TEST af Lego Super Mario (71387) – Testfamilien
TEST af Lego Vidiyo

TEST af Lego Super Mario (71387)

Linda og Michelle har testet Lego Super Mario, eventyr med Luigi – startbane (æske nummer: 71387).

Linda fortæller:

Lego Super Mario er genialt i vores optik og måske den perfekte fødselsdagsgave eller julegave.

Hvis blot man har en startpakke, kan man kombinere alle pakker/baner og sammensætte ens helt egen bane, og så indbyder Lego Super Mario seriøst både til hygge, kreativitet, leg, sjov og masser af glæde.

Den anbefales fra 6 år og op.

Æsken indeholder 280 dele, som er opdelt i poser, og man kan nemt og gratis downloade Super Mario appen, hvor man finder en udførlig byggevejledning, som guider en igennem punkt for punkt, så man til sidst får bygget den seje startbane med Luigi.

Inde i appen kan man også få inspiration til, hvordan man kan ombygge banerne på.

Der er uendelige muligheder for at ombygge banerne, og det er en af de ting som er vildt fedt i min optik, for så kan man hele tiden “forny” legen, hvis man vil.

Luigi figuren har en farvesensor, LCD skærm som viser reaktioner på bevægelse samt en højtaler, der afspiller ikoniske lyde fra videospillet.

Virkelig gennemført!

Man bevæger Luigi rundt på banen, hvor han kan hoppe, dreje, vippe mm., og alt efter hvad han “laver”, så udløser det forskellige reaktioner, og så kan man optjene mønter (digitalt).

Vi er vilde med, at det både er Lego og spil i én og samme ting, og så er det vildt fedt, man kan ombygge, tilpasse og skabe ens egne helt unikke baner, hvis man får flere baner.

Det gør legen sjov og udfordrende og sikrer, at der ikke er nogen begrænsning på, hvordan man vil bygge sine baner.

Vi kan kun anbefale Lego Super Mario.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tror, rigtig mange vil elske at få lov til at udforske deres kreative ideer med at skab egne baner osv.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder fantastisk godt.

Pris: MEGET GOD – 549kr, men set på tilbud flere steder.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er som altid med Lego fuldstændig i top.


Michelle fortæller:

De 3 store drenge og deres far har igen være så heldig at få lov til at teste Lego. Vi herhjemme elsker Lego universet, så det faldt i meget god jord, da æskerne kom ind ad døren. 

Jeremias fik lov til at teste Super Mario – Luigi, da han i forvejen har to æsker med Super Mario, og æskerne kan bygges sammen – virkelig smart.

Der følger ikke en byggevejledning med – den skal man finde på nettet. Jeremias fik iPad’en og byggede hurtigt æsken. Den digitale byggevejledning er utrolig nem at følge og gør det visuelt nemt for mindre børn at bygge selv. 

På æsken står der 6+, og den er helt alderssvarende. Jeremias byggede hele æsken selv med en smule ”hjælp” fra lillebror, og det tog ikke lang tid før, der var gang i legen, og der blev lavet baner, som Luigi skal gennemføre.

Der er batteri i Luigi, der gør, at han siger lyde og bliver ”levende”, når man hopper rundt på banen og skal bekæmpe fjenden og samle mønter. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, man kan altid bygge nye baner og bygge til. Eller man kan skille det ad og bygge forfra en gang til. Man bliver aldrig sådan helt rigtig færdig med Super Mario, og så er det også smart, at man kan bygge de forskelige Super Mario æsker sammen.

Holdbarhed: MEGET GOD, Lego er bare noget, der holder. Det gør det i dag, ligesom det gjorde for 20 år siden, da vi var børn. Vi har da også Lego, som vi har gemt fra vi var børn, som vores drenge i dag leger med. Så Lego er holdbart i flere generationer, også Super Mario selvom har teknik bygget ind i. 

Pris: MEGET GOD, sammenlignet med hvor mange timers leg, Lego bringer med sig samt holdbarheden i det, så synes jeg egentlig, det er en fair pris. 

Kvalitet: MEGET GOD, ingen tvivl om, at Lego er af god kvalitet. Lego går jo nærmest aldrig i stykker. Den digitale manual er utrolig nem og gennemarbejdet og let at gå til, og vi har endnu aldrig prøvet, at der mangler en klods. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Vidiyo