TEST af SPORTSBUDDY VERYFIT V1 AKTIVITETSUR – Testfamilien
TEST af Bosch multimaskine MUM5 CreationLine Kabinet

TEST af SPORTSBUDDY VERYFIT V1 AKTIVITETSUR

Vores testere Rikke og Mie har begge testet et Veryfit V1 sportsur fra Sportsbuddy. 

Rikke fortæller:

“Jeg synes det er et smart lille diskret ur, som oplades nemt ved at stikke den ene ende direkte i opladeren (usb) fremfor alle mulige ledninger.”

“Der følger en app med til uret så du skal ha’ bluetooth sat til, og så synkroniserer den med uret så du kan se det hele på tlf’en. Her vælger du også forskellige sportsaktiviteter. Jeg har brugt fitness til at måle mine træninger og se BPM. Derudover er der skridttæller i og sågar et kamera der er tilsluttet app’en. Du tager billedet ved at trykke på uret, sejt!”


“Jeg har været super glad for at teste uret. Jeg har aldrig brugt skridttæller før og nu er der gået sport i at se hvor mange jeg har gået hver dag. Jeg har fra start sat mit mål til 10.000 skridt, og når man så når sit mål vibrerer uret to gange og laver en digital pokal 😀 Jeg ville normalt aldrig ha’ tænkt på at købe sådan et ur, men nu kan jeg slet ikke undvære det. Det holder strøm ganske længe, og melder også når det er tid til opladning. Remmene er i gummi og kan justeres ind så det passer et lille håndled som mit, det er rart at ha’ på og vejer nærmest ingenting.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg har uret i brug hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD – uret skal oplades en gang om ugen ca, det synes jeg er fint taget i betragtning hvor meget det kan bruges til.

Pris: GOD – 499,- er en god pris.

Kvalitet: GOD – remmene er af behagelig gummi og med fin touch skærm.


Mie fortsætter:

“Jeg har primært brugt funktionerne med skidttæller og søvnovervågning og synes at det er virkelig genialt.”

“Med et stillesiddende job er det vigtigt, at få rørt sig dagligt og med uret her får jeg næsten gået mine 10.000 skridt dagligt og indimellem kan der så også være plads til en lille “belønning”.”

“Det er super nemt at sætte uret op via sin Iphone. Faktisk er det så smart at Veryfit V1, kan give dig give dig besked direkte på uret, når du modtager en SMS eller et opkald. Du kan også bruge det i forbindelse med din træning, hvad enten du er ude at løbe, cykle eller fx. som jeg har brugt det på rulleskøjter.”

“Foruden skridttæller, kalorietæller og pulsmåler, er der også søvntracker-funktionen, som overvåger din søvn.”

“Det er super smart og man kan se hvor længe man har sovet – hvor længe ens søvn har været dyb og hvor længe man faktisk har været “vågen”. For mig har det faktisk betydet at jeg vælger at prioritere mine sengetider, så jeg får imellem 7-9 timers søvn hver nat.”

“Jeg bruger uret næsten 24/7 – og sover også med det på. Jeg tager det egentlig kun af, når jeg går i bad. Min datter på 9 år, var meget misundelig på mit ur, så nu har hun også fået anskaffet sig et. Så nu går der helt konkurrence i, hvem der mon får gået flest skridt om dagen.”

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke et must. Men det er super anvendeligt i vores familie og uret fungerer selvfølgelig også som et helt almindeligt ur.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Det er stadig som nyt efter et par måneders daglig brug.

Pris: MEGET GOD – Synes at prisen på de små 500 kr. er en super god pris, når man tænker på hvor mange funktioner man får for pengene.


RABATKODE:

Vi har i fået lov at dele en rabatkode med jer, som hedder: test10 koden giver 10% i rabat på www.sportsbuddy.dk

1 kommentar

  • Ditte Riis Hansen

    Elsker at uret er lille og diskret i designet og samtidig fyldt med muligheder, som passer til enhver lejlighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bosch multimaskine MUM5 CreationLine Kabinet