TESTbesøg i WOW PARK i Billund – Testfamilien
TESTbesøg på Bakken inkl. frokost - PART 1

TESTbesøg i WOW PARK i Billund

Vores testfamilier har i juni besøgt den nyåbnede WOW PARK i Billund.

Det er en helt ny lege- og forlystelsespark i skoven.


Christina fortæller:

“Vi har været så heldige, at få den store oplevelse at teste WOW Park. Jeg ville egentlig ikke have taget i WOW Park med min dreng på kun 3,5 år, da jeg havde tænkt at han ville være for lille. Men hold da op vi blev overrasket. Han elskede det! Der var ikke mange ting han ikke kunne prøve og han elskede det.

Hele parken er så gennemført. Det ligger ude i skoven og under hele turen i parken, føler man også at man er i skoven. Selv inde på toiletterne er der skovstemning. Har man ikke været inde på børnetoiletterne, skal man helt sikkert også gøre det. Det er så ekstremt sødt lavet, med små døre skåret i træ.

Alle synes, at det var en rigtig god dag. Jeg var selv uden tvivl den der turde mindst, grundet at jeg har ekstremt højdeskræk. Trods det synes jeg, at det var rigtig sjovt.

I WOW Park kan man klatre højt oppe i træerne og det turde jeg ikke, men det gjorde min seje dreng.


Randi fortæller:

“WOW park er en stor lege og- forlystelsespark i skoven og der er noget for både små og store legebørn, der er tarzanslynger, hængebroer, svævebaner, vandområde, labyrinter og de store net som er lidt som en trampolin med små og store bolde, de var helt klart det store hit herhjemme.

Vi kan, efter hjemkomst, konstatere at vi ikke nåede rundt i hele parken, så en god idé hvis man gerne vil rundt i det hele er lige at orientere sig ved hjælp af kort. Vi tog dagen som den kom og lod det komme til os efterhånden som vi fik bevæget os rundt og det er der jo også noget hyggeligt over.

Parken er et stort og hyggeligt område som også gør at man ikke stå i kø, da der altid lige er noget i nærheden man kan hygge med eller udforske.

Der var helt styr på hygiejnen med opstillet håndsprit ved alle lege/forlystelses områder, og selv toilet faciliteterne er et besøg værd, de ligger inde under en bakke og er faktisk super hyggelige at gå ind i.

Man er ikke i tvivl om at der er tænkt over konceptet, taget højde for naturen i parken, alle forlystelser er nogle man selv sætter i gang, om det er en gynge, svævebane eller en rutsjetur.

Maden er super lækker og jeg som mor sætter stor pris på at den indeholdt andet end de gængse pølsebrød, nuggets eller hotdogs. Hele familien syntes godt om maden og spiste den med velbehag.

Da det var tid til pause og få hvilet benene lidt var det super hyggeligt at der var mulighed for at poppe popcorn over bål, de kan købes i kiosken.”


Cebrina fortæller:

”Vi var så heldige at blive sendt afsted på en oplevelses test af WOW parks nye park i Billund. Vi er en familie på 2 voksne og to piger på 4 og 6 år.

WOW park er en forlystelsespark, hvor skov og natur danner rammerne om legen. Parken byder på leg på jorden hvor du kan udfordre din balance. Er du modig, kan du kravle op i træerne og udfordre din styrke og din kærlighed for højder, eller mangel på samme.

Vores piger havde en fest hele dagen, og selvom vi ankom da de åbnede og først tog hjem da de lukkede, så var de ikke til at drive hjem. Vores store pige på 6 år er af den frygtløse typen og hun prøvede alle ting hun kan komme i nærheden, hvorimod vores mindste er lidt mere forsigtig. Her var det lidt en udfordring at lade hende udfordre sig selv, fordi nettene selvsagt er noget levende i det, når der er flere der kravler rundt. Så det er fantastisk at der også var en masse for hende.

Maden var lidt til den specielle side, og her ville jeg ønske at man ikke prøvede at gøre maden til noget den ikke er. Vi fik burger og pizza og var ikke synderligt imponeret.

