TEST af FAABORG PHARMA – HELO ANTI – ITCH LOTION – Testfamilien
TEST af FAABORG PHARMA - HELO CREME

TEST af FAABORG PHARMA – HELO ANTI – ITCH LOTION

Flere af vores testfamilier har testet cremer fra Faaborg Pharma – HELO serien. I denne test er der primært fokus på  Helo anti-itch lotion.

Camilla fortæller:

“Faaborg Pharma har én mission: at give mennesker med problem hud en bedre livskvalitet. Hele serien er skabt til tør og irriteret hud og er udviklet til at mindske de væsentlige symptomer som tørhed, kløe og irritation. Produkterne er lavet til både voksne og børn, så hele familien kan få glæde af serien.

Følgende produkter er testet:

  • Helo anti-itch 70%
  • Hello hand
  • Helo creme
  • Helo SOS salve
  • Helo babysalve
  • Helo anti-itch lotion

Jeg kendte godt til serien i forvejen og bruger Helo hand rigtig meget i vinterperioden, med god effekt på tørre hænder.

Jeg har taget udgangspunkt i Helo anti-itch lotion, fordi jeg selv døjer rigtig meget med sart og kløende hud, især på mine ben.

Efter bad har jeg altid problemer med kløende og tørre ben, derfor er en god lotion uundværlig for mig.

Jeg har brugt anti-itch lotionen hver dag efter bad og jeg kan mærke en kæmpe forskel.

Mine ben er blevet bløde og gennemfugtet. Når det kommer til anti-itch delen, så kan jeg virkelig mærke en effekt. Den går ind og beroliger huden og mindsker kløen.

Derudover så er den allergi certificeret og uden parfume, hvilket er et kæmpe plus i min bog, da jeg ikke ønsker at smøre hverken mig selv eller mine børn ind i unødvendige kemikalier.

Den er dejlig nem at påføre og trænger hurtigt ind i huden. Konsistensen er meget tynd og flydende, som gør det rigtig nemt, at fordele den på kroppen.

Den kløestillende effekt virker ret hurtigt og huden efterlades dejlig blød.

Alt i alt er vi allesammen meget begejstrede for Helo serien og det er helt klart et produkt som vi vil fortsætte med at bruge og som vi også vil anbefale til andre.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – for folk med sart/problem hud er gode og effektive produkter uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD – produktet er drøj i brug.

Pris: GOD – Priser som alle kan være med på. En tube med 250 ml. koster ca. 100 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Her er der virkelig tale om et produkt uden kemi, som holder hvad det lover. Dansk produceret kvalitets produkt.


Catharina fortæller:
“Vi har igennem Leonoras snart 4-årige liv, testet diverse cremer da hendes hud altid har været meget plaget af knopper og tør hud – indtil nu uden effekt.
Derfor startede vi ud med kun at smøre Leonoras ben (hvor hun var mest plaget) for nemmere, at kunne se resultat.
Efter lige knap to uger kunne vi tydeligt se og mærke forskel på hendes ben og valgte derefter at bruge cremen på resten af kroppen.
Cremen er nem at påføre, fedter ikke og suger hurtigt ind. Den er dejlig nem at smøre ud og generede på ingen måde Leonoras sarte hud.
Cremen er meget drøj i brug, og man kan nærmest ikke se, at vi har brugt den to gange dagligt i to måneder.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Cremen gør huden smørblød, hindrer irritation & har næsten fjernet alle knopper.

Holdbarhed: MEGET GOD – Man skal kun bruge meget lidt creme, derudover er det nemt at få passende mængde ud fra tuben. Det kan ikke ses, at vi har brugt den flere gange dagligt.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes cremen er forholdvis billig kontra andre cremer på markedet og taget i betragtning hvor længe sådan en tube holder.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi har endnu ikke prøvet en creme der kan måle sig med Helo anti-itch lotion. Den kan alt det den skal og mere til.


Rikke fortæller :
“Vi har testet flere cremer fra Faaborg Pharma, og har været rigtig tilfreds med især ”helo anti-itch lotion” da den er til kløende og irriteret hud.
Helo anti-itch lotion er til daglig pleje, den er super nem at smøre på og så beroliger og forbedrer den ens hudbarriere. Den fedter ikke, og trænger super hurtigt ind i huden.
Den er  uden parfume og allergivenlig.
Lige siden Malthe var helt lille, har vi bøvlet rigtig meget med hans hud. Han er meget tør, især på benene og det generer ham meget.
Især de kolde måneder kan det være meget slemt, hvor det klør og sviger og skaller en del.
Vi har efterhånden prøvet mange forskellige cremer, men har aldrig fundet noget der virkede på, så Malthe var helt med på at vi skulle teste cremer fra Faaborg Pharma.
Malthe er 6 år og kan godt selv smøre creme på hvis den ikke er alt for drøj, og det er helo anti-itch ikke. Så hver gang han har været i bad har han selv smurt sine ben ind, og han synes det er super nemt.
Nu har vi brugt helo anti-itch på Malthe i en måneds tid, og det er gået rigtig fint. Hans ben er stadig tørre, jeg tror desværre der skal en hudlæge ind over. Men de har ikke kløet nær så meget som de plejer, og det har været et kæmpe plus. Malte synes det føles som at få en kølig klud på benene, når de bliver smurt ind, og det lindrer helt sikkert noget af han ubehag.
I dette tilfælde bliver vurderingen :
Nytteværdi : MEGET GOD – Har man en udfordret eller generet hud er Faaborg Pharmas cremer virkelig gode.
Holdbarhed/Kvalitet : GOD – Selvom den ikke er super drøj i brug, holder den i lang tid og den kommer i en fornuftig størrelse 250 ml.
Pris : GOD – Alt efter hvor du køber den, koster den lige omkring 100 kr.

Lone afslutter:
“Min mand og jeg har hovedsaglig testet Helo anti-itch lotion og Helo creme fra Faaborg Pharma.

Helo anti-itch lotion har jeg brugt dagligt efter bad.

Den er nem at smøre på huden, den er ikke fedtende og efterlader huden fin og smidig.
Jeg har kun lidt tør hud , især om vinteren, men den er absolut at anbefale, da den er drøj og uden parfume og allergy certified.

Når mine børnebørn har været på besøg, har de også brugt Helo anti-itch lotion efter karbad med stor tilfredshed.

Helo creme fra Faaborg Pharma er mest brugt af min mand.

Han har også været meget tilfreds med denne creme, den er lidt tykkere i konsistens end Helo anti-itch, som jo også er en lotion.

Helo creme er nem at påføre huden, efterlader en blød og lækker hud, denne creme er også uden parfume og er allergy certified.

Håndcremen er brugt lidt, virker meget fin, den er nem at have med i en håndtaske p.g.a. størrelsen.

Vi skal snart på ferie og vil helt sikkert medbringe både Helo anti-itch lotion og Helo creme.

Desuden vil jeg også medbringe håndcremen og SOS creme.

Har lige anbefalet disse produkter til en kollega som har meget tør hud.

I dette tilfælde bliver vurderingen :
Nytteværdi : GOD – Især til personer med tør og irriteret hud.
Holdbarhed/Kvalitet : GOD – det er fine produkter fra Faaborg Pharma, som er uden parfume og som er allergivenlige
Pris : GOD – Rimelig pris på lige omkring 100 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FAABORG PHARMA - HELO CREME