TEST af Lego Friends Forlystelsespark (41685) – Testfamilien
TEST af Lego Super Mario (71387)

TEST af Lego Friends Forlystelsespark (41685)

Flere af vores testere har testet Lego Friends Magisk rutchebane-forlystelse. Her er et udpluk af deres anmeldelser:

Stella har sammen med sine to mindste døtre testet Lego Friends Magisk rutsjebane-forlystelse (41685) og fortæller følgende;

“Mine piger er helt vilde hver gang de får lov til, at udføre en test af Lego, og denne gang var ingen undtagelse. Mine to piger er henholdsvis 4 og 6 år, så de har fået hjælp af deres storesøster på 8 år til at bygge det. Sættet er fra alderen 8-99 år, så det henvender sig til både børn og voksne (som er et typisk kendetegn for Lego). Jeg nyder som forælder, at instruktionsbøgerne er så detaljeret, at min ældste pige på egen hånd kunne bygge sættet. Det er en god øvelse i både koncentration og læring.

At se sine børn finde sin kreativitet frem og fordybe sig i endeløs cirkusleg med dette Magisk rutsjebane-forlystelses sæt, har været så vidunderligt. Det har kunne underholde mine piger i timevis, imens de udforsker alle de kreative funktioner og detaljer, som sættet indeholder.

Det indeholder 4 minidukker, så der er masser af roller at udspille. Der er 2 forlystelser, 2 tryllenumre, en popcornbod, fotoautomat og et stofdækket cirkustelt, hvor showet foregår. Udover dette sæt findes der lignende sæt som kan tilkøbes, så legen kan blive endnu større. (læs længere nede hvilke sæt bla.)

Mine piger har været meget underholdt med at udføre magiske tricks, tage ture i svinghjulet, køre på rutsjebanen, købe popcorn og en masse andet leg. Kun fantasien sætter grænser.

Herhjemme elsker også de voksne at tage del i legen. Der er intet bedre end at opleve at ens børn har så stor en fantasi i leg – og det må man sige, at dette sæt fra Lego Friends indbyder til.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk sæt hvor både børn og barnlige sjæle kan fordybe sig.

Sættet vil helt sikkert imponere alle. Cirkusteltet er over 27 cm højt og 34 cm bredt, mens rutsjebanen er over 13 cm høj og 52 cm bred. Der er mange timers leg og underholdning i dette sæt fra Lego Friends.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Lego er kendt for deres gode kvalitet, og det samme gør sig gældende her. Børnene kan til tider være hårde ved legetøj, og det er ingen undtagelse her. Vi er stor fan af LEGO herhjemme.

Sætte kan kombineres med andre Lego Friends magiske tivolisæt – Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.

Pris: MEGET GOD – Dette sæt fra Lego Friends koster 799 kr., men kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er kvalitetslegetøj, som kan holde i mange år og til børns brug af legetøj.

Lego bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så man kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder


Trine fortæller:

Vores tester Karla har testet LEGO FRIENDS Magiske rutsjebane-forlystelse (41685).

Der vakte stor glæde hos Karla, da vi modtog den magiske rutsjebane-forlystelse fra LEGO FRIENDS. Forlystelsesparken kommer med ikke færre 974 dele og fire mindukker – og der er således lagt til flere timers leg, når forskellige Lego-venner skal i tivoli.

Til trods for de 974 dele er det altid en fornøjelse at bygge LEGO FRIENDS. Alle klodser kommer samlet i forskellige poser, som matcher numrene i samlevejledningen samt den digitale byggevejledning, som findes i App Store eller Google Play. Anbefalingen lyder på 7+ år, men Karla på 6 år klarer nu meget af byggeriet i fin stil (dog med en voksen ved siden). Med de separate poser kan man afslutte de enkelte poser og holde pauser inden byggeriet fortsættes. Det er smart.

Forlystelsesparken er bygget op om et stofdækket cirkustelt. Her kan man lege tryllekunstner og ved hjælp af forskellige kasser, kan man få de forskellige minidukker til at forsvinde i et ”sturt, sturt nummer”. Det er en sjov gimmick, som Karla har brugt meget tid på. Rundt om cirkusteltet medfølger en gammeldags tivoli-rutsjebane med vogne. Den tager også kegler – ligeså gør en gyngeforlystelse, hvor minifigurerne kan få sug i maven. I forlystelsesparken findes ligeledes en popcornbod og en fotoautomat. Ofte har vi oplevet familiens udflugter til bl.a. Sommerland Sjælland og Bakken blive fremført fra Karlas værelse, og forlystelsesparken giver ubegrænset social rolleleg med tivoli og cirkus som tema, hvilket passer en 6-årig pige som Karla ganske fint. Det giver mulighed for rigtig mange gode og sjove lege, som aldrig bliver de samme.

