Vinden kalder – Anna David Release – Gåsehud og stemning – Testfamilien
TEST af Sloggi Zero Feel top

Vinden kalder – Anna David Release – Gåsehud og stemning

Som nogle af jer måske ved, så har jeg valgt at smide min “personlige” blog Mammarose ind, som en del af min testfamilie-blog. Derfor vil der ind imellem komme et personligt indlæg fra min side, som vil være at finde under fanen Mammaroses Blog.

Og lige i dag, fik jeg altså lyst til at skrive et af de lidt mere personlige indlæg. Og faktisk ved Anna slet ikke, at jeg skriver dette. Men hun fortjener al den ros og omtale, som hun kan få.

img-6028

Jeg har kendt Anna i nogle år – da jeg tilbage i 2016 mødte hende til et arrangement, som søde “Hanne-mor” fra Dahl Connect stod for at afholde. Her præsenterede Anna sin første smukke smykkekollektion. Og siden hen er der faktisk kommet endnu en kollektion til. Læs om den første kollektion her. Siden har vi holdt kontakten ved lige.

Hanne Dahl står bl.a. for PR af Sv. Michelsen og Banana Joe og hun havde selvfølgelig sørget for at have lækkerier med til det skønne release party vi var til i går. Anledningen var udgivelsen af Anna Davids nye EP “Vinden kalder” og som vi sammen med Annas venner og familie var så heldige at være inviteret med til. Vi – fordi jeg fik lov at tage nogle af pigerne fra Testfamilien med under armen til at dele denne oplevelse med mig.

img-6035

img-6082

img-6083

img-6081

På vejen ind i bilen lyttede vi til EP’en, som består af 6 numre – og ideen er, at man skal kunne lytte til dem alle fra START til SLUT. Singlen “Sommerfugl” – havde jeg allerede hørt adskillige gange, da den var udkommet lidt tidligere i år. Men har helt klart to favoritter – nemlig “Kun Os To” samt “Vinden Hvisker”.

img-6014

Faktisk koster alle numrene kun 24 kr. i Itunes Store.  Så ind med jer og køb den <3

img-6084

Release partyet blev afholdt på DROP INN, hvor Anna også har udvekslet sit første kys med kæresten og faren til datteren Alba. Det handler sangen “Kun Os To” om. (ja, ved jo faktisk ikke om det er ham den handler om – men det går jeg da stærkt ud fra – hihi). Sangen “Vinden Hvisker” er meget rørende og handler om savn og kærlighed til én som ikke længere er her. Inspirationskilden til sangen var tilstede til festen i går og blev meget rørt. Det forstår jeg virkelig godt.

Et lille bitte stemningsklip fra i går <3

img-6024

Er slet ikke i tvivl om, at “Kun Os To” bliver et af sommeren store hits.

Med dette indlæg ville jeg egentlig bare sige stort TILLYKKE med udgivelsen til Anna.

img-6039

OG til alle jer andre vil jeg sige – skynd jeg at få fingrene i de sange.

Kram fra Mammarose Mie

img-6011

(Fin i tøjet i dagens anledning – tøj og øreringe er fra Everneed.dk)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sloggi Zero Feel top