Der var slet ikke trækvogne nok i parken, hvilket var lidt ærgerligt, heldigvis var det muligt at komme ind og ud til sin bil. Jeg tænker dog det bliver en udfordring i højsæsonen. Det er dog i små tings afdelingen. Alt i alt havde vi en skøn og hyggelig dag i WOW Park Billund, og pigerne har spurgt flere gange hvornår vi skal afsted igen. Og dét i er vel i virkelighed den bedste måde at beskrive dagen på ”VI VIL AFSTED IGEN””


Rikke fortæller:

“Min familie og jeg har haft fornøjelsen af at besøge WOW park i Billund, og det var virkelig en fornøjelse.
Vi elsker aktiviteter hvor man kan bruge sin krop, og det fik vi virkelig lov til i WOW park. Hele parken er fyldt med leg for hele familien, og der er noget til alle aldre.
Hele konceptet i WOW park er bygget op om ’fri leg’, det betyder bl.a. at man må gå over alt og lave sine egne små stier. Der er heller ingen ”normal” rute rundt i parken. Du bevæger dig bare rundt som det passer dig, og prøver samme ting 100 gange hvis du har lyst til det.
Der er virkelig meget at give sig til i WOW park, så er en ting optaget, hopper man bare videre til den næste. Det kan bla. være at hoppe med kæmpe bolde i et net mange meter over jorden, rutsche på numsen ned at en lang bane, kravle i trætoppene, fare vild i labyrinten, klappe gederne, suse afsted på en svævebane eller bare sidde og hygge med at riste popcorn over bål. Der er masser at give sig til og timerne flyver afsted.
Når du så bliver sulten, kan du besøge deres virkelig flotte restaurant og nyde en saftig burger, en sprød pizza eller en af deres lækre salater.
Et lille fif fra os, prøv deres iskaffe! Den er simpelhen SÅ lækker!”

Bianca fortæller:

“Jeg har sammen med min mand og vores 2 store piger besøgt WOW park i Billund.

Vi havde inden besøget set forskellige billeder derfra men vi blev da vi ankom overraskede over hvor stor parken egentlig er.

Parken ligger ude i skoven i de perfekte omgivelser og vi var meget heldige med vejret. Det var dejlig varmt og solrigt den dag vi besøgte parken.

Der er plads til leg for både store og små i parken. Der er små klappe geder man kan gå ind til. Det synes pigerne altid er sjovt. Der er bygget trætop legehuse med hængebroer og rutsjebaner. Der er lange og sjove svævebaner samt en masse reb baner hvor man kan svinge sig. Der er også store fine reb gynger.

Der er bygget lange underjordiske gange. Her fik pigerne lokket deres far med ind selvom jeg var lidt nervøs over om han kunne komme ud igen men det var intet problem.

Der er også bygget store net i træerne nærmest som en boldbane og her er der store og små bolde man kan lege med. Her brugte vi meget tid for det var så sjovt også selvom pigerne flere gange fik sig selv væltet omkuld af de store bolde.

Især de store net baner oppe i højden var et kæmpe hit for vores piger (og mor). Efter et par gange deroppe havde vores piger også mod på at prøve selv og så gik der for alvor sport i det.

Vi spiste frokost i deres restaurant som selvfølgelig også var opført i de fineste naturmaterialer. Her vi fik allesammen et virkelig lækkert måltid. Vi fik både smagt deres burger, pizzafoldies samt salatbowle. Der var nye kartofter til alle måltider og det smagte fantastisk.

Efter et par gode timer i parken var det tid til en is. Her fik vores piger en ”wow-kop”. Det var en blanding af slushice og softice og så var der drys på toppen. Den smagte rigtig godt og var så forfriskende i varmen.

Vi sluttede dagen af med at lave popcorn over bål med de andre testfamilier som også var afsted sammen dag. En helt perfekt afslutning på dagen.

Parken er virkelig et besøg værd og der er langt flere aktiviteter end de nævnte her.

Vi kommer helt sikker igen og næste gang tager vi vores mindste datter på 3 år med også.”


Line fortæller:

“Det her er virkelig en forlystelsespark for alle, der er bare noget for en hver smag og alle alders grupper.

Blot 5 min efter vi var ankommet til parken, svævede og rutsjede vi allerede oppe under trækronerne i den store skov.

Hele den hyggelige park ligger i en kæmpe skov, som er fyldt med stier der fører dig rundt til alverdens svævebaner, hængebroer, klatrebaner, labyrinter og reb man kan slynge sig i.

Det er svært ikke at blive grebet af stemningen og jeg kan simpelthen ikke huske hvornår hele familien sidst har været så aktive sammen.

Ja her kunne alle være med, og selv teenageren der tvivlede på om sådan en klatrepark var noget for hende, havde en rigtig god oplevelse af parken.

Skoven gav skygge og skærmede mod den bagende sol i middagstimerne hvor vi især skal passe på de små.

Maden i Parkens spisested var også anbefalelsesværdig, stilen er lidt ala street food. Frisk og lækker og her fåes også flere veganske menuer.

Vi kommer helt sikkert igen!”


Anne-Louise fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at besøge WOW Park i Billund – og WOW siger vi bare!

Der er plads til både store og små – og det var vi glade for, da vi havde alle 4 børn med.