Forlystelsesparken og rutsjebanen er i sig selv en flot udstillingsgenstand, og byggeriet er løbende blev kommenteret og har imponeret gæster i huset. Alene cirkusteltet er over 27 cm højt og 34 cm bredt, mens rutsjebanen er over 13 cm høj og 52 cm bred. Det er endvidere imponerende hvor mange detaljer, der er med i pakken. Udover ovennævnte cirkustelt og rutsjebane omfatter sættet en masse sjovt tilbehør – bl.a. jonglørkegler, scenepynt og balloner. En anden sjov detalje er de selvlysende klodser, der medfølger, og også gør legen sjov, når lyset slukkes. Detaljeniveauet i LEGO FRIENDS er altid imponerende, og intet er overladt til tilfældighederne!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Karla leger rigtig meget med forlystelsesparken. Hun har andre dele fra LEGO FRIENDS, som kan kobles til legen, og de mange dele og muligheder for leg giver mange timers god og sjov leg – både alene, sammen med lillebror Alfred eller en god veninde. LEGO oplyser, at forlystelsesparken med fordel kan kombineres med Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689).

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO FRIENDS er meget holdbar, og man bliver især overrasket over, hvad forlystelsesparken kan holde til, når det først er bygget. Der er tale om en særdeles stabil konstruktion. 

Pris: GOD – På LEGO’s hjemmeside koster Magiske forlystelses-rutsjebane 799,-. Det er rigtig mange penge, men der er til gengæld rigtig mange timers leg i æsken, og kvalitet koster!

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af LEGO FRIENDS er altid i orden, og indholdet i denne æske skuffede ikke. 


Vores Cebrina og hendes piger har testet den Magiske rutsjebane-forlystelse fra Lego Friends.

Cebrina fortæller: ”Lego har hittet her hos os siden pigerne var små. Det startede med Lego Duplo, og nu hvor de er 5 og 7 år, er kærligheden kastet over Lego Friends.

Jeg er altid meget imponeret over, hvor detaljeret de forskellige Lego sæt er. Vi har efterhånden en hel Lego Friends by, og det indbyder til mange timers leg for begge piger. De elsker at lege både sammen og hver for sig, og jeg nyder at se, hvordan deres leg udvikler sig over tid.

Det fine ved LEGO er, at det både kan aktivere pigerne alene, men lige så tit er vi fælles om samleprocessen. Jeg synes nemlig også, universet er magisk. Og da min lillesøster og svoger var på besøg, kastede de sig også over det.

Emma på 7 år elsker byggeprocessen, men jeg kan godt mærke, at Freja på 5 år går ret hurtig død i byggeprocessen, hvis det tager for lang tid. For det tager jo tid at bygge. Byggeprocessen er dog blevet så meget nemmere for Emma selv at sidde med, efter vi er begyndt at bruge Lego appen. Her kan man også gemme alle de Lego sæt man har. Så nu er alle bøgerne røget ud. Virkelig smart og nemt.

Det magiske rutsjebane-forlystelses sæt er et cirkus med en stor rutsjebane til. Og det er simpelthen så fint. Og som altid meget detaljeret. F.eks. synes jeg det er mega fint med kaninen, der kommer op af hatten på toppen af cirkusteltet. Den kan bevæge sig op og ned. Og der findes magiske rum, så børnene kan trylle figurerne væk. Rundt på rutsjebanen køre to vogne udklædt som kaniner. Så hyggeligt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er fantastisk til alle aldre. Det styrker og udfordrer bl.a. tålmodighed, finmotorik, kombinationsevnen og fantasien.

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MIDDEL – Jeg synes altid, det er svært at rate prisen på LEGO for i bund og grund synes jeg, LEGO er til den dyre side. Men holdbarhed og underholdningsværdi retfærdiggør helt sikkert prisen

Kvalitet: MEGET GOD


Vores tester Katharina har sammen med sine børn testet LEGO Friends Magisk rutsjebane forlystelsespark til 799 kr.

