TEST af RXBAR – Testfamilien
TEST af skoletaske fra HELM af mærket Ergobag (model Basic Prime Glow)

TEST af RXBAR

Flere af vores testere har testet RXBAR.

Anna fortæller:

“At teste proteinbarer, er lige noget for mig. Så da chancen bød sig, med at smage og teste alle de forskellige RXBARER, var det helt perfekt.

Der findes 5 forskellige smage i Danmark :

  • Peanut butter
  • Blueberry
  • Chocolate & sea salt
  • Coconut chocolate
  • Peanut butter & chocolate

RXBAREN er ikke som de klassiske proteinbarer. De er lavet på enkle naturlige råvarer. Såsom dadler, æggehvider, nødder og chokolade. Indholdsfortegnelsen sidder på forsiden, da den ikke skal gemmes væk på bagsiden. ALLE ingredienser står der, så intet andet end 7-8 forskellige lækkerier pr. bar og intet udenom snak.

Konsistensen kan virke som en figenstang, lidt klistret og Chewy – faktisk sådan lidt karamelagtig i konsistensen. Det er møg lækkert at man, kan se indholdet i baren, når du åbner den. Altså bla. store lækre mandler og massere af store chokolade stykker.

Jeg synes de smager super lækkert, men man skal vide at de ikke er som andre “almindelige” proteinbarer, som godt kan være noget syntetiske i smagen. Her er smagen ren. Man smager det der i og der er en mening med, hvorfor de forskellige få ingredienser er i baren.

  • Æggehvider for protein
  • Dadler for at binde den sammen
  • Nødder for et lækkert crunch

Der er altid 12% protein og 5 gram fiber i en bar.

De er iøvrigt også glutenfri.

Jeg bruger dem som et, alternativ til et mellemmåltid, efter træning eller før træning som en, energi bar. – Da de er et sundere alternativ end andre barer. Og kalorie indholdet ligger blot på de ca. 200 pr. Bar – 200 sunde og gode kalorier vel at mærke.

Og jeg synes de er super lækre.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg synes personligt at, det er fedt at have et sundt alternativ, til et mellemmåltid eller den lækre sult.

Holdbarhed: GOD – holdbarheden er ikke super lang – men hey er det ikke fair når det er rene og naturlige råvarer der er i. Eks. en af mine æsker holder sig til oktober og jeg modtog i juli.

Pris: GOD – prisen svinger mellem 169 kr og 299 kr for en kasse med 12 stk i. Hvilket er en anelse dyrere end andre protein barer. Men igen – rene og naturlige råvarer.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækre, lækker kvalitet, naturligt, sundt og god smag.


Benjamin fortæller:

“Jeg har smagt de lækre RXBARER og de er allerede en kæmpe vinder i hjemmet.

I en dagligdag hvor jeg sjældent sidder stille har jeg nydt godt af, at have baren med til træning og på farten som et mellemmåltid.

Jeg synes de har en lækker konsistens og jeg er ikke i tvivl om, at det er gode råvarer som jeg indtager fra produktet.

Jeg har smagt alle smagsvarianter og jeg synes at RXBAR har sammensat de forskellige ingredienser smagsfuldt.

Hvis du er til en bar med blåbær, elsker havsalt eller ønsker den klassiske peanutbutter og chokolade, så findes den også.

Alt i alt kan vi i familien anbefale baren som er rigtig god uanset om du skal træne eller bare er meget på farten.”

Vores vurdering af RXBAR bar

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos os har barerne stor nytte.

Holdbarhed: MEGET GOD – De har en god holdbarhed ift. at det er barer med rene råvarer.

Pris: MEGET GOD – Hvis man køber en kasse kan man ofte få dem på tilbud helt ned til 169 kr. Normalpris for en kasse er 299 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Absolut top kvalitet.


Leon fortæller:

“Lad mig lige starte med, at fortælle hvad RXBAR er.

Der er så mange snackbar-muligheder i disse dage, at det kan være helt overvældende, mange af disse barer er simpelthen slikbarer, hvor af nogle inkluderer næsten en hel dags mængde sukker – i kun en bar! Mange har også unødvendige tilsætningsstoffer så nu vil jeg sikre dig, at du kender en bar, der af mange forskellige grunde kvalificerer sig som “rigtig mad”

ALTSÅ 🔽

Bare ægte mad, der smager godt og er godt for dig. Hver lækker bar er fyldt med 12 g protein og 5 g fiber på under 210 kalorier. RXBAR indeholder ingen gluten, soja eller mejeriprodukter. Denne velafbalancerede snack er perfekt til efter en træning eller til en midtvejssnack.

Da jeg åbnede kassen – bemærkede jeg et mærke med en iøjnefaldende emballage, som jeg aldrig havde set før i Danmark men nu hvor jeg selv er begyndt at spise dem ser jeg RXBAR dukke op overalt.

Jeg er virkelig blevet fan af RXBARs, jeg havde aldrig prøvet smage deres bar før.

I løbet af den sidste måned har jeg testet en række RXBARs for at vurdere deres smag sammenlignet med hinanden.

Jeg kan klart anbefalde Chocolate Sea Salt som nr. 1.

Hvis du leder efter den bedste RXBAR-smag, skal du ikke lede længere. Chocolate Sea Salt er den klare vinder (efter min mening). Den er rig, overgivende, dekadent selv. Baren Chocolate Sea Salt er så tæt på himlen, som du kommer mens du spiser en proteinbar.

