TEST af Zenkuru fodmassageapparat fra Coolstuff.dk – Testfamilien
TEST af Sanex Zero% serien

TEST af Zenkuru fodmassageapparat fra Coolstuff.dk

Vores gæstetester Eva har sammen med sin samlever Flemming og sin teenagedatter Amalie testet Zenkuru fodmassageapparat fra www.coolstuff.dk

Eva fortæller:

“Jeg har været så heldig at få lov at teste Zenkuru fodmassageapparat fra coolstuff. Det er et apparat som lover dejlig shiatsu massage til fødderne. Derudover har det heat (varme) funktion og anion funktion (fjernelse af dårlig lugt).

Da jeg modtog pakken blev den straks åbnet. I pakken var fodmassageapparatet, en strømforsyning med en lang ledning og en brugsanvisning (som også kan hentes til download fra coolstuff’s hjemmeside).

Da det var pakket ud prøvede vi det straks.” “Apparatet har 3 forudindstillede programmer, Afslapning, wellness og dyb massage.

Apparatet har 5 knapper:

  • Power  = sluk og tænd knap.
  • Mode.  =  valg af massageprogram.
  • Intensity = indstilling af styrke.
  • Heat = giver varme, når den er tændt.
  • Anion = hjælper til  fjernelse af dårlig lugt.

Mode og intensity knapperne kan have følgende 3 farver:

Blå = afslappende/mild, rød= wellness/medium, lilla= dyb massage/ hård massage.”

“Massage apparatet er her sat på Wellness, medium styrke og heat og Anion funktion er tændt

Jeg selv blev hurtig mest glad for wellness programmet, da det masserer dejligt og samtidig sætter gang i blodomløbet. Men hvis jeg bare trænger til, at få fødderne til at slappe af, vælger jeg den blå afslappende massage. Heat funktionen behøver jeg ikke at bruge, da massagen giver mig rigeligt varme fødder.

Jeg har desuden prøvet det med bare tæer, men her kunne jeg kun klare afslapningsmassagen, da apparatet trykker rimeligt hårdt på fødderne, så jeg vil forslå, at man har strømper på ved brug.”

Her er apparatet sat på:
“Afslappende massage uden heat og Anion – dejligt til hygge”.

“Min datter Amalie nyder at kunne få fodmassage efter en hård skoledag. Hun synes at wellness og dyb- massage er for kraftige – men nyder den lave afslapningsmassage og er især glad for heat funktionen, da hun let får kolde hænder og fødder, selvom hun er en aktiv pige.

Min samlever Flemming elsker massageapparatet og nyder at bruge apparatet. Han bruger især funktionerne wellness og dybdegående fodmassage på højeste niveau med heat funktionen tændt.”

“Her viser apparatet; dybdegående massage med højeste styrke og heat og Anion funktion.

Alt I alt er vi glade for apparatet og det har fået en fast plads i stuen, så vi hurtigt kan tage det frem og bruge det. Selv nogle af vores gæster har lånt det og nydt at bruge især de 2 lave programmer og heat funktionen.”

“Her er den ene strømpe lynet af – nemt at gøre og smart hvis der er behov for vask – det har vi ikke haft endnu. Da Anion funktionen fungerer godt.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det giver velvære og alle, kan finde et program, som passer til dem.  Det  får musklerne i  ens fødder  til at  slappe af og kolde tæer gøres varme med heat funktionen. (Ulempe: larmer lidt- og dette kan være let generende. Men ok i forhold til funktionerne.)

Holdbarhed: MEGET GOD – virker umiddelbart meget holdbar.  Anion funktionen fjerner næsten lugten af fodsved og derudover kan stoffet til fødderne nemt lynes af og vaskes. (Dette har dog ikke været nødvendigt efter ca. En måneds brug, da den endnu ikke dufter dårligt)

Pris:  GOD –  prisen hos coolstuff er 1299 kr.  Jeg synes det er lidt dyrt. Men dette fodmassage apparat er betydeligt bedre end andre vi har prøvet. Desuden mener Flemming  at prisen er rigtig GOD, da Zenkuru apparatet giver god velvære.

5 kommentarer

 • Signe

  Hejsa, vi er på udkig efter en fodmassager som kan passe til med størrelse 45 i skostørrelse…. mener du denne model kan rumme det? Mvh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er der luftkompression i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  Hvad med lydniveauet det bliver ikke nævnt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Hej Per. Den larmer ikke særlig meget. Men den har sådan en brummelyd, så den er selvfølgelig ikke helt lydløs.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sanex Zero% serien