TEST af Water Wow malebøger fra Ciha.dk – Testfamilien
TEST af TRYBIKE fra andemors-verden.dk

TEST af Water Wow malebøger fra Ciha.dk

Vores testere Christine, Line, Mie og Cebrina har sammen med deres børn testet Water Wow malebøger fra ciha.dk

Christine fortæller:
“Joshua på 7 år og Josephine på 5 år har modtaget en Biler Water Wow malebog fra ciha.dk“.

Vi havde aldrig hørt om Water Wow før, så vi var alle spændte på om det ville falde i god jord.

img_2473Water Wow er en vand-malebog som indeholder fire sider med biler og maskiner, som skal farvelægges. Hver side indeholder også en søg-og-find aktivitet.

Der medfølger en stor bred vandpen som fyldes op med vand. Der er plads til den, i lommen på forsiden af bogen når man ikke bruger den. Når man maler hen over siden med vandpennen, dukker de fineste farver frem. Når man lader siderne værre nogle minutter viskes det ud man har tegnet og man kan derfor starte for ny – altså en uendelig malebog!

Begge børn var imponeret over, at vandpennen kunne male “forskellige farver”, nu der kun var vand i. 🙂
img_2476 7516848016_img_2267
Begge børn syntes malebogen er sjov. Den er nem at tage med og god underholdning i f.eks. bilen. Joshua har kun tegnet i den et par gange, men han er altså også 7 år. Josephine derimod bruger den stadig hyppigt!
7516847936_img_2264

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er en fin aktivitet med flere funktioner.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi har ingen problemer oplevet, selvom tegningerne er malet rigtig mange gange.

Pris: MEGET GODPrisen er 59,- og det er billigt, en virkelig god pris!


Line fortsætter:
“Vi har været så heldige at skulle teste en fin Water Wow malebog fra Ciha.dk og med en datter som elsker at tegne var denne et hit. Malebogen findes i forskellige udgaver og vi har testet den med dyr. Den indeholder 4 genanvendelige sider samt en vand-pen, der kan genopfyldes. Pennen kan gemmes væk i frontdækslet på malebogen”
billede-1_resizedDen medfølgende pen fyldes med vand og når man fører pennen hen over tegningerne, kommer der de flotteste farver frem for hvert strøg. Når vandet tørrer, så forsvinder farven – og trylle trylle, så kan man male igen og igen.
billede2_resized billede3_resizedUdover farvelægningen er der også søg og find aktiviteter – fx 1 akvarium, 3 kødben, 1 bold, 3 papegøjer, 2 mus osv. En herlig malebog der er nem, at tage med på farten. Den har allerede været god underholdning for Esther på den lange køretur til bedsteforældrene. Hun kan fint sidde med den i autostolen og man behøver ikke være nervøs for, at der bliver tegnet i hele bilen. Derudover har vi også haft glæde af den ved restaurantbesøg.
billede4_resized billede5_resizedI dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD –  Stor nytte i, at vi ikke får tegnet på gulv og vægge.
Holdbarhed: GOD – Kan bruges igen og igen – efter flere timers leg er den stadig som ny.
Kvalitet: GOD – Bogen fremstår i lækker kvalitet med flotte klare farver.
Pris: GOD – malebogen koster 59 kr.  En rigtig god pris for en malebog, som kan bruges igen og igen.

Mie fortsætter:
Anna på 9 år har testet Water Wow malebogen fra CIHA.dk med manicure / make up.
img-2596
Egentlig tænkte jeg, at Anna var for stor til bogen. Men faktisk synes hun at det er super sjovt. For tænk at kunne male så pænt, helt uden at skulle tænke på, at ramme indenfor stregerne.
img-2599 img-2601
Men bruger nemlig blot den medfølgende pen med vand i og stryger forsigtig hen over tegningen. Det gode er, at den kan bruges igen og igen – og når vi i morgen skal ud og flyve vil den helt sikkert også blive taget med op i flyveren som underholdning.
img-2603
Lillebror ønsker sig også allerede nogle af de andre fine modeller man kan få. Pt. findes der 8 forskellige slags hos Ciha.dk.

