TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Stabletårn, sanseklodser og musik instrumenter) – Testfamilien
TEST af DAYDOSE Active og Immune

TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Stabletårn, sanseklodser og musik instrumenter)

Flere af vores testere har testet trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus.
Nina fortæller:
“Jeg har længe kigget på det smukke trælegetøj på internettet, men har aldrig fået klikket det hjem. Ved modtagelse var jeg spændt på, om det var lige så fint i virkeligheden, som på nettet – og dét er det. Det emmer af kvalitet, både selve legetøjet men absolut også emballagen!
Vi pakkede straks ud, Villum og jeg, og gik igang med at udforske!
For det første er det her legetøj pænt og det er ikke at kimse af. Det her vil man gerne have stående fremme. Når det så er sagt, så fanger det samtidig børnenes interesse og selvom det primært var tiltænkt Villum, kom både Mollie og August også forbi legetæppet.
Mollie blev hængende og var helt opslugt af musik-sættet, som består af en tamburin, fløjte og 2 maracas. Hun spillede løs på alle instrumenter. Fløjten kom dog på pause efter lidt tid, den er rimelig skinger når en 2 årig blæser løs i den på 13. minut.
August var, på trod​s af sine 6 år, ret begejstret for den fine, fine rumraket. Den fungerer både som pyntegenstand, stabletårn og legeklodser. Helt genialt.
Villum på 6 måneder er vild med klodserne. At sidde ved spisebordet og smage løs på dem, er det bedste. Klodserne er virkelig seje!  Udover at være smukke sanseklodser, har de også forskellige funktioner! Der er klokker i nogle, huller i andre og nogle er formet som dyr – så der kan sanses til den helt store guldmedalje. Der medfølger i øvrigt en rigtig fin stofpose til, så de er nemme at samle og opbevare. Lige noget for sådan en som mig, der hader rod.
 Vi vil klart ønske os mere af det her fine legetøj! Det er et godt ønske til de helt små, som ofte er svære at finde på noget til!”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Helt genialt legetøj, det er både fint, god kvalitet og børnene er vilde med det. Vi kommer til at bruge det meget!
Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg fornemmer at der er tale om godt, gedigent trælegetøj her.
Pris: MEGET GOD – Klodserne koster kr. 249,00, raketten kr. 169,00 og musiksættet kr. 289,00. Det er konkurrencedygtigt med andre brands på markedet. Brug koden test10 og få 10% netop nu på det testede legetøj.
Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet, som beskrevet ovenfor er der tale om kvalitet der holder til at man leger med det.

Vores tester Ida, har ligeledes sammen med pigerne, Luna på 1 år, og Lærke på 4,5 år testet trælegetøj fra CIHA.

Ida fortæller:

“Vi har modtaget den skønneste pakke fra CIHA, med det fineste trælegetøj. I pakken var der et stabletårn, sanseklodser og super fine musik instrumenter.


Stabletårnet forestiller en rumraket og stables med ringe. Luna synes det er super sjovt at vælte det og så er midten, som forestiller en panda, meget populær, det er tydeligt at hun øver sig i at ramme hullet.

Lærke er mega sej og kan læse tallene på siden af ringene og derfor samle den ret hurtigt.


Sanseklodserne er i flotte farver, med de sødeste dyre tegninger på. De kan stables, rystes og kigges igennem. De er et hit, især hos Luna.

Kassen med instumenter er den mest populære. Især fløjten slås de så meget om, at vi har været nødt til at fjerne den. Lærke kan godt finde ud af at fløjte i den, men Luna propper den bare i munden og render rundt med den – endnu en grund til at lægge den væg. Luna er altså lige lille nok, til den – typisk det er den, som er mest populær.

Selv kassen var et skønt stykke legetøj.

Vores vurdering af træ legetøj fra CIHA bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – legetøjet er super skønt og også godt til læring, fin-motorikken trænes på en god måde.

Holdbarhed: MEGET GOD – med en 1 årig, så får de nogle tæv. Det virker som om de holder til en del.

Pris: MEGET GOD – kassen med musikinstrumenter koster 289,-, stabletårn 169,- sanseklodser 249,- de priser kan man virkelig ikke klage over. Brug koden test10 og få 10% netop nu på det testede legetøj.

Kvalitet: MEGET GOD – super fine sager, i høj kvalitet og lækkert design!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af DAYDOSE Active og Immune