TEST af bObles badedyr – Testfamilien
TEST af Racoon Outdoor ulddragt

TEST af bObles badedyr

En række af vores testfamilier har testet bObles badedyr.

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn testet badedyr fra bObles.

Følgende badedyr er testet:

  • Badekrokodiller (199,-) kommer i sæt af tre størrelser: H4 * L12 *B5 cm H6 x L15 x B7,5 cm, H8 x L18 x B10 cm
  • Badefisk (199,-) kommer i sæt af tre størrelser: Ø9 x H5 cm, Ø12 x H5cm, Ø15 x H5cm
  • Badeællinger (199,-) kommer i sæt af tre størrelser: H5 x L8 x B5 cm, H7 x L12 x B10 cm, H10 x L17 x B10 cm


Herhjemme elsker børnene bObles og samlingen af de skønne tumle møbler er efterhånden stor. Der bliver næsten dagligt taget bObles frem, enten som siddemøbel, taburet eller til at tumle på i form af store forhindrings/balancebaner.

Da denne pakke kom ind af døren, var børnene meget spændte, og da de så de små badedyr, var lykken ikke til at tage fejl af. bObles badedyr er simpelthen så små og søde. De ligner de bObles, de kender, men er blot lavet i miniudgave, så de er til at have med i bad, og de små hænder nemt kan gribe om dem.

Selvom det egentlig er badedyr, så har vi også brugt dem en del på land. Elin har lavet masser af baner med dem, hvor de er brugt som balancest, og de er også blevet stablet i store tårne.

I vandet er bObles badedyr også et stort hit. Her kan de flyde rundt, og man kan stable dem og øve balancen. De er lavet i kraftigt EVA – skum uden farlige ftalater, og materialet får badedyrene til at flyde, men uden at suge vand ind. Endelig noget badelegetøj, hvor man ikke behøver at bekymre sig om, at der siver vand ind, som ender med at danne skimmel og mug. Overfladen på alt bObles har en skridsikker og blød overflade, som er super let at rengøre, da de bare kan bruses over og hurtigt tørrer.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles er super godt og styrker motorikken. Det fungerer super godt i vandet, hvor de let flyder, og barnet kan få ekstra udfordringer, når de prøver at få stablet dem ovenpå hinaden.

Holdbarhed: MEGET GOD – bObles holder super godt og kan leges med i mange år frem.

Pris: MEGET GOD – Priserne er super gode. 199,- for badelegetøj, der ikke suger vand som det meste andet, vil jeg gerne betale ekstra for.

Kvalitet: MEGET GOD – bObles er altid i god kvalitet og er lavet af EVA-skum som er holdbart og nemt at vaske af.


Michelle fortæller:
“Vores mindstemand Elijas har fået lov til at teste de nye badedyr fra bObles. Som mor har jeg været særligt begejstret for at skulle teste lige præcis badedyr/badelegetøj, fordi jeg altid har syntes, at det har været svært at finde ordenligt badelegetøj uden ”hul” i.”

Og lige præcis de her badedyr fra bObles, er der nemlig IKKE hul i.  Så der kan ikke samle sig vand inden i badedyret, som hurtigt danner mug.

Det er både utrolig uhygiejnisk og også spild af penge samt ressourcer, da man kan smide badedyret ud efter få ganges brug.

Men de 3 badedyrsserier fra bObles – Krokodiller, Fisk og Ællinger er det, jeg altid har ledt efter. De suger ikke vand, det kan flyde, har en god størrelse og er lavet i de fineste farver. Jeg er mindst lige så begejstret for badedyrene som Elijas, og han er kæmpe fan.

Et kæmpe plus er, at man altså også kan lege med dem udenfor badet. De tørrer rigtig hurtigt op, efter man har haft dem med i bad. Elijas bygger ihærdigt tårne og baner af de små dyr inde i stuen for at vælte dem igen eller gå på dem. Han har simpelthen en fest med badedyrene fra bObles.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Elijas leger med badedyrene hver dag inde i stuen, samt de gange han er i bad.

