TEST af LEGO FRIENDS Sommerbadeland 41430 – Testfamilien
TEST af LEGO Mario startersæt 71360

TEST af LEGO FRIENDS Sommerbadeland 41430

Flere af vores testfamilier har testet LEGO Friends Sommerbadeland 41430

Nedenfor vises testen fra 5 udvalgte testfamilier.

Benjamin fortæller:

“Emily og jeg har været så heldige, at skulle teste LEGO Friends.

Da vi fik muligheden for at teste LEGO Friends var jeg slet ikke i tvivl.  Som barn lavede min far meget LEGO med mig og jeg ville elske at bruge kvalitetstid med Emily omkring dette LEGO Friends sæt.

Vi har fået utallige af timer til at gå med, at samle og det giver en masse nærvær og smil, hvilket jeg synes er helt perfekt.

Tiden den flyver afsted når vi ligger og leger os igennem Legosamling.

Nu efter at alt vores Lego er samlet, bruger vi det til leg og sammensætning med andet legetøj.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering bliver:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en meget brugbar, nærværende og hyggelig interesse.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er tydeligt at se at produktet er af kvalitet.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes man får meget sjov og gode stunder og fine små finurlige detaljer med for prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg vil anbefale Lego til dem jeg kender. Det kan endda samles om og om igen.


Catharina fortæller:
“Herhjemme elsker vi LEGO, hele familien kan bruge flere timer på at fordybe sig i LEGOs fantastiske univers. Det var også derfor, begejstringen ingen ende ville tage da vi modtog dette fine sommerbadeland (41430). Sættet består af så mange fine detaljer, bl.a. 3 rutsjebaner – den ene af dem, den sejeste rørrutsjebane!
Det er værd at nævne, er vandkanonen og den vippende spand, der vipper ved et enkelt tryk og dermed kan plaske alle Friends venner til.
Bag på findes der en spaafdeling, liggestole og mm. Leonora kunne ganske vist ikke læse manualen eller samle hele sættet, men med hjælp blev det fine sæt, samlet på få timer. Den vedlagte brugsanvisning, er letlæselig og derfor en kæmpe hjælp i byggeprocessen.
Der er blevet leget med badelandet hver dag, siden.  Man kan også hente en gratis app “LEGO Byggevejledninger”, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere denne model, mens de bygger.
Der er rig mulighed for fordybelse, kreativitet samt rollelege, og hvis man ligesom Leonora i forvejen ser Friends i fjernsynet, er de fine små LEGO Friends figurer: Stephanie, Emma, Mia, Olivia og Andrea virkelig et hit.
LEGO er virkelig skønt legetøj, der også fremmer finmotorikken, farver, former og øger virkelig koncentrationsevnen. Endnu en gang, har LEGO formået at skabe et helt univers, der taler til børns fantasi. Efter vi modtog denne LEGO pakke, er der kommet mange andre LEGO pakker på Leonoras ønskeliste.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Leonora elsker at lege med Lego. Hun får styrket finmotorikken, og får mulighed for kreativ udfoldelse. Derudover er man garanteret flere timers leg, både alene men også sammen med andre.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder bare!

Pris: GOD – Sættet står til omkring 700 kr, men man kan ofte finde det billigere.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er super kvalitet. Hos Lego Koncernen tester de selv deres Lego Duplo klodser og elementer, så de er sikre på, at alle byggesæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.


Sabrina har sammen med sin datter Maya, 6 år, også testet LEGO Friends Sommerbadeland.

Sabrina fortæller:

“Maya blev ellevild da hun modtog pakken. Vi har altid samlet og leget enormt meget sammen med LEGO, selv lillesøster på 3 år, føler ejerskab og leger med alt slags LEGO.
LEGO Sommerbadeland, er en af de største sæt LEGO vi har samlet. Selvom alle tingene er pakket ind i flere poser med numre på, for at bevare overblikket over alle de mange forskellige klodser, så krævede det virkelig at holde tungen lige i munden, for at få samlet Sommerbadelandet.
Til sidst var en hjælpende hånd fra mor ikke nok, og jeg måtte overtage det sidste af samleriet.
Maya er 6 år og LEGO Sommerbadelandet anbefales fra +8, dette kunne godt mærkes under samlingen, men på ingen måde under legen derefter.

Det store LEGO Sommerbadeland indeholder et kæmpe badeland, med hele 3 rutsjebaner, stor vandfaldsmusling, omklædningsrum, toilet, farvestrålende muslinger og flamingoer. Palmer og en masse ferie stemning. Med hele 4 tilhørende figurer er der plads til den helt store fordybelse og fantasifyldte leg.

Bliver de sultne kan de lige smutte forbi isbilen, der også medfølger, eller de kan lege vandkamp med vandpistolerne.

I poolen skal yndlings figurer ikke være bange for ikke at kunne bunde for en stor enhjørning badering ligger klar til dem og ellers holder livredderen øje fra sin livredderpost .
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi/holdbarhed: MEGET GOD – Det er sjov og læring, både under samling og leg.