I WOW park er der en masse skønne aktiviteter man kan være sammen om som familie. Der er en masse trampolinnet i træerne, rutchebaner fra trætoppene, store bolde på giga trampolinerne,“vandpuder” (hoppepuder men med vand), kæmpe gynger, legepladser mm.

Der var rig mulighed for at få brændt en masse krudt af, alt sammen fordelt på et kæmpe smukt område ude i skoven.

Der var super hyggeligt i den store skov hvor WOW Park ligger. Man følte man var på en skovtur, men med en masse fede aktiviteter undervejs. Inde i midten af det hele var der en stor toiletbygning med flere indgange for store og små og meget gennemført lavet i træ og med både store og små toiletter. Der var også et stort spisested “Madladen” hvor man kunne få virkelig lækkert mad. Det var skønt med alternativer til det sædvanlige fastfood der serveres i mange parker, dette mad mindede mere om streetfood og så og smagte virkelig lækkert.

I midten af parken var der endvidere flere bålsteder, hvor man kunne lave popcorn over bål, grille skumfiduser eller bage snobrød.

WOW Park emmer af hygge og Idyl. Der er en fantastisk atmosfære og børnene kunne snildt have brugt længere tid, selvom vi var der fra 10-17.

Det eneste minus vi har, må være manglende skraldespande og toiletter i de andre ender af parken, hvilket ville være dejligt når man kommer med 4 små børn.

Vi havde en helt fantastisk dag – og vi kommer gerne igen!

Tak for denne gang.

WOW Park Billund er helt ny, men har klart kæmpe potentiale til at blive til noget stort! Vi giver vores varmeste anbefalinger.”


Katharina fortæller:
“Den nye WOW park i Billund er en virkelig sjov park, som i den grad får sat kriller i maven. Både børn og voksne får prøvet deres grænser af i de høje net som går fra træ til træ og med rutsjebaner ned. Store gynger som giver sus i maven og samtidig en god udsigt. Der er noget til enhver alder – både legeplads til de helt små, forhindringsbaner til de lidt større børn, vandpuder som Isabella gentagende gange løb frem og tilbage og lavede vejrmøller på.
I parken er der tænkt på hver en detalje alt fra hyggelige og pæne toiletter i børnehøjde som er gemt godt under bakkerne til et indendørs træ som kan dreje rundt inde i madladen. Der er rundt omkring i parken sat bænke op, så man kan få et lille hvil imens børnene hopper rundt. I madladen kan der købes varm mad, is, drikkevarer og den er indrettet så hyggeligt og med en stor sommerfugl i loftet, som børnene kan trække i en snor så den bevæger sig.
WOW parken er inddelt i seks farvede zoner, og der er fine skilte rundt omkring som kan guide en i den rigtige retning. Ellers kan man kigge på det fine kort og holde øje med, om man får prøvet det hele.
Ved Parkens indgang/udgang ligger der en butik hvor man for 15 kr kan købe en pose popcorn inkl salt, som man så kan hygge sig med at lave over en af de to bål det er en god måde lige at sidde ned sammen som familie og nyde kvalitetstiden. Vi ville ønske WOW park også lå på Sjælland, for så havde vi i den grad købt et årskort dertil. Vi kan helt klart anbefale WOW park og skal helt sikkert også derhen en anden gang.”

Nina fortæller:

“Vi tog turen fra Helsingør til Billund, med store forventninger og klar til en sjov og skriv dag! Vi fandt hurtigt en p-plads og kom hurtigt ind i parken – så var vi igang!

Mollie og August blev hurtigt grebet af stemningen og de høje net i træerne. Væk var de og vi fulgte med!


Parken byder på alt fra forhindringsbaner, trampoliner i trætoppene til gynger, svævebaner og store rutsjebaner. Lige noget for børn (over 3 år, vil jeg mene) og barnlige sjæle!Restauranten bød på lækker ikke-forlystelsespark-mad, som faldt i god smag hos de voksne. Vores børn havde dog lidt svært ved at håndtere deres børnemenu, da kødet er braiseret og måske en anelse for “snasket” til børn – ihvertfald vores.Parken fremstår enormt ren, velholdt og corona-forbeholdene er helt i top! Toiletterne er en oplevelse for sig selv. Bitte små døre til børn og større til de voksne – alt sammen i gennemført hobbit-træstil.

Der er is, popcorn over bål og en fin shop med lidt anderledes ting, end hvad man normalt ser.

Virkelig en dejlig park og vi havde en skøn, skøn dag! Hvis man er på disse kanter, så stik endelig forbi!