Holdbarhed: MEGET GOD – De holder supergodt også selvom han f.eks. går på dem, når han bygger baner.

Pris: MEGET GOD – Et sæt – som består af 1 dyr i 3 forskellige størrelser – koster 200,- Jeg synes faktisk, det er en god pris, da man kan bruge det lige så meget som almindeligt legetøj end som badedyr.

Kvalitet: MEGET GOD, bObles har ry for deres høje og gode kvalitet, og her følger badedyrene klart med.


“Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine børn, Milas og tvillingerne Ella og Noah, testet bObles badedyr“.

Aynur beretter:
Vi modtog følgende stykker badelegetøj fra bObles:
bObles krokodiller i sæt af tre størrelser 199 kr.
bObles fisk i sæt af tre størrelser 199 kr.
bObles ællinger i sæt af tre størrelser 199 kr.

bObles nye badedyr er fremstillet i tre forskellige farvepalletter. Krokodillerne er i grønne toner, fisken er i blå toner, og ællingerne er i lilla toner. Farverne er simpelthen så flotte, og det passer ind i alle rum. Hvert dyr kommer i sæt bestående af tre forskellige størrelser.

  • De tre krokodiller har størrelsen: H12 x L12 x B5 cm, H12 x L6 x B15 cm og H8, L18 x B10cm
  • De tre fisk har størrelsen: Ø9 x H5 cm, Ø12 x H5 cm, Ø15 x H5 cm
  • De tre ællinger har størrelsen: H5 x L8 x B5 cm, H7 x L12 x B10 cm, H10 x L17 x B10 cm

Badedyrene har været et kæmpe hit herhjemme, og specielt har Ella og Noah vist stor interesse for dem. Badedyrene fra bObles er kommet med ud på badeværelset, hvor børnene har haft dem med i bad.

Her har alle tre haft en kæmpe fest med badedyrene. Ella og Noah har særdeles haft det var sjovt med at prøve på at fange dyrene og prøvede at stable dem ovenpå hinanden, mens de flød i vandet.

Badedyrene er gode til at udvikle barnets motorik. bObles badedyr tager ikke vand i sig, hvilket er dejligt, så man ikke skal bekymre sig om, at der kan komme mug, og man derfor ville være nødsaget til at smide legetøjet ud.

Udover at de har været fast inventar i badekarret, så har de også været rundt i huset.

Ella og Noah har blandt andet bygget tårne med dem og brugt dem mest som stabelklodser for herefter at vælte dem og starte forfra igen.

Herudover er de også blevet brugt til at træde på, og på den måde har vi øvet i at holde balancen. Og når Milas har leget med dem, har det mest været jorden er giftig med de store dyr, hvor vi har trænet balancen.

Jeg elsker bObles, idet bObles legetøj kan bruges på mere end én måde, hvilket vores børn også har gjort brug af. bObles er bare fedt at have som legetøj, idet legen ikke allerede er forudbestemt. Som alle andre bObles tumlemøbler er disse også udført i kraftigt EVA-skum uden ftalater. Herudover kan det let rengøres.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles badedyr er med til at udvikle barnets motorik. Vi er fans af bObles herhjemme. Vi har en del skønne bObles produkter herhjemme, og det er der god grund til. For os er de uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tumlemøblerne kan bruges af ens børn i en lang årrække både på land og i vand nærmest uden at gå i stykker. Dog kan de få nogle skrammer men uden at det forringer brugbarheden.

Pris: MEGET GOD – 199 kr. synes jeg er en lav pris for noget, som kan bruges længe af børn og i mange forskellige situationer.

Kvalitet: MEGET GOD – bObles tumlemøbler er alle udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulv og/eller vægge. bObles tumlemøbler er kvalitetslegetøj.

