Test af det økologiske supermarked – Økovejen – Testfamilien
FORÅRSKONKURRENCE I SAMARBEJDE MED GROWINGFEET

Test af det økologiske supermarked – Økovejen

Er du til økologi? Så er Økovejen helt sikkert noget for dig. Det er et Økologisk og miljøvenligt supermarked, som er drevet af en passion om at fremme økologien, ved at levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser så alle kan være med.

Mie fortæller:

“Jeg skulle teste udvalget og fandt lidt forskellige varer i deres sortiment.

En af de ting, som jeg HELT sikkert skulle prøve var deres miljøvenlige vaskeæg – som giver til 210 vaske. Status er, at vi nu ikke har haft almindeligt vaskepulver i huset i den sidste måned – og vores tøj er stadig ligeså rent og lækkert, som det plejer at være.”

7585948192-img-0190

Vi er begyndt at supplere med lidt mild skyllemiddel, da vi godt kan lide at tøjet dufter lidt – men det er absolut ikke en nødvendighed.

Ecoegg uden duft er et vaskeæg, der holder til 210 gange tøjvask. Ægget indeholder kun 8 kemiske ingredienser, hvilket er væsentligt færre end selv andre miljøvenlige vaskepulvere. Udover, at spare på miljøet og pengene sparer du også på emballagen eftersom det kan bruges igen og igen. Når du har brugt ægget op, kan du købe refill, så gummiet som ægget er lavet af kan genbruges. Det kan holde i ca. 10 år.

Ægget koster kun 98 kr. og vi købte en refill med til 78 kr. Tør slet ikke at tænke på hvor mange penge vi kommer til at spare på vaskemiddel.

img-1901

img-1900

En anden ting, som vi også måtte prøve var lidt af deres økologiske slik. Bl.a. bolcher og skumfiduser. Begge dele smager super fint – især de lidt syrlige bolcher (pris 20,75 kr.) . Skumfiduserne (koster 17,75 kr.) er ikke helt så “fedtede” som almindelige skumfiduser, men ungerne har ikke “klaget” over, at der skulle være forskel.

7516821616-img-0179 7516821616-img-0180

Al den økologiske slik er af høj kvalitet med gode naturlige ingredienser helt uden kunstige farver, smagsstoffer eller kunstige sødestoffer!

7518831328-img-0181

Vi prøvede også økologisk kaffe, optændingsblokke og en opvaskebørste. Alle produkter super lækre og lever fuldt ud op til vores forventninger.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Er du til økologi, så er denne shop helt fantastisk.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er tale om super lækre og gode kvalitetsprodukter.

Pris: GOD –  Priserne er faktisk super rimelige, da det jo er økologiske varer vi har med at gøre.

 

6 kommentarer

 • Mia

  Har kigget og læst en del om ægget flere gange og tænker helt bestemt at det er et vi skal have afprøvet herhjemme med tre drenge og overtagelse af hus til sommer kommer da kun til være være en masse tøj det skal afprøves på.. Tak for et genialt koncept med en masse spændende ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg har tidligere kigget på det æg, men aldrig bestilt. Det er rart at læse en reel anmeldelse af det også. Nu skal det da prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline stovgaard

  Det vaskeægte skal jeg da prøve, tænker jeg kan spare os selv og miljøet for nogen kemikalier med alle de vaske vi har her i familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder vildt smart med et vaskeæg. Det må jeg ind og kigge nærmere på. Vi kører jo et par maskiner igennem hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Økovejen er en genial butik – Jeg har købt der nogengange b.l.a deres gode svanemærkede lys og økologiske te pg kaffe. Herudover har de en god STOP madspild kategori, hvor man jævnligtkan finde madvarer til gode priser – dette er fx smart hvis man skal bruge ting til fest eller vil prøve nye produkter.

  Vaskeægget lyder genialt – må prøves – vi bruger normalt et svanemærket flydende vaskemiddel uden duft —å lyder som et billigt alternativ – da 1 æg svarer til ca. 10 flasker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der æg lyder jo genialt! 😱 det skal helt sikkert prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRSKONKURRENCE I SAMARBEJDE MED GROWINGFEET