TEST af LEGO WORLD i BELLA CENTRET DEN 14.-17. FEBRUAR 2019 – Testfamilien
Valentinesgiveaway Jollyroom.dk

TEST af LEGO WORLD i BELLA CENTRET DEN 14.-17. FEBRUAR 2019

Indeholder reklame, da vi var inviteret på pressetur.

Torsdag d. 14. februar 2019 – i uge 7 – i mange børns vinterferie drog tre testfamilier afsted til Bella Centret for at besøge LEGO WORLD. 

Det er 11. år i træk, at LEGO WORLD åbner op for millioner af klodser fordelt på 38 forskellige legeområder og 18.000 m2 i Bella Centret. Hele 20 lastbiler med Legoklodser og Legomodeller er transporteret fra Billund.

Mie, Mie og Christine fortæller:

“Vi havde pakket vores børn og mænd ind i bilerne og sat kursen imod Bella Centret. Destinationen havde ungerne snakket om længe – de havde nemlig glædet sig til at skulle afsted igen i år. Det er blevet en fast tradition og en tur, som de voksne faktisk synes er utrolig afslappende, selvom der er mange mennesker. For man kan nemt fordybe sig og slappe af i de mange legezoner.

Læs testfamiliens anmeldelse fra 2017 her og fra 2018 her. 

I år var det følgende områder, der fangende ungernes interesse.”

LEGO CITY

“Et område, som altid er sjovt at besøge er LEGO CITY området, hvor det regner med LEGO. Man får her regnslag på og bliver ført igennem en regnsky med LEGOklodser”.

LEGO-poolen

“Tænk at dykke ned i en hel swimmingpool fyldt med LEGO. Det kan man i LEGO World. Og du løber aldrig tør for LEGO klodser. Her fik vi lang tid til at gå med at bygge det højeste LEGO tårn.”

“I et andet LEGO FRIENDS område kunne du bygge fine kager og sælge dem i butikken.”

“Og så kunne man selvfølgelig blive foreviget med de ægte LEGO FRIENDS.”

KÆPHESTE RIDNING

“I LEGO Friends området var der hestetema. Det betød bl.a. kæpheste ridning, og på en stor scene kunne ungerne prøve kræfter med forskellige spring.”

“LEGO FRIENDS området var Josephine på 5 års favoritområde.”

LEGO BOOST

“I LEGO BOOST området, kan din byggeoplevelse blive boostet med den fantastiske LEGO BOOST Kreativ værktøjskasse. Dette område var især Joshua på 8 år ret vild med. ”

LEGO CARS

“Det er et stort område, hvor der er udstillet flotte LEGO biler og hvor man selv kan bygge sin egen lille bil og køre om kap med de andre biler ned af en stor rampe. Dette område kunne drengene (både store og små) få lang tid til at gå i. Det var både Magnus på 6 år og Noor på 3 års favoritområde”.

STARWARS

“Det var også muligt, at løbe ind i de seje figurer fra STAR WARS. Enten på scenen, men ellers gik de også blot rundt i blandt de besøgende.”

TRIERGAMING

“Alle fire dage bliver skudt i gang med en festlig åbning leveret af YouTube-stjernerne TrierGaming, og de vil også flere gange
underholde alle LEGO fans fra scenen hver dag. Dette var noget, der især tiltrak de “store børns” interesse.

Til dagens sidste show var Anna på 10 år helt fremme ved scenen og få de helt perfekte billeder og Magnus var også heldig at få en autograf en sit store idol.”

LEGO FANZONE

“Det er mega fascinerende at gå rundt i LEGO fanzone. Her udstiller 60 udvalgte LEGO fans fra hele Europa deres helt egne vilde og kreative LEGO modeller. Som fx. denne flotte figur af Big Ben.”

SPISESTEDER

“Der er rigeligt med muligheder for at købe mad i Bellacentret og til rimelige priser. Det er som om, at de har udvidet spiseområderne i forhold til sidste år og der var ikke særlig lang kø, selvom der var rigtig mange mennesker. Det er dog heller ikke tilladt at medbringe sin egen mad, så det er en nødvendighed med gode forplejningsområder.”

PRAKTISK

“LEGO World foregår i Bella Center Copenhagen fra 14. – 17. februar 2019. Alle dage i tidsrummet kl. 10-17. Billetter à 149 kr. ekskl. gebyr kan købes på legoworld.dk eller ved indgangen.”

VORES VURDERING

“LEGO WORLD er for hele familien og for alle aldre.

Som familie med små børn er det rart, at der er så mange forskellige aktiviteter for både store og små. Især det her med at der er mange små stationer man kan sidde og bygge LEGO på. Derudover er LEGO en ting som børnene kan finde sammen om at bygge uanset alder. Vi kan på det varmeste anbefale en tur i LEGO WORLD og det er helt sikkert, at ungerne bliver dejlig trætte efter sådan en tur.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinesgiveaway Jollyroom.dk