Mie F fortæller:
“Vi var så heldige at få lov at teste WOW park i Billund, og sikke et sted. Vi ankom til parken og blev mødt af en flot reception og indgang. Derefter gik turen igennem parken. Nu har vi desværre ikke et barn der var gammelt nok til at komme med, men det er et oplagt sted for børn og barnlige sjæle.

Vi klatrede i træer hele dagen, rutsjede ned af rutsjebaner fra trætoppene. Hvilket jeg i hvertfald lige skulle prøve en gang eller to, før jeg var helt dus med det.

Der var også fede labyrinter, svævebaner og kæmpe gynger.

Frokosten blev indtaget i en super fin restaurant, igen var der leg for børnene en kæmpe sommerfugl der svævede over bordene, og et træ der kan dreje rundt. Virkelig gennemført. Maden er virkelig lækker, og ikke for dyr. Har man lyst kan man lave popcorn over bål, og selvfølgelig slutte dagen af med en lækker is.

Selv deres toiletter var en oplevelse, der var et toilet til hver størrelse, og forskellige indgange, så de små kunne gå igennem mini døre.

Her er også styr på covid-19 situationen med sprit overalt i parken, og anvisninger om hvor mange der må være i de forskellige aktiviteter. Endnu en bonus var deres enormt søde personale, alle havde et smil på læben og ydede en god service.

Vi var virkelig imponeret, parken lever op til sit navn, WOW. Vi glæder os til at besøge parken en anden god gang.”


Mette fortæller:

“Vi havde virkelig glædet os til at komme i WOW park, jeg var ret spændt på om parken var noget for to 5 årige. Og det må man sige det var, Bjørk og Selma indtog parken med en stormende begejstring og var ellevilde med de vovemodige forhindringsbaner i trækronerne.

Jeg er særligt vild med det naturlige look i parken, som giver ro i hovedet, man bliver ikke bombarderet med utallige farverige sanseindtryk. Her er ingen larmende forlystelser, man hører allerhøjst skøn hvin og latter fra en nærliggende forlystelse. Det hele kan tilpasses ens fysiske formåen, alder og vovemod. En skøn måde at være sammen på som familie, alle med et indre legebarn gemt i maven, vil elske at udfordre sig i WOW-park

Parken er stor nok til at man kan bruge hele dagen i naturen, med massere af trætops forhindringsbaner, svævebaner, gigant net hvor du kan hoppe løs, med gigantiske bolde, og meget mere.  Der er også en del rolige aktiviteter, klappe geder, poppe popcorn på bål, spille fodbold pool mm. Vi brugte dog mere tid på at redde løbebiller, edderkopper og andre små dyr op af pool hullerne på banen end at spille fodbold pool, dejligt med en park hvor der er tid til at fordybe sig.

Selvom vi var der fra åben til luk, nåede vi ikke hele parken igennem. Der var ingen lange køer eller ventetid ved en eneste forlystelse, det er perfekt med små børn, at man ikke bruger den halve dag på at stå i kø. Der er rigeligt med udfordringer til at kunne bruge hele dagen i parken.

Virkelig en skøn park med massere af WOW faktor, vi vil klart vende tilbage og udfordre os på ny i trætoppene.


Louise fortæller:

“Årets sommertur med Testfamilien gik i år til Wow Park i Billund. En park ude midt i en skov med plads til leg, kreativitet og udfoldelse. Størstedelen af alle aktiviteter er lavet af naturens egne materialer, hvilket giver masser af frihed, ro og plads til afstand og nærvær med dem man er afsted med.

Vi var især imponerede af måden man har bygget parken op på – at man har ladet natur være natur og ikke prøvet at begrænse den. Buske, træer, planter, blomster og græs vokser over alt og i mange tilfælde måtte man betræde store bevoksninger for at komme ind til f.eks. en bænk. At man lader naturen gå sine egne veje i en menneskeskabt park, giver noget helt særligt og vi fik absolut fornemmelsen af at være en del af naturen samtidig med at vi boltrede os i net, rævehuler, svævebaner, rutsjebaner og ikke mindst hyggede med parkens små klappegeder.

Vi var afsted to voksne og to børn på 3 og 9 år og der var masser af aktiviteter der passede til alle aldre – faktisk kunne vi alle deltage i de samme aktiviteter, da de nemt kunne tilpasses den enkelte aldersgruppe. Jeg deltog ikke selv i aktiviteterne pga. af en dårlig fod, så jeg brugte dagen på at iagttage min egen lille familie, men også resten af parkens mange besøgende. Det var helt tydeligt, at folk hyggede sig og følte den samme ro som vi gjorde. Parken byder nemlig på meget andet end fysiske aktiviteter. Der er mange små oaser med plads til hygge og afslapning. Man kan lave popcorn over bål, holde fødselsdage i et af de fine telte der står til fri afbenyttelse, tage en slapper i en af de mange hængekøjer blandt høje træer og klatrestativer eller læse en bog på en af de mange bænke. Der er plads til alle – uanset hvor meget og hvor lidt man kan deltage i de fysiske aktiviteter.