Vores vurdering af RXBAR:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Er alt sundhed ikke nytteværdi, jo helt klart efter vores mening

Holdbarhed: MEGET GOD – Ja desværre, ikke meget længe for man spiser dem alt for hurtig

Pris: MEGET GOD – En kasse med 12 stk. koster normalt 299 kr. men har flere steder set dem på tilbud til 169 kr .

Kvalitet: MEGET GOD – Børnenes far har simpelthen droppet de normale barer han køber og fortsætter med RXBAR i fremtiden, det må man kalde kvalitet 😉


Cebrina fortæller

”Vi har testet forskellige smagsvarianter af de populære proteinbarer RXBAR.

RXBAR er uden alle mulige kunstige tilsætningsstoffer, og den meget korte ingrediensliste er skrevet stort på forsiden. De indeholder altså ikke noget der er nødvendigt at skrive med småt på bagsiden. Netop derfor kalder man RXBAR for ”No B. S. bar” (No bull shit).

Barerne er prismæssigt rigtig fornuftige. Jeg har fundet dem hos Musclehouse hvor de normalt koster 299,- for en kasse med 12 stk. Det er 25 kr stk. men lige nu er de faktisk på tilbud til bare 169,- pr. kasse hvilket altså er en rigtig fin pris på kun 14 kr stk.

Alle proteinbarerne fra RXBAR er glutenfri og lavet på æggehvider fra fritgående høns.

I Danmark fås RXBAR i fem forskellige smagsvarianter – Peanutbutter, Peanut Butter Chocolate, Chocolate Sea Salt, Coconut Chocolate og Blueberry.

Jeg har et arbejde hvor jeg nogen dage, kører rigtig mange kilometer og hvor møder er placeret sådan, at jeg ikke altid når morgenmaden. Og selvom RXBAR ikke er en måltidserstatning, så er de perfekte at have med på farten. De mætter fint, så man kan klare sig igennem formiddagens møder, uden at gå helt kold.

Min mand bruger dem tit om eftermiddagen, når han rammer muren på arbejdet, men der stadig er nogen timer til aftensmaden. De giver god energi, og mætter rigtig fint så man kan holde sig nogen ekstra timer.

Noget af det jeg synes er rigtig lækkert ved de her barer er, at der rent faktisk er hele stykker af nødder og chokolade i. Der er noget der skal tygges. Dadlerne gør at de konsistensmæssigt er lidt fedtede at spise. Men netop det gør faktisk at man smagsmæssigt bliver mættet. Jeg har spist RIGTIG mange forskellige barer som skal erstatte de almindelige chokoladebarer, som man måske normalt vil ty til når den lille sult melder sig. Men de er ofte sødet med alt muligt for at tilfredsstille den søde tand. Jeg synes dog blot at den form for barer har samme effekt som en almindelig chokoladebar. Man kan snildt spise to fordi de ikke mætter. RXBAR mætter! Både maven og smagsløgene er tilfredse efter én bar.

Alle 5 varianter smager godt, men jeg har selvfølgelig en favorit. Jeg synes blåbær varianten har en god smag, fordi blåbær går ind og gør den lidt mere frisk i det, meeeen min favorit er altså chokolade og salt udgaven. Mums siger jeg bare….

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: GOD – I min hverdag hvor tingene går stærkt og jeg bruger mange timer i bilen, er de næsten uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD – De har en lang holdbarhed, så man kan sagtens købe stort ind når de er på tilbud

Pris: GOD – Prisen på 25kr. er helt gennemsnitlig, men de fås engang imellem på tilbud til bare 14kr stk. og dét er altså en god pris!

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækkert over hele linjen!


Mie afslutter:

“Jeg har i den sidste måneds tid testet RXBAR i 5 forskellige smagsvarianter.

RXBARER har længe været og er stadig et kæmpe fænomen i USA.

De differentierer sig på deres enkle og naturlige råvarer, bestående af nogle få ingredienser som frilandsæggehvider, nødder, dadler og kakao. Konsistens og smag er derfor heller ikke tilsvarende de traditionelle proteinbarer som vi kender dem.

De minder mest af alt om en figenstang med lidt ekstra lækkerier tilsat.

De er et sundere alternativ og kan bruges til alt fra morgenmad, mellemmåltid, eller som en energibar før træning!

De er ofte min redning på jobbet, når jeg er ved at gå sukkerkold.

De er glutenfri og med naturlige ingredienser.

Er egentlig også fan af “almindelige” proteinbarer – men de kan hurtigt blive lidt for søde i smagen med alt for meget kunstigt sødestof. Disse her har fx tilsat lækre chokoladestykker som giver en rigtig smag.

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: GOD – For mig, som er virkelig dårlig til at spise fx. morgenmad, så har disse en rigtig god nytteværdi for mig.

Holdbarhed: MEGET GOD – En kasse holder kun max to-tre uger for mig. Men de kan holde sig som sådanne fødevarer nu engang kan.

Pris: GOD – Man skal helst købe en hel kasse, så kan du få dem helt ned til 14 kr. stk.

Kvalitet: MEGET GOD – Næringsindhold per bar (52g)  205kcal – Dadler, jordnødder, tørede æggehvider, kakaomasse os tilsat smag. Alle naturlige ingredienser af høj kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af skoletaske fra HELM af mærket Ergobag (model Basic Prime Glow)