6 ÅRS FØDSELSDAG I LEGOLAND-LAND – Testfamilien
TEST af hårfjerningsprodukter fra HEVI sugaring

6 ÅRS FØDSELSDAG I LEGOLAND-LAND

Indeholder reklame, da vi var inviteret på pressetur af LEGOLAND

Hvad kan være meget federe end at vågne op i LEGOLAND på sin 6 års fødselsdag? Det gjorde Magnus på grundlovsdag, da han fyldte 6 år. Og han nød virkelig at blive fejret med familien i det skønne danske sommervejr.

Vi var inviteret til at bo på HOTEL LEGOLAND, som har direkte adgang til parken. ALLE bør give sig selv og sine børn den oplevelse. Vi boede på et helt almindeligt LEGO-værelse med PARK VIEW. Men der findes alverdens temaværelser, hvis man fx. vil bo som LEGO-friends eller Pirater. Sidste år, da vi var afsted boede vi i NINJAGO-landsbyen. Det ophold kan du læse om her. Det var også en FED oplevelse. Men der er nu alligevel noget over, at man allerede er inde i parken og bare via sin helt egen indgang, kan komme ind i parken uden at skulle stå i kø.

Værelset var super hyggeligt og man kan fornemme, at det er de oprindelige værelser på HOTEL LEGOLAND. Der var lavet en vask i børnestørrelse, gjort klar til skattejagt på hotellet, som også indeholder en masse muligheder for at spise, bygge med klodser og lege. Der er sågar også et fitness-center, hvis man skulle få de tanker.

Udsigten fra værelset var fantastisk – nemlig lige ud til LEGOTÅRNET.

Både smukt morgen og aften.

I parken, prøvede vi det ungerne gerne ville.

Magnus kan altid få mega lang tid til at gå med at kigge på de flotte LEGO-konstruktioner og Anna vil helst rundt og prøve de vildeste forlystelser. Hun prøvede nyheden i år Flying Eagle.

Magnus tog de mere rolige forlystelser sammen med mor.

Det store Aquarium var også et stort hit for begge unger. Der kunne de få lang tid til at gå inde.

Vi havde et par skønne dage i LEGOLAND – om det er med overnatning eller ej – så er LEGOLAND absolut et besøg værd.

P.S. Det kan anbefales at besøge parken på en hverdag, hvis muligt, da der godt kan være lidt proppet på helligdage og i weekender.

(Børn spiser gratis – gælder for ophold frem til og med d. 11. august 2018.)

LEGOLAND fylder i øvrigt 50 år i år og i juni måned er der en her masse spændende aktiviteter i den anledning – se mere her.

 

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Sikke en skøn fødselsdag i Legoland. Stort tillykke med sønnen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holdsbjerg-Larsen

  Hvor har jeg mange gode minder fra Legoland fra min egen barndom, det er virkelig et magisk sted! Vi glæder os rigtig meget herhjemme til at vores dreng er gammel nok til at synes det er sjovt, så vi kan komme afsted på familietur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Grundsøe

  Der er bare fantastisk i LEGO land

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af hårfjerningsprodukter fra HEVI sugaring