TEST af Rocketbook Everlast notebook fra Futric – Testfamilien
TEST af massageapparater fra COOLSTUFF.DK

TEST af Rocketbook Everlast notebook fra Futric

Tre af vores testfamilier har testet en Rocketbook Everlast notebook fra Futric.

Joan fortæller:

Everlast er en evigheds notesbog. Når man har skrevet sine noter, scanner man – og via en app gemmes det, derefter kan alt viskes ud med en fugtig klud igen, det er sørme smart.

billede-1

Når man installerer den føromtalte app på sin telefon, kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, hvor der ca 2 gange om ugen, kommer ideer til hvordan man kan bruge bogen.

Hjemme hos os, havde jeg forestillet mig, at det kun var mig der skulle bruge bogen, men min datter på 9 år, synes også den er genial, så hun bruger den også.

billede-2

I bogen, er der forskellige symboler, således at man kan gemme sine notater under forskellige emner. Man kan feks gemme alt med arbejde på en fane. Derudover kan man gemme det på forskellige medier, så som Google drive, Email, Dropbox, OneNote osv. Så der er virkelig et utal af muligheder.

Jeg har pt oprettet 4 kategorier, og det bliver helt sikkert udvidet, efterhånden som jeg kommer til at kende det bedre.

billede-3 billede-4Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, at det må være godt for miljøet hvis vi kan spare på papiret, så det er klart et plus i min verden. Det eneste negative jeg kan finde ved bogen, det er, at det hele er på engelsk, så det tager lidt tid at sætte sig ind i nogle af funktionerne.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, det er genialt med en bog der kan bruges igen og igen, og det er en super miljøvenlig løsning.

Holdbarhed: MEGET GOD, man kan ikke se at der er skrevet i bogen, efter brug. Det er da genialt.

Kvalitet: MEGET GOD, virkelig lækker kvalitet.

Pris: MEGET GOD, Prisen er 299,95 – og det er da ganske billigt for en bog, der kan bruges igen og igen.


Louise fortæller:
“Jeg har sammen med min kæreste Esben testet Rocketbook Everlast notebook fra Futric.
Vi glædede os meget til at teste notesbogen, da vi er i fuld gang med at bygge nyt hus. Der bliver derfor skrevet, tegnet og skitseret på MANGE forskellige papirer i løbet af et møde eller over aftensmaden. Det har ført til en del forvirring, da løse papirer har det med at forsvinde for os. Det smarte ved notesbogen fra Rocketbook er, at alt det vi skriver med den medfølgende kuglepen, kan viskes let ud igen med den medfølgende klud. Herudover kan siderne overføres til telefonen, computeren eller iPad’en med en app, som ved hjælp af en scanningsfunktion gemmer siderne fra notesbogen som et dokument på den valgte enhed. På den måde kan vi altid have vores noter og tegninger ved hånden uden at skulle slæbe en stor mappe med papirer med.
billede-1
Jeg er venstrehåndet, så jeg var ret spændt på, hvordan det var at skrive på siderne. Normalt når jeg skriver på et whiteboad, en tavle eller et andet materiale, hvor tekst kan hviskes ud igen, er min håndryg smurt ind i tusch eller kridt og teksten helt ødelagt. Men det gør sig heldigvis på ingen måde gældende ved notesbogen fra Rocketbook. Det er meget tæt på at være det samme som at skrive på et helt almindeligt stykke papir, når der skrives på siderne i notesbogen. Ingen udtværing – kuglepennen tørrer lynhurtigt og teksten kan kun hviskes ud med den medfølgende klud, der er gjort lidt fugtig.

billede-2billede-3

Designmæssigt er den måske ikke, med en kvindes øjne, lige i skabet. Esben er til gengæld totalt ligeglad og synes den er neutral, og så lever den fuldt ud op til sin funktion – og det er jo i virkeligheden også det vigtigste. Han har allerede fået ejerskab over notesbogen og den er i skrivende stund med Esben og hans arbejde til møder og messer i Singapore. Det er helt klart én ting, som vi kommer til at fortsætte med at bruge og vi anbefaler den gerne til andre, som også kan lide fleksibiliteten ved håndskrevne noter, men samtidig gerne vil have dem gemt elektronisk.
billede-4
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – vi kendte ikke til produktet, før vi fik det præsenteret til denne test. Vi vidste derfor ikke hvor nyttigt og godt et værktøj det i virkeligheden er. Det er jo ikke et must, da en almindelig notesbog jo godt kan fungere, men vi er virkelig blevet glade for den.
Holdbarhed: MEGET GOD – vi har allerede skrevet og visket ud på en del af siderne. Det kan de sagtens holde til og virker ikke til at kunne slides op.
Pris: MEGET GOD – notesbogen er ikke så dyr, og der kan køber flere farver og ekstra udstyr til bogen for ret billige penge. Et sæt tuscher med forskellige farver koster fx knap 100 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – Udover det lidt kedelige design, er kvaliteten virkelig god. Der er mange god detaljer, og siderne er lidt tykkere end almindeligt papir, så den er nem at bladre i.”

Jannie afslutter:

Jeg har testet en Everlast Rocketbook, som er en notesbog man kan bruge igen og igen.

billede-1

Princippet med denne notesbog er at man kan skrive, scanne via en app for at gemme og derefter bruge en våd klud til at slette det hele igen. Det eneste man skal huske er, at man kun må bruge den kuglepind der følger med eller selv købe flere i det samme mærke ellers kan man ikke slette det igen.

Når man starter med at bruge bogen skal man installere en app fra appstore. Via denne app kan man scanne de sider man har skrevet på og gemme online så man altid kan tilgå sine noter. Inde i appen kan man selv bestemme hvor man vil gemme og der er 7 forskellige ikoner som man selv kan navngive så det passer til ens brug af bogen.

Den er kompatibel med google drive, evernote, Dropbox, OneNote, OneDrive, slack, Box, icloud, e-mail og messages. Når man klikker på ikonet kan man selv vælge hvilken af disse lagringsenheder man vil bruge til at gemme sine noter i.

Det er rigtig nemt at komme i gang med at bruge notesbogen og når du har udfyldt en side og du vil gemme den åbner du appen og holder din tlf. lidt oppe over siden så tager den selv et billede som så bliver gemt der hvor du vil.

Når du er færdig med at skrive og scanne fugter du den klud der følger med så kan du slette hele siden igen og begynde forfra og det kan man gøre i det uendelige.

Jeg skal holde konfirmation her st.bededag og der har den været en stor hjælp til planlægningen – især da der skulle laves bordplan var det rigtig lækkert at man bare lige kunne viske ud og begynde forfra. Det benyttede jeg mig en del af.

billede-2

Derudover jeg har fået styr på alle mine notater til mine bøger, så jeg har virkelig været glad for den og jeg glæder mig til at kunne tage den med mig næste gang jeg skal på kursus, så er det hele bare samlet i stedet for man altid har 117 forskellige stykker papirer med notater.

billede-3

I denne test bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Super nem at bruge og nemt at navigere rundt i appen. Jeg kan ikke undvære den igen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Den kan bruges til evigtid da man kan slette alle de gange man vil med en fugtig klud.

Pris: MEGET GOD: 299,95 kr. – den kan bruges igen og igen.

Kvalitet: MEGET GOD: det er ligesom at sidde med en helt almindelig notesbog


 

1 kommentar

  • Helle Damtoft

    Mega smart! Sådan en ville være et praktisk gadget at eje

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af massageapparater fra COOLSTUFF.DK