Vi spiste vores frokost i ”Madladen”. En hyggelig restaurant med plads til børneleg og madhygge. Man kan også vælge at tage sin egen madkurv med og i stedet spise den i en af de mange overdækkede ”spisehuse”, i de opstillede telte eller måske på et tæppe under træerne. Mulighederne er mange. Som børnefamilie synes jeg at det er fantastisk når parker giver mulighed for at man selv kan medbringe sin mad hjemmefra, da det giver mulighed for at kunne planlægge sin tur til parken som man bedst ønsker det – både økonomisk og madmæssigt.

Vi bor i Esbjerg, så kun 45 minutter fra parken, og vi kan med hånden på hjertet sige, at det absolut ikke er sidste gang vi har besøgt Wow Park. Tak for et dejligt besøg og på gensyn.”


Rikke fortæller:
“Jeg har sammen med familien været en tur I WOW park i Billund. Børneflokken tæller Bertram på 10 år, Smilla på 8 år og Vilde på 1,5 år. WOW park beskriver det faktisk rigtig godt selv – barndommens legeplads
Da jeg gik rundt i parken kom jeg til at tænke på min barndom, hvordan man kunne drømme sig til de største og vildeste træ hytter langt oppe i træerne, med gynger i mellem, huler, rutsjebaner mm. Det er præcis sådan WOW park er, og meget mere til.
Det er bygget med den største respekt for naturen, intet er mekanisk.
Parken er stor og rummelig, og selvom der var mange mennesker, så føltes det ikke sådan. Der var ingen køer ved nogle af tingene.
Det første Bertram sagde da han havde studeret kortet over parken var, at han i hvert fald skulle prøve det hele. Der var en medarbejder der hørte dette og derfor svarede, at så skulle han have fart på, for der var 100 forskellige ting at prøve.
Jeg har fået mange spørgsmål om, om der var noget for de små størrelser – bestemt. Der var mange små finurlige legepladser puttet ind omkring de større forlystelser. Der var geder som man måtte gå ind til og ellers var Vilde med oppe i nogle af “trampolinerne” hun prøvede gynger, hoppepuden med vand, rutsjebaner og labyrinten. Selv restauranten var gennemført.
Forbered jer på, at få meget beskidte børn med hjem. Fuldstændig fantastisk oplevelse, som får min varmeste anbefaling.”

Regitze fortæller:

“Vi har været en tur i Billund for at opleve WOW PARK, der findes i dejlig og skøn natur. Straks efter at være kommet igennem indgangen ser man med det samme spændende udfordringer, man får lyst til at kaste sig ud i. Det drejer sig om adskillige svingredskaber og baner, hvor man har mulighed for at tage sig nogle sjove og hæsblæsende ture, ligesom der mange steder rundt i parken er spændende ture oppe mellem trækronerne eller lidt over jordens overflade, hvor man udfordres på forskellig vis. Der findes ligeledes boldspil med kæmpebolde i net et godt stykke over jordens overflade, svævebaner af forskellig karakter samt vandlegeplads, stor labyrint, legepladser samt meget mere. Nogle af forlystelserne går igen flere steder i parken, hvilket egentlig er fint, så man på sin tur rundt igen kan stifte bekendtskab med sin yndlingsaktivitet. Vi døjer alle med højdeskræk, men endte alligevel med at synes det var ret fedt at være højt oppe i trækronerne  og fik på den måde udfordret hinanden i løbet af dagen.

Vi var i parken på en varm og solskinsrig dag, hvor der heldigvis tilbydes mange solfrie arealer, i og med at det meste foregår i et skovområde. På trods af det gode vejr og deraf forventeligt flere mennesker i parken, oplevede vi ingen steder kø af nogen art, da der er god plads i parken og mange forskellige aktiviteter.

Hvis man i perioder ønsker at tage den lidt mere med ro, så er der mulighed for at lave snobrød eller poppe sine egne popcorn over bål – og ej at forglemme en tur ind forbi de søde små geder, som var meget glade for at blive kælet for.

