TEST af isbutik fra Ciha.dk – Testfamilien
TEST af Moweo Dapper kombivogn, black fra Jollyroom.dk

TEST af isbutik fra Ciha.dk

Vores testere Christine, Line, Cebrina og Mie har sammen med deres børn testet den fine isbutik fra webshoppen ciha.dk

Christine fortæller:
“Vi har været så heldige, at modtage den fineste isbutik fra webshoppen ciha.dk.”

Mine børn, Joshua på 7 år og Josephine på 5 år var meget begejstrede da de åbnede pakken.
7516847936_img_2256
Isbutikken består af 28 dele, som alle sammen passer og i is-disken er der udformet perfekte huller til delene. Der er masser af smagsvarianter, topping og forskelligt tilbehør. Desuden hører der penge samt et is-menukort til.

Isbutikken koster 449,-
7516847936_img_2262
Josephine har et hav af mad-ting i hendes legekøkken og det er klart hendes ynglingsbeskæftigelse, så hun var naturligt meget begejstret. Jeg selv var imponeret over den fine indpakning og størrelsen af isboden – den var meget større end jeg havde troet. Joshua var meget overraskende også begejsteret. Når man er 7 år, skal der ellers meget til at “vinde over en Playstation”.
Isbutikken kunne få dem til, at lege sammen. De legede uafbrudt i 45 min! Hvilket meget sjældent sker! De skiftedes til, at være ekspedienten og den som kom og købte i isbutikken.
img_2474
Nogle smarte detaljer, er is-skeen som på en eller anden smart måde griber om is-kuglerne, så de sidder fast. Først når man trykker på “knappen” ovenpå, så slipper den. Du kan stable lige så mange iskugler ovenpå hinanden som man nu syntes og til sidst tilføje topping. I menukortet kan man pege på, hvilke smagsvarianter man ønsker. Barnet lærer at stable is-kuglerne, at tælle de penge der skal til, for at købe isen og at kommunikere med den som står i butikken og betjener.

Isbutikken er meget robust og god kvalitet, der skal bestemt meget til før tingene går i stykker.
7516847936_img_2259Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er ikke en nødvendighed, men børn skal vel have legetøj 🙂 Jeg er sikker på at isbutikken vil være et hit for de fleste børn.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig holdbart. Virkelig god kvalitet.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 449,- hvilket jeg syntes er en meget fair pris.


Cebrina fortsætter:
“Pigerne har den seneste tid testet denne fine Isbutik fra Melissa & Doug købt hos ciha.dk
is-1Butikken består bl.a. af vafler, bæger flere forskellige slags is og toppings samt penge og menukort.

Pigerne har virkelig brugt meget tid på at lege butik. Som mor er jeg ret begejstret for når legetøj både er pænt, men også indbyder til læring igennem leg. Og det gør isbutikken i den grad. Alle tingene er meget detaljerede og udover at det selvfølgelig altid er helt vildt hyggeligt at lege butik, så indbyder både menukort og de mange finde is og toppings til snak om farver og former.
is-2 is-3I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God. Rart med pænt legetøj som indbyder til en masse hyggelig leg og læring

Holdbarhed/kvalitet: Meget god – Kvaliteten er i top. Materialerne er holdbare og jeg er helt sikker på vi skal spise mange is de næste mange år

Pris: Meget god. Butikken koster 449 kr. og det syns jeg er en rigtig fin pris for legetøj med de egenskaber, detaljer og af så god en kvalitet


Line fortæller:
“Vi har fået den fineste isbutik i træ fra Cihawebshop, og den har helt sikkert været Esthers fortrukne legetøj siden vi har fået den. Der bliver lavet is i massevis hver dag.”
billede1is
Isboden indeholder bl.a. 8 forskellige iskugler i forskellige farver, og 6 forskellige toppings. På toppen af boden er der huller til de to medfølgende isvafler, et bæger og en ske. Der medfølger også en iskugleske, menukort og pengesedler.
billede2is
Isbutikken kan bruges som en sjov rolleleg. Der medfølger et fint menukort, hvor man kan vælge, hvilke kugler is man gerne vil have. Iskuglerne  passer i isskeen og Esther synes det er sjovt at bruge skeen, og lave lækre isvafler. Hun tager glædeligt imod is-ordrer fra menukortet, laver isen og så skal vi betale med de medfølgende pengesedler.
billede3is billede4is
Jeg er sikker på, at Esther vil få glæde af den i mange år og vil helt sikkert anbefale den til andre piger og drenge i hendes alder. Alle børn elsker jo is! Jeg elsker detaljen med iskugleskeen, som rent faktisk kan tage iskuglerne op, hvilket jeg ikke har set på lignende produkter – det er som om denne isbutik bare er lidt mere gennemført.
billede5is
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Esther har allerede brugt mange timer på den og den har givet masser af sjov, glæde og stimuli, så synes helt sikkert den er værd at anskaffe.
Holdbarhed: MEGET GOD – efter 3 ugers leg kan det slet ikke ses den har været brugt og den kan anvendes i mange år.
Pris: GOD – Isbutikken koster 449 kr.  En rigtig god pris for alle dele er af lækker træ i høj kvalitet, som holder længe. Sammenlignet med andet legetøj synes jeg prisen er helt fair.
Kvalitet: Der er tænkt over tingene og den er meget gennemført. Elsker alle de skønne farver og toppings man kan vælge.

Mie afslutter:
Vi har også testet den skønne isbutik fra Ciha.dk.
img-2598
Begge unger elsker at lege med legemad herhjemme – og hvis det har noget med dessert at gøre, så er det bare endnu bedre.
En ting der er et plus for de lidt større børn – det er at der følger penge med, så man kan øve sig i at betale og give de rigtige penge tilbage.
Og ellers er det jo kun fantasien der sætter grænser for de lækre is der kan blive serveret.
img-2590 img-2595 img-2593
Vi har fået rigtig mange timer til at gå med at lege med isbutikken – også selvom vores børn er 5 og 9 år.
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: GOD – lærerig og sjov leg.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – super lækker kvalitet og god holdbarhed på produkterne.
Pris: GOD – en god pris for en super fin og lækker isbutik med mange dele til.

5 kommentarer

 • Sabrina

  Helt klart et ønske på Alvins ønskeseddel, “tak for tippet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  De har bare så meget lækkert legetøj og vi er vilde med alt legemaden her os… Isboden er helt sikkert et hit for børn i alle aldre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det har en super lækker kvalitet og og er holdbart! Og så er isbutikken nem at tage med, hvis man eks skal i sommerhus eller besøge nogen som ikke har børn (og legetøj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Vi har kigget på den nogle gange nu, var i tvivl om vores unger ville få noget ud af det, men vi må vist heller bare få den købt nu🙏 Skønt at i tester alle de ting, så vi andre kan læse om det inden et køb😁😁😁🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg var så heldig at vinde isbutikken i testfamilien konkurrence på IG. Og den er virkelig fin, alle kan være med på legen, selv de mindste kan være med, da der ikke er nogle små ting knække af eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Moweo Dapper kombivogn, black fra Jollyroom.dk