TEST af We Might Be Tiny børne service fra Andemorsverden.dk – Testfamilien
TEST af WAYTOPLAY bilbaner hos Andemors verden

TEST af We Might Be Tiny børne service fra Andemorsverden.dk

To af vores testfamilier har testet børne service fra We Might Be Tiny fra Andemorsverden.dk

Christine fortæller:
“Vega på 7 mdr. har været så heldig at modtage det fineste rustrøde sæt We Might Be Tiny

Vega er godt igang med at spise rigtig mad, så sættet kommer meget belejligt.

Vi har modtaget følgende;

Silikonetallerken, bear – rust. Pris 169,95

Blød kop, rust. Pris 69,95

Snackie, bear – rust. Pris 199,95

Genanvendelige sugerør, 5 stk. Pris 99,95
Vi kendte godt We Might Be Tiny i forvejen, for vores to store børn har begge de bløde kopper og så har de haft Snackie madkasserne. De bruger stadig dagligt deres bløde kopper, så nu har de én hver alle tre 🙂 I kan læse vores tidligere test her.

We Might Be Tiny er et ungt, australsk designfirma, der på rekord tid er blevet meget kendte for deres anderledes produkter. Deres design tager udspring i tre figurer – en bjørn, en kanin og en kat.

Alt er lavet i silikone og tåler høj varme og lav kulde. Det hele kan både tåle opvaskemaskine, microovn og fryser! Desuden er deres ting fri for BPA & ftalater, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Snackboks er også af silikone. Det er en lille “tur madkasse” med låg. Låget kan fungere som en tallerken, når man “pakker den ud”. Snackboksen lukkers tæt med et lille spændebånd og har facon som en bjørn. Den kan også fåes som en kanin eller kat.  Boksen tåler som de andre ting både opvaskemaskine og microbølgeovn, så den er god at tage med på tur til baby.

Bjørne tallerknen i silikone er med en sugekopfunktion, der får den til at sidde bedre fast på bordet. Den er rumindelt, så man nemt kan skille forskellige madvare fra hinanden. Den er dejlig blød og fleksibel af røre ved, grundet silikonen.

De bløde genanvendelige sugerør, kommer i en 5 pak. Igen er materialet silikone. Der følger en lille børste med, som man komme ned igennem sugerøret, så de er lette at rengøre. Desuden tåler disse også en tur i opvaskemaskinen samtidig med høj varme og lav kulde. Sugerørene har små fine motiver af bjørn, kat og kanin – nøjagtig som motiverne på tallerkner og snackbokse. Mønsteret gør det nemt for børnene at holde på sugerøret.

Når man skal lære at spise og drikke og motorikken ikke er helt på plads endnu, er det lækkert med disse silikone produkter.
Koppen er blød for Vegas små babyhænder at gribe om og den bliver i den grad udforsket. Den er nem at have med på tur og man skal ikke være nervøs for, at den bliver smidt på gulvet, da den jo ikke kan gå i stykker.
Vega har fundet teknikken i, at drikke af sugerør, så de er blevet testet heftigt, både af den lille dame, men også af hendes storebror og storesøster – de syntes nemlig sugerørene var vildt spændende!

Vi er virkelig fan af produkterne fra We Might Be Tiny! De er det lækreste silikone, alle tingene er lavet af, det er praktisk, da man ikke skal tænke på, hvad det kan tåle og hvad det ikke kan tåle. Det tåler ALT! Designet er sødt og farven er jeg vildt med!
Kopperne kunne jeg købe mig fattige i – dem ønsker vi os et hav af 🙂

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Især koppen er blevet brugt HVER dag! De andre ting er også vores fortrukne når det gælder service til Vega.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Der er INGEN brugstegn – holdbarheden er i top sammen med kvaliteten!

Pris: MEGET GOD – Priserne har jeg skrevet øverst. Det kan måske lyde af meget, men når det er service der nærmest holder for “evigt” så syntes jeg prisen er helt fair. Også hvis man sammenligner med andet børneservice.


Louise fortæller:
“Vi har modtaget det fineste sæt som er kan købes hos Andemorsverden.dk

Stellet indeholder en fin lille børnekop, sugerør, en smart lille snack Box samt en tallerken med sugekop. Stellet er af silikone som både er fri for BPA og ftalater.

Ellie er 18 mdr. og er kommet i den alder hvor hun smider med ting hvis hun er utilfreds. Vi har haft et utal af tallerkener som hverken har holdt kvalitets mæssigt grundet tab på gulvet eller er blevet slidt op. Vi har aldrig prøvet silikone. En ting jeg har forelsket mig totalt i ved selve tallerken med sugekop er den spare mig enormt for rengøring på gulvet efterfølgende. Sugekop metoden er genial for os med temperaments fulde børn

Vi er kæmpe forbruger af sugerør herhjemme da det styrker børns motorik samt skåner tænderne.

Dog er vi i dag fokuseret på at nedsætte forbrug af plastik, som de fleste sugerør er lavet af i dag. Derfor elsker vi at få lov til at teste disse silikone sugerør som fulgte med og se om de virkelig kan erstatte plastik sugerør.

Og det gør de! – dog er de lidt store i det mht Ellie men man kan sagtens bære over med det. Der medfølger en børste med som man kan rense sugerørene med, dette er genialt. Jeg synes generelt sættet som er lavet af silikone er genialt. Det gør at selve koppen gør det nemt for børn at holde fast om den blandt andet.
We might be tiny s snackbox er super nuttet at have med på tur eller have fredags slik i.

Der følger en fin lille silikone lås med til boxen.
Min samlede vurdering af We might be tiny sættet:

Nytteværdi: GOD – Det kan både bruges på tur eller i hjemmet. Det fylder ikke det helt store og er utrolig pænt sæt til børn. Derudover er der delt rum på tallerken så man kan holde mad adskilt og det er et hit hos børn.

Holdbarhed: MEGET GOD – Ingen tvivl om det er god kvalitet. Sættet kan holde til mikroovnen samt opvaskemaskine som gør Silikonen er slidstærk. Også er det et ekstra plus at det er noget som kan holde til at blive tabt da det er et børnestel.

Pris/ Kvalitet: MEGET GOD – Jeg synes jo pris og kvalitet hænger sammen og det vil jeg altid mene i alle mine test jeg laver. Sættet er slidstærkt som jeg før beskrev og tyk i silikonen så man kan klart mærke det er kvalitet.

Priserne for delene er: koppen 69.95,- – snackbox 200kr – Tallerken 169.95kr,- og sugerør 99.95 for 5 stk.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af WAYTOPLAY bilbaner hos Andemors verden