LEGO Friends er og bliver noget af det bedste legetøj, som pigerne har. De elsker at se LEGO Friends i fjernsynet, og det er tydeligt, at de bruger stykker af serien i deres leg. Der er lige udkommet helt nye afsnit, hvor man stifter bekendtskab med de nye mystiske personer i byen og deres tivoli.

Denne forlystelsespark sætter virkelig gang i fantasien, og pigerne har haft det stående fast fremme på vores spisebord, fordi de hele tiden vil lege med det. De har leget tryllekunstnere og på magisk vis fået juveler til at forsvinde i den magiske kasse eller tryllet en af de små figurer væk med en super smart funktion, som virkelig gør sættet ekstra spændende.

I midten af forlystelsespakken er det fine cirkustelt, som danner perfekte rammen om et trylleshow. Der er mange små fine detaljer, som f.eks. stoftag, popcorn bod, makeup bod, en scene som kan dreje og toppen af teltet, som er en hat vendt på hovedet med en kanin i, som kan vippes op og ned, så kaninen kigger frem op af hatten – SÅ SMART EN FUNKTION.

Udover cirkusteltet og de to magiske tryllekasser, er der også en gyngeforlystelse, hvor dukkerne kan få sig en tur inde i ringene, eller de kan hoppe ombord i kaninvognene og tage en vild rutsjebanetur i den store forlystelse. Der er igen så mange fine detaljer i det her sæt – små kaninansigter og ører på vognene og selvlysende klodser på rutsjebanen. Man får altså virkelig en ægte magisk cirkusstemning med det her sæt LEGO.

  

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : Meget god – god og sjov oplevelse for børnene, som de kan huske længe.

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har rigtig meget LEGO og er virkelig glade for det herhjemme. Det får børn ind i en helt anden verden, hvor fantasien bliver sluppet løs, og der er plads til fordybelse, men også til nysgerrighed og læring.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder bare i mange mange år… der var også små ekstra dele med, som vi har lagt i en pose.

Pris: MEGET GOD – vi synes prisen er tilpas, og man får faktisk ret meget LEGO for pengene.


Mette afslutter:

Bjørk og Selma 6 år har testet LEGO 41685 – Magisk rutsjebane forlystelse.  

Det er altid noget ganske særligt at modtage en ny farvestrålende æske Lego, genkendeligheden i LEGO hitter nemlig altid. Denne gang var ingen undtagelse. Glæden og forventningerne til det nye magiske forlystelses sæt var enorm. Pigerne kom hurtigt igang med at samle og nyder at se sættet tage form og blive ført ind i det magiske LEGO univers.

Pigerne har selvstændigt samlet sættet. Dette skyldes Legos simple og nøje udførlige samlevejledning. Indholdet i æsken, er struktureret i poser med numre på, så man ikke skal lede for længe efter en bestemt klods. Hele tiden skaber forudsigeligheden i byggeprocessen flow, hvilket sikrede børnenes koncentration og evne til at blive i ro hele vejen igennem byggeriet. 

Lego Friends universet er perfekt til rollelege og skaber virkelig en magisk stemning, fordi der er mange små detaljer og små trylleæsker, som vi virkelig har haft fornøjelse af. Alle de gæster vi har haft er blevet præsenteret for et lille LEGO trylletrick. Det er fantastisk at se glæden og forventningen i pigernes øjne hver gang tryllenummeret blev præsenteret. Legeværdien i sættet er ret stor, da børnene virkelig kan fordybe sig i leg.

Endnu engang er jeg virkelig blæst bagover af de mange detaljer, der er i dette Lego Friends sæt. Intet er overladt til tilfældighederne – det er et virkelig gennemtænkt produkt. Det er virkelig en god pakke, der indeholder alt, hvad der kan starte en leg og kan lade fantasien udfolde sig.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

LEGE/NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – LEGO rammer plet endnu engang. Legetøjet indeholder alt det børn er vilde med! Masser af leg, læring, kreativitet og fantasi.

HOLDBARHED/KVALITET:  MEGET GOD – Lego holder bare! Eneste udfordring er at holde styr på alle de små dele. Er man god til at bevare alle dele, kan det samles igen og igen og holde i årtier.

PRIS: GOD – Jeg synes prisen er fair, muligvis i den dyre ende, men man betaler for god kvalitet, og det er en langtidsinvestering, som indeholder mange timers leg.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Super Mario (71387)