Vi havde overordnet set en virkelig god dag på tur med børn på 8 og 4 år,  hvor der er noget for alle aldre, men der er nu ingen tvivl om, at det er børn fra 6-7-års alderen og op, der får mest ud af besøget i parken, da diverse svingbaner og ture højt oppe i trækronerne lige bliver en tand for vildt i hvert fald for vores mindste på fire. Vores datter på otte havde til gengæld en fest uagtet hvilken forlystelse, så for hendes alder passer alle aktiviteter rigtig fint. Det skal siges, at det på ingen måde var svært at finde aktiviteter der passede til vores dreng på 4 og hvis en af os gik med vores store pige op i trækronerne, så var der oftest en aktivitet for ham lige ved siden af.

Vi kommer helt sikkert igen i løbet af sommeren.”


Karina fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af en tur i WOW park Billund, sammen med vores tre børn på hhv. 4, 7 og 9 år.

Børnene fik allerede meget tid til gå udenfor indgangen, da der er masser af underholdning.

Parken er vildt stor og der er noget for både små, store og voksne.

Der er rig mulighed for et sus i maven på de forskellige svævebaner, få udforsket sine grænser oppe i højden, kravle i hule under jorden, hoppe i trampoliner oppe i trækronerne, klappegeder og meget mere.

Der er højt til loftet, masser af plads og der er taget alle forholdsregler, så vi alle kan passe på hinanden.

Det jeg elsker allermest ved parken er, at vi alle får et afbræk fra den digitale verden, som vi alle er omringet af i hverdagen.

Restauranten er gennemført, med skovtema, maden er lækker og velsmagende og udvalget er super godt.

Tiden fløj afsted og inden vi havde set os om, var dagen allerede gået. Vi nåede slet ikke at se/prøve det hele. Men det gør ikke noget, for vi har besluttet os for, at vi snart kommer igen.

WOW park, er virkelig WOW.”


Mie fortæller:

“WOW park er intet mindre end fantastisk! Vi var der i seks timer og kunne sagtens have brugt længere tid, men efter alle de fede aktiviteter, trængte vi til at komme hjem og slappe af.

Vi havde ladet lillebror Pilou på 16 måneder blive hjemme, så vi alle tre kunne give den gas i trækronerne. Vi har brugt dagen på svævebaner, rutschebaner, hængebroer, giganet/“trampoliner”, underjordiske huler, kæmpe labyrinter & meget mere. Vi har været underholdt til den helt store guldmedalje – og det havde vi også været hvis Pilou havde været med. Der var nemlig også flere ting til de små. Bl.a. var vi inde ved de mange klappe-geder, som havde det fineste område at boltre sig i. Imens vi var der, blev et lille gedekid født. En meget spændende oplevelse for Filippa. Derudover fik vi en lækker frokost & benyttede os af muligheden for at lave popcorn over bål.

Vi var især imponerede over at det var så rent, pænt og gennemført derude. Selv toiletterne var hyggelige og stort set hele parken var lavet i træ! … og så hang der sprit ved ALLE de ting man kunne prøve, så det var hele tiden tilgængeligt. Mega fedt i disse covid-19 tider. Sidst – men ikke mindst – (faktisk meget vigtigt for os, det er noget vi sætter stor pris på) – så var der absolut nul kø, mega god plads og MASSER af svævebaner, slynger osv., så der var plads til ALLE.

WOW-park er i vores optik, et sted man kan komme mange gange – og så er det et sted hvor der er plads alle. Enkelte steder kan det måske være lidt besværligt at have en barnevogn med – og det er nok også langtfra alle ting man kan lokke oldemor med i, men så er det jo godt at man også får en på opleveren af at kigge på!


Louise fortæller:

“Min familie og jeg blev inviteret i WOW park som ligger ved Billund.

Parken er for hele familien og man kan få enormt mange timer til at gå. Vi nåede ikke igennem hele parken og vi brugte 5 timer i parken, hvor vi hele tiden var i gang. Der er kræset for detaljer, og ingen tvivl om vi var vilde med stedet.

Parken har udnyttet fri leg på den fede måde nemlig ved at bruge naturen uden alt muligt elektronik så som andre forlystelsesparker har nu til dags.

Det giver mulighed for at være kreativ og have en masse fantasi og derudover få brugt en masse energi.

I Parken har de også klappegeder som er utrolig søde. De har tarzan baner, svævebaner og hængebroer.

Der var ingen tvivl om vi alle havde mavekramper over hoppenettet med de store bolde. De kan virke lidt voldsomme for de lidt mindre men vi brugte enormt meget tid derpå.

Både Toiletforholdene og hygiejnen er i top i parken. Der er endda kræset om søde børnedøre i små højder på toiletterne.  Der er opsat håndsprit over alt i parken og skiltet rigtig fint.

Parken er delt op i zoner grøn, blå, rød, lilla gul og rosa.

