Test af LEGO City mobilt junglelaboratorium – Testfamilien
Testfamiliens julekalender 16. december

Test af LEGO City mobilt junglelaboratorium

Vores testere Sophie og Rikke har sammen med deres drenge testet LEGO City.

Sophie fortæller:
“Sebastian på 5 år har været så heldig at teste LEGO City, Mobilt junglelaboratorium model 60160.
image5Der var ingen tvivl om at begge drenge var ENORMT glade for at skulle teste LEGO, af alle ting så lige LEGO, Sebastian knus elsker LEGO så der var julelys i øjnene og smilet var ikke til at tage fejl af.
image11Sebastian fylder 6 år til februar, så han ligger lige under aldersgrænsen for dette sæt som hedder 7-12 år, men det var intet problem han samlede selv sættet med lidt assistance fra mor. Det var et super hyggeligt projekt og Sebastian var dybt fascineret af hvor mange dele han fik i dette sæt – det seje vandfald, hvor krokodillen kunne føres frem og ud igennem vandfaldet var et ENORMT hit, det satte virkeligt gang i fantasien og han blev hurtigt opslugt af en rolleleg hvor figurerne nogle gange var uheldige at blive spist.
image13
Lige dette sæt er super godt og indbyder til masser af leg. Det sætter for alvor gang i fantasien og indeholder en hel masse elementer, det er et super godt sæt, jeg syntes VIRKELIG man får noget for pengene her. Sebastian er vild med det og har sat de resterende æsker fra denne serie på ønskesedlen.

Sættet er blevet brugt rigtigt meget af begge drenge lige siden.

Sættet består af Lastbilen med det mobile junglelaboratorium med sjove finurlige detaljer – sider og tag kan åbnes. Vandfaldet med krokodillen der kan føres frem og tilbage og det lille tempel hvor der er en skjult skat bag nogle palmeblade. fluefangerplanten med edderkop på tungen der kan åbnes og lukkes med et snup tag og vil helt sikkert betage de fleste børn – desuden en sej rød kajak samt fire mini figure med tilbehør.

Pris 449,95,-

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD,

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Sætter er blevet brugt enormt meget i testperioden.

Holdbarhed: MEGET GOD. sættet er et dejligt stabilt sæt

Pris: MEGET GOD. Sættets størrelse og pris hænger rigtigt godt sammen, jeg syntes endda man får meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet, som er det gode ved Lego man ved det holder til utroligt meget !
_________________________________________________________________________________________

Rikke fortæller :
“Der var stor glæde i det lille hjem da pakken med LEGO landede her hjemme.”
Malthe er 4 år og er for alvor begyndt at interessere sig for at bygge og samle på forskellige LEGO figurer. Han elsker vilde dyr og biler, så pakken faldt fuldstændig i smag.

img_0756
Vi fik lov til at teste LEGO City som egentlig er for lidt ældre børn (7-12 år). Men da far synes at LEGO er lige så sjovt som Malthe, er det altid et fælles projekt at samle tingene, og derfor ikke det noget problem.

De kastede sig straks over indholdet. Far samlede og Malthe fandt de dele der skulle på, og hjalp med at udpege hvor de skulle sidde.

Vi ELSKER LEGO herhjemme. Det er fantastisk legetøj for hele familien. Vi hygger os fælles om at samle det, og Malthe elsker at lege med det.  En anden ting vi er ret begejstret for, er at man kan blive ved med at samle på det. Vi har LEGO fra min mands barndom, som sagtens kan sættes sammen det det nye LEGO fra idag,  og så går det aldrig mere i stykker end man bare kan samle det igen. Det er fantastisk!
img_1340
I dette tilfælde bliver vurderingen :
Nytteværdi : MEGET GOD – LEGO er super legetøj der både udfordre børns koncentration, tålmodighed, motorik og ikke mindst fantasi
Holdbarhed : MEGET GOD – Det holder nærmest uendeligt, og kan tages med fra generation til generation.
Pris : MEGET GOD – Prisen er i alle niveauer, og er helt fair. Denne koster 449,95 
Kvalitet : MEGET GOD – Kvaliteten er i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testfamiliens julekalender 16. december