TEST af rutchebane sæt fra Legeskum.dk – Testfamilien
TEST af SPORTSBUDDY VERYFIT V1 AKTIVITETSUR

TEST af rutchebane sæt fra Legeskum.dk

Vores tester Nina har sammen med sine børn, August på 4 år og Mollie på 1 år testet rutchebanen fra Legeskum.dk.

Nina fortæller:

Vi ventede i spænding på denne test! Jeg havde vist August nogle billeder af den 2-dele store skum rutsjebane på Instagram – han var ellevild! Den ankom i en kæmpe kasse og allerede der, ville spændingen ingen ende tage.

August og Mollie hjalp med at pakke den ud og hvinede begge, da vi satte den op i stuen. Den er i de fineste grå og hvide farver, så den passer herhjem.

Nicolai skulle være alene med ungerne den aften og havde den nemmeste tjans til dato, idet ungerne var ustoppelige på deres nye tumlelegetøj!

Legeskums tumlemøbler er lavet i skum, betrukket med slidstærkt kunstlæder betræk, som også er let at rengøre og er skridsikkert. Skummet er fast, men blødt. Selv voksne kan stå på det, uden at det synker sammen. Mollie har bidt i trappen flere gange, men det kan man ikke se overhovedet, så der er tale om rigtig god kvalitet.

Vi har både haft den på værelset og i haven, uden problemer!

De laves i mange farvekombinationer og Legeskum har mange andre tumlemøbler, så man hele tiden kan udvide sin samling!

Vi kendte godt til Legeskum inden, idet de har en masse af det hos Børneloppen i Valby – så jeg vidste på forhånd at det ville hitte helt vildt herhjemme!

August laver en masse tricks på banen og har også udfordret tyngdekraften lidt ved, at vende og dreje modulerne. Det kan han få timer til at gå med.

Jeg var lidt nervøs for om Mollie kunne finde ud af det og om hun havde motorikken til det, men det blev hurtigt gjort til skamme! Hun kravler op af trappen, vender rumpen til, smider sig på maven og glider ned. Så den kan altså også snildt bruges af de helt små.

Vi er rigtig tilfredse med rutsjebanen hernhjemme og den bliver brugt dagligt. August elsker også at vise sine venner den og rutsjebanen har dannet ramme for rigtig mange lege – den har været et højhus, en rumraket og en forlænger-trappe op i sengen. Vi bruger også gerne trappemodulet foran vores trampolin i haven.

Denne type tumlemøbel kræver dog, at man har god plads. Den fylder en del og kan ikke bare pakkes væk, eller smides ind i et skab – det skal man huske at have med i tankerne.

Vi kan klart anbefale den fine trappe med rutsjebane, samt de andre seje tumlemøbler fra Legeskum! Vi ønsker os i hvert fald mere!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Der er MANGE timers leg i den, men den fylder en del.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten er god og holder til seriøs tumletid med små tornadoer

Pris: GOD – Det sæt vi har, koster kr. 1.649,00, hvilket jeg synes er en flot pris. Man får ikke mange andre tumlemøbler, i den størrelse og det omfang, til de penge.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god!

 

 

6 kommentarer

 • Louise Dam

  Hvad synes du om højden? Kan se den nemlig ikke er lige så høj som dem i institutioner osv. Er 50 cm for lille til en på 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Super gode produkter, især hvis man har en privat dagpleje, med mange børn med snotnæser 😉
  Det er så nemt at gøre rent og desinficere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam Thejl

  Hvordan er den at gøre rent? Og fra hvilken alder anbefales det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Claire

   Den er mega nem at holde ren og rengøre. En klud kan tage det og den suger ingenting! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligner et rigtig godt alternativ til bobles. Hvordan med rengøring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Claire

   Hej Nanna,
   Den er rigtig nem at rengøre! Overfladen suger ingenting og en klud kan tage det hele.
   Noget nemmere end bobles, hvis du spørger mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af SPORTSBUDDY VERYFIT V1 AKTIVITETSUR