Man kan slutte dagen af med snobrød eller popkorn om bålet eller deres lækre isvafler som de også har til salg i parken. Derudover så synes jeg deres spisested i parken var super hyggeligt og en oplevelse at komme ind i. Inde i restauranten har de bygget udenom et originalt træ som kan bevæge ved at skubbe det rundt, dog skal man være et par stykker.

En samlet vurdering så synes vi det koster en del at komme ind i parken, men når det så er sagt så kan man få den fedeste dag derinde og glemme den elektroniske verden hvor vi ofte har snuden i ipads og iphones osv. Her får man klart en oplevelse for livet. Og der var ikke sidste gang vi sætter vores fødder der.”


Anders fortæller:

“En søndag i juni var vi inviteret en tur til Billund for at besøge det nye WOW Park.

WOW Park er en stor udendørs legeplads lavet af træ og net for at der virkelig er udnyttet de fine muligheder for aktiviteter i skoven. Man fik en god fornemmelse allerede ved indgangen af hvordan der var udnyttet de mange spændende muligheder med træ.

Vi nød især godt af at prøve de her net i luften, hvor der også er store bolde. Fungerede fuldstændig som trampoliner, hvor man rigtig kan komme op i luften.

Der var tænkt over en del detaljer – specielt sjovt at toiletterne var gemt inde i en bakke, hvor der var lavet små døre til børnene og almindelige døre til voksne.

Der var også flere sjove og gennemførte labyrinter.

Sjove muligheder for at komme højt op i træerne og kravle rundt i de sikrede net.

Flere anderledes men sjove gynger og rutsjebaner.

Vi nåede ikke det hele, da der var så mange sjove ting at prøve – så vi kunne bestemt godt besøge parken igen.”


Line fortæller:

”Ordet ”WOW” siger det hele og er simpelthen det perfekte ordvalg, da det lige netop er det, man tænker, når man træder ind i det naturskønne univers og boltrer sig omkring i den store lege- og forlystelsespark. Alt fra indgangsparti/billetluge til klatretårne, rutsjebaner, underjordiske huler, toiletter samt spisesteder – ja ALT – er gennemført til mindste detalje i organiske- samt miljøvenlige materialer, som passer perfekt til parkens åndEt af de i alt otte principper for parken lyder nemlig som følgende:

”Vi skruer ned for CO2 og op for sundhed og kreativitet. I WOW PARK er det hjertet, kroppen og fantasien, der driver legen. Ikke strøm- eller dieseldrevne motorer.”

Da der hverken findes strøm- eller dieseldrevne motorer, gælder det om at finde sit indre legebarn frem og ikke mindst at udfolde legen gennem kreativitet og nytænkning, hvilket er en stor kontrast til andre forlystelsesparker, vi tidligere har besøgt. WOW PARK byder på et væld af sjove og udfordrende aktiviteter, der giver rig mulighed for mange timers leg og fysisk aktivitet i naturen for både store og små.

Inden vi skulle afsted, var vi i tvivl om, hvorvidt vi skulle tage Alberte med eller ej, da vi var nervøse for, om hun overhovedet ville få noget ud af dagen grundet hendes alder. Heldigvis besluttede vi os for at tage hende med, hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning, da der var en masse, hun kunne opleve. I hendes vågne timer, prioriterede vi derfor aktiviteter, hun kunne være en del af (rutsjebaner, gynger, klappegeder osv.), hvorimod vi udforskede de større aktiviteter, da hun gik omkuld i klapvognen og skulle sove middagslur. Trods omstændighederne med Corona-krisen, kunne vi trygt boltre os i parken, da der var sprit tilgængelig ved alle aktiviteter samt god afstand til de øvrige gæster.

Da sulten trængte sig på, havde vi fornøjelsen af at spise velsmagende mad i Madladen, som overraskede med anderledes mad, der er et spændende alternativ til det traditionelle grillmad, man typisk ser i andre forlystelsesparker. Inden turen gik hjem, lavede vi popcorn over bål, som kan købes i parken, hvor der er net til rådighed til bålet. Det var simpelthen så hyggeligt at sidde omkring bålet sammen med de andre søde familier. Alt i alt havde vi en fantastisk, sjov, hyggelig, aktiv og ikke mindst varm dag i WOW PARK, som uden tvivl er et besøg værd! Kæmpe anbefaling herfra!”


Rikke fortæller:

“WOW park har været en fantastisk oplevelse for os alle 3, vores dreng har autisme ligesom jeg har, og i parken er der plads til os selvom vi ikke er til de vildeste ting, og vi kunne trække os lidt væk og stadig være i dejlige omgivelser.

En fantastisk dag med mange indtryk og det har en god oplevelse for os alle.

