TEST af Play and Go SOFT legetæppe – Testfamilien
10. DECEMBER – LÅGE 10 ER ÅBEN – KIG IND

TEST af Play and Go SOFT legetæppe

Vores tester Line har testet et legetæppe fra Play and Go. 

Line fortæller: “Det fine legetæppe kan både fungere som legetæppe og som opbevaringspose.”

“Det er virkelig smart. Tæppet skal bare spredes ud og så er det klar til leg. Når det så ikke længere skal bruges, kan man lynhurtigt pakke legetøjet sammen, lukke posen med snorene og hænge posen på en knage eller det kan pynte fint på gulvet.”
“Det er vildt praktisk, og min datter på 3 år synes pludselig, at det er sjovt at hjælpe til med oprydningen. Vi bor i et hus med to etager, så det er mega smart man nemt kan pakke tæppet sammen, smide det over skulderen, og tage det med ovenpå – samtidig med man har baby på armen!”

“Tæppet er 120 cm. i diameter og er lavet af blød bomuld. Der er ca 2 cm polstring, så jeg synes det fungerer godt til leg og at baby ligger blødt på det. Min datter gylper en del og tæppet kan nemt vaskes ved behov. Vi har testet et tæppe, som er sort på den ene side og med et super sødt motiv af en pingvin på den anden side. Det findes i fire forskellige versioner, så der både nogle til piger og drenge .”
“Tæppet kan også bruges som taske og det er genialt til at have med på farten. Vi har bedsteforældre et stykke fra os og overnatter derfor altid. Det har været super nemt at vi både har haft legetæppe og legetøj med i en pose. Der er en justerbar og aftagelig skulderrem, som er behagelig at have over skuldreren.”
“Jeg har også haft den med i mødregruppe et par gange, hvor den lige kunne hænge på barnevognen og vupti, så har vi har et ekstra legetæppe til alle babyerne.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – kan både bruges som legetæppe og taske.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kan bruges igen og igen og jeg har ikke oplevet slid på tæppet i testperioden, og tæppet har heller ikke mistet facon eller farve efter en vask.

Pris: GOD – Tæppet koster 499kr. Jeg synes prisen er god, da der både er legetæppe og taske i et.

Kvalitet: GOD – Lækker kvalitet og flot design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. DECEMBER – LÅGE 10 ER ÅBEN – KIG IND