TEST af headphones SERO by Linner fra Pixojet.dk – Testfamilien
TEST af Pølsevogn, Isbil og Værktøjsbænk fra Pixojet.dk

TEST af headphones SERO by Linner fra Pixojet.dk

To af vores testere har testet de stilfulde headphones SERO by Linner, fra Pixojet.dk

Louise fortæller:

“Altså det var jo meningen at det var mig som skulle teste disse høretelefoner men da jeg modtog dem med posten flåede Troels den ud af hånden på mig og sagde ”dette er en test for mig” såååå det var en kort fornøjelse for mit vedkommende. Dog har jeg lånt dem for selv bedømme hvordan disse var i kvalitet osv.

Mærket af hørebøfferne er Linner Nc90. og er af et super lækker design som ser ret eksklusivt ud.

Man tilslutter sin enhed via bluetooth og jeg bøvlede lidt med det i starten men det er egentlig super nemt.

Linner har en standby tid helt op til 14 dage og oplades via et micro usb. Du kan endda bruge det som head sæt dvs. du kan tale i mobil med høretelefonerne da der er indbygget mikrofon i. Lyden går super fint igennem dog drillede den ved et enkelt opkald hvor det skrattede enormt. Om dette var et engangs tilfælde aner jeg ikke. Ellers synes jeg at den fungerer super som head sæt.

Selve batteriet er jeg faktisk imponeret over da vi har kunne afspille musik i den og lydbøger helt op til 34-35 timer og det synes vi er super fedt at kunne bruge på ungerne hvis de ser iPad og ikke vil forstyrres.

Derudover har den en aktiv noise cancelling og dvs den kan holde støj ude imens du høre musik eller lydbøger. Den lukker helt til.

Den eneste kritik jeg synes om selve Linner head sæt er at går din lav strøm niveau dvs. under 20% og 10% så afbryder den tilslutningen med det samme det synes jeg er lidt æv.

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min samlede vurdering af Linner NC90

Nytteværdi: GOD!  Det kan både bruges af alle i familien om det er musik lydbøger eller tegnefilm på iPad så kan vi have en del glæde og i lang tid ad gangen. Her i vores familie er det en kæmpe fordel da vi har 3 børn med krudt i numsen og man bare trænger til lidt ro i ørene med musik eller lignende

Holdbarhed: MEGET GOD!  Den virker som et robust head sæt og ikke som noget der lige går i stykker.

Kvalitet/Pris : MEGET GOD. – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver. Høretelefonerne er af aluminium samt blødt kunstlæder. Her synes jeg også holdbarheden og kvalitet spiller sammen og virker enormt tilfredsstillende lige bortset fra når ens enhed går en smule lav så kortslutter den og det er det eneste minus ved dette head sæt- Ellers synes jeg helt sikkert den er pengene værd.

Prisen for Linner NC 90 er 1299.95,-kr hos www.Pixojet.dk


Camilla fortæller:
“Vi er helt vildt glade og beæret over, at have fået lov til at teste de stilfulde headphones SERO by Linner, fra Pixojet.dk
Vi har utallige gange hørt os selv sige ”skue lige lidt ned”, når Luca sidder med IPad’en herhjemme. Dog har alle de hovedtelefoner vi har kigget på før, til deling i familien, enten været for små til os eller for store til vores 6årig.

SERO by Linner er justerbar og har et enkelt og lækkert design. De er ikke så store og passer derfor både voksen og barn,
ned i Luca’s alder. De omslutter øret, på en utrolig behagelig måde og sidder godt fast på hovedet. Batteritiden er helt op til 34 timer og skal kun bruge 2 timer, så er de fuldt opladt. Og fik jeg forresten sagt at de er trådløse?

SERO by Linner har hybrid noise cancellation (NC) I flere styrker – slukket, medium eller høj. Vi har det f.eks. ikke slået til, når Luca bruger dem, så han stadigvæk er til at komme i kontakt med  (så vidt muligt – alle på 6år er vel i ny og næ lidt vil-døv?) men det er i hvert fald ikke udelukkende hovedtelefonernes skyld. Når Henrik og jeg bruger dem og gerne vil skære af for verden og lyd omkring os, bl.a. på kontoret, kan vi slå det til, i hvilken styrke der passer.

Smartest af alt, når man har NC tændt, kan man lige sætte en finger på siden (touch-sensitive control) og så slukker NC
og musikken dæmpes, så man kan høre omgivelserne – jeg er helt vild med den funktion!

Én ting er designet, en anden ting er lyden – noget både Henrik og jeg går ret meget op i. Vi var derfor begge to en lille smule skeptiske, da mærket var ukendt for os begge. Her må jeg sige at vores tvivl, er blevet gjort meget til skamme.

De har en fantastisk lyd – specielt når NC er tændt, så det kun er lyden af musikken man hører og ikke bliver generet af baggrundslyd. Den dybe bas er jeg kæmpe fan af.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Dette er en smagssag. Vi synes disse har en stor nytteværdig her hos os, men det er selvfølgelig en ting der er ”nice to have” og ikke ”need to have”. Der har dog været kamp om dem herhjemme, da både Henrik og jeg kan bruge dem på job og Luca gør krav på dem, så snart han sidder med IPad’en.

Pris: MEGET GOD1.299,95 DKK er virkelig en god pris. Man får rigtig meget design og lyd for de penge.

Kvalitet: MEGET GOD – På de 3 uger vi har testet dem, kan man ikke se nogen som helst brugsspor og de er ikke brugt lidt. De føles holdbare og gode solide.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Pølsevogn, Isbil og Værktøjsbænk fra Pixojet.dk