Vi fik hoppet i net med kæmpe bolde og vi gik udfordret vores balance. Vi sluttede dagen af med en WOW kop – vi skal helt sikkert tilbage og nå alt det vi ikke nåede.


Mie fortæller:

“Vi tog køreturen til Billund fra Korsør for at mødes med en del af de andre testfamilier og det var HELE køreturen værd. Vi vidste ikke helt hvad der ventede os, men vi blev meget positivt overraskede hele vejen igennem.

Vi fik hoppet, gynget, kravlet og rutschet. Der blev spillet fodbold-pool og gennemført en kæmpe labyrint. Der blev kravlet over jordet og højt under trætoppene. Det hele er simpelthen SÅ gennemført.

Vi havde aftalt med de andre familier at mødes og poppe popcorn over bål. Dog skal man lige være lidt forsigtig her, da der faktisk gik ild i Annas. Men det er altså også bare typisk hende ikke at være opmærksom.

Vi havde en virkelig hyggelig dag og glæder os meget til at komme igen.


Vores tester Tina har, sammen med sin mand og tre børn i alderen 10, 12 og 15 år, besøgt Billunds nye forlystelsespark WOW PARK.

Tina fortæller:

Inden vi ankom til WOW PARK vidste vi ikke hvad vi skulle forvente – men hold nu op, hvor blev vi bare positivt overraskede over stedet – det var en fantastisk oplevelse!!

Parken er en kæmpestor og gennemført legeplads midt i skoven. Det er SÅ fedt, for her står man helt selv for suset i maven!!

Klatrenet, rutsjebaner, svævebaner, vand-hoppepuder, labyrinter, svingtove, forhindringsbaner, balancebaner, klappegeder, kæmpe gynger, legehuse i trætoppen, underjordiske gange, krea-værksted, hængekøjer, vandleg, sommer-kælkebane, net-baner i trækronerne, hængebroer i 14 meters højde og meget meget mere!

ALT er lavet i naturlige materialer – det er simpelthen bare så flot og enormt kreativt. Selv toiletterne giver en helt særlig WOW-oplevelse!!

Håndsprit er opstillet ved alle aktiviteter, så der er virkelig tænkt på gæsternes sikkerhed.

Man kan medbringe sin egen madkurv og lave picnic i skoven. Der er også mulighed for grill-selv!

Madladen er parkens hyggelige spisested og her serveres streetfood-inspireret mad. Vores søn Noah på 10 år har glutenallergi og til hans store begejstring var det muligt at bestille glutenfri pizza!

I iscaféen kan der købes lækre is – vi prøvede en ’WOW bombe’, som er et mix af slushice og softice. Det var virkelig lækkert!! Ved bål-området kan der laves snobrød og popcorn.

Vi var meget begejstrede for WOW PARK og vil anbefale alle at besøge parken. Det er virkelig et hyggeligt, sjovt og udfordrende sted for hele familien, her er aktiviteter for børn og voksne i alle aldre – og man kan sammen nyde en aktiv og anderledes dag i naturen!

På hjemturen sagde Noah: ”Jeg savner allerede at være i WOW PARK”…

– så mon ikke vi snart må afsted igen?!!


Anna afslutter:

“I søndags var vi inviteret til WOW park i Billund.

En kæmpe legeplads midt inde i skoven. Giganet højt oppe i trækronerne, kæmpe gynger, svævebaner, forhindringsbaner, rutschebaner – yes you name it.

WOW er KÆMPE stor og vi nåede desværre slet ikke at være hele parken rundt. Men det vi nåede var både sjovt, udfordrende og grænseoverskridende (for nogen, læs mig).

Carla på 4,5 år var rent ud sagt i himlen, og løb fra det ene klatre net til det andet. Alfred på 2,5 år prøvede de, mindre høje “forlystelser” og skulle helst have en voksen med. Men ved bålpladsen var der en mindre naturlegeplads, til de mindre børn.

Vi spiste frokost i madladen, super lækkert og ikke den klassiske junk food mad. Dog kunne børnemenuen godt være, lidt mere børnevenlig efter vores ungers smag.

Vi sluttede vores oplevelse af ved at poppe popcorn over bålet og her var det også muligt at købe snobrøds dej, eller lave smores.

Parken er hyggelig og tip top gennemført – selv toiletterne var der kræset om. Hvor naturen var bragt med indenfor.

Vi havde en fantastisk skøn og udfordrende dag i skoven. Helt sikkert køreturen værd og stod det til os, burde WOW udvidede deres åbnings tider så man kan få mere ud af HELE parken. Man har nemlig svært ved at nå hele vejen rundt mellem 10-17 og det er ærgerligt når parken bare er WOW !!!”


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTbesøg på Bakken inkl. frokost - PART 1