Fødselsdag i Fårup Sommerland – Testfamilien
NYT koncept hos bObles: bObles Break

Fødselsdag i Fårup Sommerland

Annonce/inviteret

Mie har sammen med familien besøgt Fårup sommerland og Hotel Fårup på åbningsdagen efter “corona-nedlukningen”.

Besøget faldt sammen med Magnus’ 8 års fødselsdag, så der blev også testet fødselsdagstema på værelset, hvilket var et stort hit.

Mie fortæller:

“Det er ikke første gang, at vi besøger Fårup Sommerland og Hotel Fårup og det er bestemt heller ikke sidste gang. Hele familien ELSKER at komme der, det er simpelthen SÅ hyggeligt og selve overnatningen er bare med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Vi kom i regnvejr (som det nu er med den danske sommer), men det endte med at blive det smukkeste sommervejr på Grundlovsdag 2020.

Da vi jo havde været der før, så vidste ungerne på forhånd hvilke forlystelser der var et hit for dem. Magnus elsker især pindsvinet, som han kan tage rigtig mange gange i træk.

Anna VILLE også prøve at ride, selvom hun faktisk er lige stor nok til det. Dog kan man komme på arrangerede rideture af længere varighed – det vil hun helt sikkert prøve næste gang.

Et kæmpe hit er også Fårup Rafting, hvor vi alle kunne være med – selvom man godt kan gå hen og blive lidt våd på turen.

I forhold til den nye situation vi står i efter corona nedlukningen, så har Fårup sommerland sørget for, at der er sat håndsprit op før alle forlystelser – og ved nogle forlystelser af hver anden vogn lukket. Det føles trygt at gå rundt derinde.

Vi fik ikke prøvet nyheden i år Saven, men gik forbi den. Den så super sej ud, så den skal vi helt sikkert prøve næste gang. Det er  Fårups højeste rutsjebane.

En ting, som ungerne elsker er de mange legepladser og trampoliner. Der er så mange muligheder for leg og hygge.

Der er mere end 60 forlystelser i Fårup sommerland. Du kan faktisk ikke nå det hele på én dag. Derfor er det en god ide med en overnatning. I selve sommerlandet ligger det smukkeste hotel: Hotel Fårup.

Hotellet inkl. fødselsdagstema

“Når du booker din overnatning på Hotel Fårup, så kan du tilkøbe fødselsdagstema. Der er i hverttilfælde ingen der er i tvivl om, hvem fødselsdagsbarnet er, da der bliver taget et billede af barnet til døren og hovedpersonen får også en badge på.

Der er linet op med slikskål, børnechampagne, en gave til barnet – og så kan man hente en fin kage i receptionen.

Derudover er der pyntet op med balloner og flag. Det var SÅ skønt, at se Magnus’ store glæde ved alt det var gjort for hans skyld.

Hele værelset er så gennemført – ligefra børnesengen, som er bygget som en hule og selv på badeværelset, føler man, at man er ude i skoven.

Og hvem vil ikke elske at vågne op til denne udsigt?

Når man bor på hotellet er der i øvrigt bålhytten, som man kan besøge når sommerlandet er lukket. Her kan man spille spil og riste skumfiduser over bålet. Der er SÅ hyggelig en stemning.

Vi er alle bare KÆMPE fans af Fårup Sommerland.

Magnus havde den bedste fødselsdag og vi glæder os allerede til at komme på besøg igen når vi skal holde en uges sommerferie i nærheden i sommerferien.

Du kan planlægge dit besøg her. Med Fårups smarte app kan man se ventetiden på de store forlystelser og få et kort over forlystelsesparken direkte ned på din mobilen. Der er gratis Wi-FI i hele parken, og i højsæsonen er der normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag.

Tak for denne gang og på gensyn.

1 kommentar

  • Eva P

    Fårup sommerland er bare så hyggeligt også er der Aktiviteter til alle. Så både de meget forlystelses syge og dem med hang til hygge aktiviteter kan til gode ses. Helt sikkert et sted som er værd at besøge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT koncept hos bObles: bObles Break