 


Mie fortæller:
“Vi har testet badedyr fra Bobles. Vi modtog 3 pakker af 3 styks. Ælling, krokodille og fisk. De velkendte bobles dyr i mini format og fineste pastelfarver.”
Meningen med badedyrene er, at de skal bruges i badet. Men herhjemme er de blevet brugt til meget mere. Vi stabler dem for vores mindste 7 måneder , og han klukker mens han vælter dem igen og igen. De små dyr passer også perfekt i hans små babyhænder.
Vores store dreng, knap 2 år. Elsker at lave baner med dem og hans andre dyr fra Bobles og træder rundt på dem. Han er også glad for at bygge høje tårne, så der er masser af forskellig leg for de fantasifulde små.
De har også været med i badet, og specielt Peter forstår at stable og lege med dem i vandet. Vores mindste, Karl, forstår ikke rigtigt at bruge hænderne i badet endnu til andet end at plaske. Når han først lærer at sidde op i badet, er jeg sikker på, at han får meget sjov ud af dem.

Du kan med ro i maven bruge Bobles badedyr i vandet igen og igen. Der er ingen steder vandet kan gemme sig og danne mug. Den gode kvalitet holde bad efter bad.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – De små badedyr er geniale til formålet. Og til andet
leg, dit fantasifulde barn kan finde på.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – som altid med Bobles er kvaliteten i top.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 199,95 pr pakke med 3 badedyr. Det er bestemt ikke dyrt i forhold til hvor meget leg der er i dem.


Line fortæller:
“Den nye serie af bObles badedyr er et hit herhjemme både af Arthur på 1 år, men også mine piger på 3 og 6 år. De kommer i sæt af tre, bestående enten af “fisk”, “krokodiller” eller “ællinger” i tre forskellige størrelser.”
Da pigerne fik dem, sagde de straks, at de skulle med i sommerhuset, så de kunne lege med dem i vildmarksbadet. De havde virkelig meget sjov med at fange dem i vandet og lege ”krokodillen efter fisken”.
De nye bObles badedyr er farverige, inspirerende og bløde stykker legetøj, hvad enten de bruges i badekarret eller når Arthur stabler dem for så at vælte dem igen.

Vi har i forvejen en masse bObles herhjemme, som børnene i årevis har brugt til at bygge baner med, motorisk leg eller som skamler. Disse miniature udgaver er geniale, da de kan komme med i badekarret. De kan flyde og Arthur har stor fornøjelse af at prøve at få dem til at balancere i vandet. Da der jo ikke er ”hul i”, som så meget andet badelegetøj, kan der ikke samle sig vand og dermed mug.

De er nemme at rengøre og er lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – God underholdning i badet, men har også mange andre anvendelses muligheder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som med alt bObles virker de solide, og de ser stadig nye ud efter 1 måned.

Kvalitet: MEGET GOD – Helt sikkert lækker kvalitet og ingen tvivl om, de kan bruges de næste mange år.

Pris: MEGET GOD – De koster 199 kr. for et sæt med tre badedyr, hvilket jeg synes er en helt fair pris for legetøj, som både kan bruges i badekarret, men også har stor underholdningsværdi som stabel legetøj eller ”jorden er giftig”.


Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på 3 år og sønnen Eddie på 15 måneder testet bObles badedyr.

Hvad er bedre end et dejligt, varmt bad ? Det må være en masse sjov leg i badet, med de søde bObles dyr. BObles inviterer børnene til sjov leg, udfordrer motorikken og sætter fantasien igang.

Vi har modtaget fisken i 3 størrelser;
– Stor fisk: 15 x 5 cm
– Mellem fisk: 12 x 5 cm
– Lille fisk: 9 x 5 cm

Ællingen i 3 størrelser;
– Stor ælling: 18 x 11 x 10 cm
– Mellem ælling: 12 x 7 x 7,5 cm
– Lille ælling: 8,5 x 5 x x 5 cm

Og krokodillen i 3 forskellige størrelser;
– Stor krokodille: 18 x 8 x 10 cm
– Mellem krokodille: 15 x 6 x 7,5 cm
– Lille krokodille: 12 x 4 x 5 cm

BObles tumlemøbler er danskdesignede møbler, som er lavet til at udvikle børns motorik og motivere dem til at bevæges sig. Møblerne er skabt til mange forskellige funktioner samtidig med at de er flotte at se på – både på børneværelset og i stuen. Alle tumlemøblerne er lavet i
fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og phtalater.

