TEST af autostole til store børn fra Graco – Testfamilien
TEST af tøj fra ugleunger.dk - fokus på økologi, uld og silke

TEST af autostole til store børn fra Graco

Mie har sammen med sine to børn Anna på 9 og Magnus på 6 år testet autostole fra Graco.

Graco Logico LX Comfort Selestol, Midnight Grey (Anbefalet alder ca. 4-12 år (15-36 kg.))

Magnus har testet Graco Logico LX Comfort Selestol. En selestol, som former sig efter barnet, da den er beklædt med Graco Pedic-skum, som gør den dejligt blød og behagelig at sidde i.
Vi lagde ud med at teste stolene på en køretur fra Danmark til Paris – så man må virkelig sige, at de er gennemtestet. Magnus sover rigtig godt i stolen.
Ryglænet er justerbart , så stolen kan vokse med barnet og altid have en korrekt længde for at beskytte barnet mest muligt ved en eventuel ulykke.

Stolen har også seleguidere, der sikrer at selen sidder hvor den skal, og minimerer risikoen for at barnet glider for langt ned i forhold til selen.

Der er to kopholdere, hvilket er super smart og så kan betrækket tages af og vaskes i maskine ved 30 grader. Stolen vejer 4,5 kg.

Pris 999 kr. men pt. på tilbud til kun 699,30 kr. HER.
Anna har testet en selepude uden ryg, Booster de Luxe Sport Luxe. Hun er næsten 10 år, så behøver egentlig ikke at sidde i autostol mere. Men synes at det er meget rart at komme lidt op i højden og selen sidder også bedre på hende.
Det er en pude med polstring af Graco Pedic, der giver høj komfort og former sig efter dit barn. Seletrækket er tydeligt markeret med rødt og sikkerhedsselen holdes på plads af to kraftige “spænder”. Der er også to kopholdere på denne stol og betrækket kan maskinvaskes ved 30 grader.

Denne stol passer til børn, der vejer mellem 15 og 36 kg og så koster den 399 kr. fx. HER.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Gracos autostole er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en nødvendighed for sikkerheden i dag.

Holdbarhed/kvalitet:  GOD – Indtil videre har der intet være at sætte på kvalitet og holdbarhed. Tænker at den lille selepude går i arv til Magnus, når han er vokset fra den store selepude og Anna ikke behøver at sidde i autostol mere.

Pris:  GOD – Rigtig fine priser – især nu, hvor den ene stol er på tilbud. Selepuden uden ryglæn koster lidt mere end hvad man ellers kan få den slags stole til, men vi har været SUPER glade for de indbyggede kopholdere og den gode komfort. Så de ekstra penge er givet godt ud.

2 kommentarer

  • Christina

    Kopholderen er genial! Og prisen er go!!
    Personligt synes jeg at børn bør sidde i stol lige indtil de er store nok til at sidde uden forhøjelse! Især på længre ture, som vi ofte tager, så er det praktisk at der er støtte til hovedet, når de falder i søvn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det smart med kopholderene 👍🏻😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af tøj fra ugleunger.dk - fokus på økologi, uld og silke