Pris: MEGET GOD – Prisen er faktisk kun lige omkring de 700 kr. (der var mange forskellige priser på nettet), hvilket er langt mindre, end hvad jeg havde troet for så mange dele.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder stort set evigt og kan bygges om og om igen.


Vores tester Marck har også haft fornøjelsen af at teste sammen med Karla på 7 år.

Marck fortæller:
Vi har haft fornøjelsen af at teste et kæmpe sæt fra Lego friends, nemlig det fedeste sommer badeland. Karla er 7 år og er virkelig blevet sej til selv at bygge det, hun forstår samlemanualen. Det var kun meget lidt faren skulle blande sig i hvordan det skulle samles. Hun elsker Lego friends.Hun har efterhånden en del lego friends og synes det skønt at Lego ikke kun er til drenge.
Det er virkelig hyggeligt og vi byggede det over flere dage. Det er nemlig kæmpe stort og fyldt med små fine detaljer. Igen er der tænkt over alt der skal være i et badeland.
Karla siger selv at hun elsker alle de små detaljer der er i badelandet og skulle da også selv lige prøve at hælde lidt vand ned af den store rutchebane. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan bygge med Lego, det jo ikke noget nyt. Men er imponeret over, at man kan blive ved med at tænke nyt og udvikle nye spændende univers.

Det gavner alle børn at bygge og udfordre sig selv. Den gammeldags leg bliver heldigvis aldrig erstattet helt af alverdens smart teknologier.
Vores vurdering er:
Nytteværdi/Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: GODLego har aldrig været helt billigt, men bestemt pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Bare gennemført til mindste detalje.


Katharina afslutter:

“Dette Lego Friends sæt, er muligvis det bedste sæt Lego som pigerne ejer. De har leget med det hver eneste dag, siden vi modtog det og det har været højdepunktet når de har haft legeaftaler. Sættet er anbefalet fra 8+ år og der er også mange små dele med, men Sofia på 3 år har leget ligeså meget med det, som Isabella på 6 år og begge piger har fint håndteret alle de små dele. Og da storesøster en dag var i skole, overtog de to små kusiner altså lige badelandet og fik en god leg ud af det, uden at blive forstyrret he he.
Glæden var stor, da Isabella kom hjem fra SFO og så den store farverige pakke Lego stå på bordet og vi gik straks i gang med at samle. Det tog et par timer, men hun samlede så også det hele selv, uden meget hjælp, på trods af sættet henvender sig til børn fra 8 år og op.

Sættet består af 1000 dele og indeholder 4 figurer, Mason, Olivia, Mia og Emma som er total klar på en tur i badeland. Udover figurerne er der liggestole, en isbil, en livrederpost, en enhjørning badering, to vandpistoler, en skattekiste med diamanter i
og meget mere. Der er virkelig til mange timers leg i dette sæt Lego og masser af muligheder for at slippe fantasien løs. Det kunne være en tur i en af de tre rutsjebaner, en afslapningstur i spabadet, en kold skyller under bruseren og når man trænger til en pause, kan man købe en isvaffel fra is bilen og nyde den på liggestolen.

Der er også plads til vandkamp med vandpistolerne eller vandkanonen. Man skal bare lige holde øje, hvor man får skudt de små blå vand Lego hen, for de forsvinder ret hurtigt under en vandkamp.

Lego Friends er et kæmpe hit hjemme hos os og dette sæt er virkelig en god gaveidé, som vil udfordre barnets finmotoriske evner og bidrage til den kreative rolleleg. Noget af det, som vi gerne vil fremhæve ved dette sæt Lego er, at det faktisk ikke er særlig stort trods de mange dele og derfor passer perfekt til, at have stående fremme på f.eks. skrivebordet som vi har haft, uden at det fylder hele værelset. Lego sættet kan drejes og ’bagved’ er der ligeså mange muligheder som foran. Der er bl.a. et lille toilet, omklædningsrum, stige op til rutsjebanerne, indgang til spa afdelingen og indgang til to stole, hvor man kan nyde en drink og kigge udover badelandet.

Det er altså smart og gør, at to børn i princippet kan lege på hver sin side og stadig lege sammen. Vi har virkelig været glade for dette sæt Lego Friends og gav os en dejlig sommerfølelse her i den kolde vintertid. 
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – konstruktionslegetøj er altid rigtig godt for børn og øve sig i, at bygge, samle og bruge sin fantasi. Dette sæt Lego Friends har stor nytteværdi for alle børn.

Pris: MEGET GOD – min første indskydelse var, at prisen er høj, men når man tænker på hvor mange timers leg sættet bidrager til og alle de små ting, som er tænkt ind i sættet, synes jeg faktisk prisen er rimelig. Man bliver lidt snydt af, at æsken er så
stor, for sættet samlet er ikke så stort.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Lego holder bare super godt og er af god kvalitet! Det eneste der er ved dette sæt, det er, at der er mange små dele, som nemt forsvinder, især når lillesøster på 3 år synes det er sjovt at gemme en is i sin
lomme, eller hapse Olivia og sove med hende.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Mario startersæt 71360