Udover at bruge dem i badet, hvor der er blevet kastet, stablet og tygget på bObles dyrene, der både tåler og ej suger vand – så har de også bragt megen sjov på land.

Vi har bygget forhindringsbaner med dem eller leget jorden er giftig, hvor vi kun må træde på bObles – bestemt noget der har hittet hos Elina. Nogen af dem er små at hoppe over på, så det har virkelig udfordret motorikken for store og små – og så vipper nogen af dem endda. Svært, udfordrende og samtidig meget udviklende for børnene.

Krokodillen udfordrer sanserne hos de små og store børn, ællingen er især god til at træne balancen, da den vipper, og fisken kan rulles afsted, hvor vi så forsøger at fange den.

Fisken er rund med flade ender. Den er ligesom de andre er flot og smart møbel, der kan bruges på mange forskellige måder.

Den samlede vurdering af bObles fra badedyr:

Nytteværdi: MEGET GOD – de bliver brugt hver dag, udfordrer motorikken og ikke mindst skaber det så meget leg og grin i vores hverdag. Det kan bruges af børn i alle aldre, så de vokser vel kun fra det, når det er blevet for kedeligt. Tumlemøblerne kan endda bruges til at forhøje bord, stol eller hvad fantasien nu tillader. Herhjemme er både Eddie på 15 mdr. og Elina på 3 år meget glad for det, og de kan lege med det på hver deres måde.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er begrænset, hvor meget slidtage der kommer. Sætter barnet direkte tænderne i det eller hakker på det med spidse kanter fra andet, kan der godt komme små mærker i det, da det er lavet af skum. Men ellers skal der meget til før tumlemøblerne er for slidt til at være ubrugelige, så skal det kun være fordi de knækker, hvilket jeg tænker er umuligt. Samtidig er det rart at vide, at det ikke ødelægger nogen overflader, hverken gulv eller møbler. Elina banker tit ind i vores skabe, hylder eller andet med tumlemøblerne, men hverken produkt eller møbler i hjemmet tager skade.

Pris: MEGET GOD – Priserne er fuldstændig rimelige, hvis man ønsker en masse sjov og leg i hjemmet, og ikke mindst at give barnet en mulighed for at udfordre sig selv motorisk. Kvaliteten er i top, og det er brugeligt i mange år. BObles badedyr kommer i et sæt af 3 stk. i fine farver og forskellige størrelser (se længere oppe) og koster 199 kr. pr. sæt.

Forhandles bl.a. hos bObles.dk eller kidsworld.dk.


Vores tester Line har sammen med sin datter, Alberte, testet badedyr fra bObles.

Line fortæller:
”Min ældste datter, Alberte på to år, har været så heldig at få lov til at teste en nyhed fra bObles – nemlig bObles badedyr.”

bObles har netop lanceret fine, små badedyr, som er perfekte til at lege med i badet så vel som ”på land”. Badedyrene er lavet som tre forskellige dyr; fisk, krokodiller og ællinger, der købes i hver sin pakke bestående af tre forskellige størrelser af det enkelte dyr. Hver pakke kommer i et tilhørende net, der gør det nemt at pakke dem ned og tage dem med på tur eller blot til opbevaring, hvis de ikke skal ligge fremme.

Da vi modtog pakken, gik Alberte straks i gang med at lege med badedyrene i stuen. Hun har især elsket at bruge dyrene som klodser til at bygge tårn af samt trædesten til en forhindringsbane, hvilket styrker både hendes koncentrationsevne, balance og ikke mindst motorik.