I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: GOD

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD

Pris: MEGET GODPrisen er 59,- og det er billigt.


Cebrina afslutter:

Pigerne har den seneste tid testet den her Water WOW malebog fra Melissa & Doug købt hos ciha.dk
mal-1
Faktisk stiftede vi bekendtskab med bøgerne tilbage i december, hvor vi var på ferie. Vi faldt i snak med en familie med jævnaldrende børn og de havde købt et par stykker af de her malebøger til rejsen. GENIALT siger jeg bare!

Malebøgerne fungerer sådan at man fylder vand i den medfølgende pen og så maler man med vand, og netop derfor er de geniale på farten, for der er ikke noget med at tegne ved siden af.

Når man maler dukker der et helt nyt og magisk univers op. Her hjemme har vi testet bogen ”under vandet” men de fås i 8 forskellige flotte temaer som alle indbyder til at gå på opdagelse i de mange detaljer som dukker frem. Som mor er jeg ret begejstret for når legetøj indbyder til læring og det må man sige de her bøger gør. Både fordi det kræver en ret stor nysgerrighed og koncentration at opdage alle detaljerne, men det indbyder også til sproglig udvikling da der er så mange flotte farver og former at tale om. Der er også lavet små opgaver hvor man skal finde x antal af forskellige ting. Når siderne tørre forsvinder motiverne og man kan derfor male igen og igen.

mal-2 mal-3 mal-4

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god.

Holdbarhed/kvalitet: God – Jeg har selvfølgelig ikke kunne teste den fulde holdbarhed på 3 uger, men kvaliteten er i top. Man kan jo godt tænke lidt at vand og papir er en dårlig kombi, men siderne er tykke og lavet så de holder til vand

Pris: Meget god. Bøgerne koster 59 kr. hvilket jeg synes er en rigtig fin pris.

11 kommentarer

 • Henriette

  Vi er bare så glade for dem her hjemme også 😊 vores datter leger ofte med dem og elsker det! Mem vil lige nævne at vi har hat et uheld med penslen den kan nemlig ridse hvis ens barn klemmer lidt for hårdt. Dette gør at siderne ikke længere bliver ordentlig hvid igen. Men som sagt vi elsker dem, men bruger kun fingre til at male med. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja svarer Gibson

  Det er simpelthen så mega smart, især når man har en datter på 1 1/2 der gerne vil male hele tiden og gerne på ALT 😂. Hun bruger sin mange gange i løbet dagen 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Hold nu op hvor er de bare smarte – de er hermed kommet på ønskesedlen til lillebrors fødselsdag sidst på måneden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  De ser godt nok sjove ud. De må helt sikkert prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  De er SÅ geniale..
  Vores søn elsker dem🙏 Og rigtig gode til en ferie også 🙏💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Østergaard

  Det er simpelthen en genial malebog. Vi har beugt dem siden min datter var 20 mrd. Hun elsker at finde tingene der ‘gemmer’ sig når der ikke er farve på 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Så er der lige købt 3 styk 😃 en til hvert barn. Tak for tip

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Elsborg

  Water Wow bøgerne er intet mindre end geniale! Dem kan man næsten ikke få for mange af! Vi er store fans af dem herhjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej hvor fedt! Min datter ville elske det. Tak for tip og anmeldelse 👍🏼 Sådan en skal min datter helt sikkert have i fødselsdagsgave ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Har flere gsnge set på disse bøger og været lige ved st købe dem, men var i tvivl om hvor gode de var – nu ved Jeg jeg sagtens kan købe dem til gaver til de mindste 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Damtoft

  Ej hvor smart, det har jeg ikke set før, det tror jeg mine tre unger ville synes var fedt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af TRYBIKE fra andemors-verden.dk