiden været for varm for hende med en hue)

Sættet harmonerer virkelig godt og her snakker vi ikke kun om et fedt design, men også om et produkt der er yderst funktionelt på alle parametre. Reima tænker virkelig på børnenes komfort og fleksibilitet i hverdagene samt weekenden.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Elsker det er bæredygtigt!
Holdbarhed: MEGET GOD – Slidstærke materialer
Pris: GOD – En pris på 999 kr er vel helt på sin plads for en jakke i den kaliber samt 169 kr. for huen.

Kvalitet: MEGET GOD – Reima er bare godt håndværk!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REIMA 2in1 jakke Frebben og Trøje Rejse