De søde små dyr kan stables på hinanden i størrelsesorden, men de kan også sagtens stables uafhængigt af hinanden dyrene på tværs. Ydermere har Alberte brugt den største af ællingerne som en lille gyngehest (se sidste billede længere nede). Det smarte ved disse badedyr er nemlig, at de indbyder til et hav af forskellige lege, og at de dermed kan leges med præcis, som man ønsker – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Når Alberte ikke har brugt dyrene i stuen, har de været at finde på badeværelset, hvor hun har haft meget glæde af at have dem med i bad. Hun elsker nemlig at være i bad og kan bruge meget lang tid på at lege i badet, hvis hun har noget at koncentrere sig om. Badedyrene fra bObles har vist sig at være geniale som underholdning. Alberte har brugt meget tid på at fordybe sig i forskellige lege med dyrene, hvor de både er blevet stablet, væltet igen og igen og ikke mindst vasket i sæbe og efterfølgende skyllet rene i vand.

bObles badedyr er lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater præcis som de velkendte bObles tumlemøbler, som jeg tror, de fleste har stiftet bekendtskab med på en eller anden vis. Fælles for dem alle er, at de har en skridsikker, blød overflade, og at de er nemme at rengøre. De kan enten tørres med en klud eller vaskes under vandhanen, hvis de trænger til en større rengøring – fx efter leg på gulvet, hvor de jo hurtigt kan blive støvede. Alberte har uden tvivl haft enormt meget glæde af disse badedyr og kommer fortsat til at bruge dem både på land og i vand. Det er helt sikkert legetøj, jeg vil anbefale til andre børnefamilier.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles tumle/badedyr er udviklet til at styrke barnets motorik, hvorfor disse badedyr helt sikkert har en meget god nytteværdi, da det er væsentligt for alle børn at blive motorisk udfordret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alberte har leget rigtig meget med badedyrene den seneste måned, og de har endnu ikke fået en eneste skramme. Jeg er derfor sikker på, at de holder rigtig mange år – præcis som alt andet bObles.

Pris: MEGET GOD – Den vejledende udsalgspris er 199 kr. pr. sæt (bestående af tre badedyr), og dermed 600 kr. for alle de testede dyr, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris. Dog kan jeg godt forstå, hvis nogle tænker, at det lyder af mange penge for badedyr, men hvis man tænker på, at det er legetøj, der lige så vel kan bruges som tumlelegetøj i stuen eller som stableklodser, synes jeg helt bestemt, der er alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Badedyrene er lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater, hvorfor de er lavet af bedste kvalitet, der egner sig perfekt til børn.


Camilla fortæller:

 

Alva på 4 år og Luca på 7 år, har været så mega heldige, at have fået lov til at teste en af bObles nyheder, nemlig deres badedyr – som består af bade ællinger, bade fisk og bade krokodiller. Alva er enormt begejstret over, hvor nuttede de er, og de er blevet brugt til meget mere end ”bare” badedyr.

De kommer i en pakke af 3 stk. i 3 forskellige størrelser, en lille, en mellem og en stor. De er lavet i det kraftige EVA-skum uden ftalater, fuldstændig som man kender det, og hvis man ikke vidste det, så kan de flyde. Luca har også fundet ud af, at de kan side fast på vores klinker på badeværelset, op ad væggen – og det har de brugt virkelig meget tid på – helt indtil der ikke var mere varmt vand.

Jeg må give Alva helt ret – de er virkelig nuttede og eftersom de kan bruges til mange andre lege, end i badet, så har de også haft plads i stuen, og det har været helt okay. Farverne er jo lækre milde og de skaber bevægelsesglæde og leg, hvilket er genialt. Alva har fyldt hele stuen med hele vores bObles samling og leget jorden er giftig i stor stil, hvor vores nye små dyr også har været med.

Herhjemme hos os, er der stort set altid bObles på ønskelisten, når ungerne nærmer sig fødselsdag og jul. De rammer som produkterne skaber i forhold til leg og som samtidig styrker børnenes motorik er fantastisk.

Det der også er fedt ved bObles er, at produkterne kan kombineres på kryds og tværs, det er kun fantasien der sætter grænser.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Den har rigtig mange gode og legevenlige egenskaber.

Pris: MEGET GOD – 199 kr. som går til et vanvittig godt formål.

Kvalitet: MEGET GOD – bObles kan ikke slides op, tror jeg? Mine børn gør i hvert fald et godt forsøg, men uden held.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Racoon Outdoor ulddragt