TEST af SERO gaming sæt PRO fra RANDOMSHOP – Testfamilien
TEST af iPad Klogi cover fra RANDOMSHOP

TEST af SERO gaming sæt PRO fra RANDOMSHOP

Vores tester Jancy har sammen med sønnen, Santhosh på 10 år, testet SERO gaming sæt PRO fra RANDOMSHOP
Jancy fortæller:
“Gamingsættet er enhver gamers drøm.
Santhosh har virkelig fået øjnene op for gaming. Han har netop fået en gamercomputer i fødselsdagsgave så SERO gaming sæt PRO fuldfører hans gaming setup. Sættet består af et gaming-tastatur, gaming-mus og et XL gaming-musemåtte. Sættet er perfekt til gaming, men kan også bruges til almindelig hjemmekontor/skole. Her i Corona-lockdown blev sættet flittigt brugt både til gaming men også til hjemmeskole.
Sættet er mega sejt, især hvis du er 10 år og elsker gaming. Tastetur og mus er perfekt størrelse og kan bruges af både børn og voksne.
SERO ”Astro5” gaming-tastetur
Santhosh var positivt overrasket over tastaturet, som lyser i alle mulige farver. Tasterne har en god størrelse, så det er nemt at ramme de rigtige taster. Når man er 10 år og skal lærer at skrive på en computer er det rart at tasterne er store. Tastaturet har en god vægt så den bliver stående solidt.
SERO ”Nordlys” gaming-mus
Gaming-musen er meget simpel og lige som den skal være. Den har en mat overflade og mønster på siderne som sikre et godt greb om musen. Musen har 2 tommelfinger-knapper som kan installeres til det man ønsker. Santhosh har installeret den ene knap til at tænde og slukke for mikrofonen under et spil.
SERO ”Areal XL” gaming-musemåtte
Musemåtten som ikke kun fungerer som en musemåtte, men også som en skridsikker base. Musemåtten er god til musen, men er også med til at tastaturet ikke skrider. Den giver også et blødt underlag for arme og håndled.
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – enhver gamers drøm. Hvis ikke man var gamer havde sættet ikke været livsnødvendigt, men hvis man er gamer er dette sæt et musthave.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Sætter er fint, robust og god kvalitet.
Pris: GOD – Sættet er meget rimelig i prisen på 399,95 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af iPad Klogi cover fra RANDOMSHOP