Test af Lego City Politistation (60316) – Testfamilien
TEST af Lego City Hospital 60330

Test af Lego City Politistation (60316)

Flere af vores testere har testet Lego City Politistation (60316). Her kommer et udpluk af deres testanmeldelser.

Vores tester Line har sammen med hendes datter Esther på 6 år testet Lego City Politistation.

Line fortæller:

Vi elsker LEGO herhjemme og kan bruge flere timer på at fordybe os i det fantastiske univers, så der var stor begejstring, da Esther modtog politistationen.

Hun elsker at samle Lego, og de gode manualer gør, at hun er blevet super god til det. Politistationen indbyder til mange timers god leg. Der er indbygget drama og fortælling i sættet, som udover en flot politistation med helikopter og politibil også inkluderer en skraldebil, som den onde skurk kan bruge til at befri hans venner fra politiets fængselscelle.

Der er også en hund og 5 minifigurer med i sættet og en masse små detaljer som håndvægte, hundetræningsområde og fotovæg til de indsatte – alt sammen noget, der sætter gang i fantasien og legen. Derudover er tre af figurerne særligt sjove, fordi de er genkendelige fra Lego City tv-serien Adventures.

Sættet er bygget på Legos nye vejpladesystem der gør, at det kan bygges sammen med øvrige Lego City sæt. Esther har i forvejen Lego City Bymidte og synes, det var sjovt at bygge det sammen og ønsker sig nu en hel Lego by :).

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Som altid er det både sjovt at samle og sjovt at lege med bagefter. De mange detaljer inspirerer og skaber mange timers leg.

Holdbarhed: MEGET GOD. Helt sikkert noget, som vi vil lege med i lang tid.

Kvalitet: MEGET GOD. Som altid god kvalitet.

Pris: GOD. Prisen er 499 kr., hvilket jeg synes er en rigtig fin pris, da der er virkelig meget leg og underholdning i sættet. 


Vores tester Line har sammen med sin søn Malthe testet Lego City politi.

Line fortæller:

Lige siden pakken kom ind af døren var Malthe helt vild. Han elsker alle udrykningskøretøjer, og så er det et kæmpe plus, når det er kombineret med at skulle bygge og konstruere.

Vi har brugt mange timer på at lege med sættet, og det har givet anledning til at snakke en masse om, hvad politiet kan og laver, og hvem der er helte/skurke.

Selvom sættet er til 6+ har Malthe på 2,5 år fået en masse glæde af det, og det er tydeligt, han synes det er mere spændende med de små detaljer som er på Lego City end at lege med hans Lego Duplo.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Det er ikke en nødvendighed at have Lego, men de fleste elsker at fordybe sig med det, samt er det med til at skabe en god kreativitet og fantasi hos både børn og voksne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego har utrolig god holdbarhed. Det kan bruges i mange år af mange generationer uden det går i stykker eller falmer.

Kvalitet: MEGET GOD – som skrevet under holdbarhed, så kan Lego holde til det meste, og kvaliteten gør, at det kan bruges igen og igen af både børn og voksne uden det kan ses eller tager skade.

Pris: MIDDEL – Det er ikke det billigeste byggelegetøj på markedet, men jeg synes klart at pris og kvalitet hænger sammen her. Taget i betragtning af, hvor længe det kan bruges, synes jeg prisen er helt fair, men det er selvfølglig en dyr engangspost lige når man køber det.


Vores tester Heidi har sammen med hendes drenge Oscar og Lauge testet Lego City politistation.

Heidi fortæller:

Hjemme hos os elsker vi alle Lego. Vi bruger mange timer på at lege med Lego og begejstringen var stor, da drengene modtog pakken med politistationen. 

Drengene kunne ikke vente med at komme i gang med at samle sættet, så alle mand måtte en tur på gulvet og i gang med at samle. Drengene gik meget op i, at der var tal på poserne, og de skulle ligges i den rigtige rækkefølge, inden vi kunne gå i gang. Jeg var overrasket over, at de i en alder af 3,5 og 4,5 år kunne vente på at tingene skulle samles i en bestemt rækkefølge, og at de sagtens kunne hjælpe til med at samle sættet. 

De gik begge to meget op i at finde tingene, en efter en, som der stod beskrevet i vejledningen. Vejledningen var meget nem og lige til, med gode beskrivelser og visualiseringer. 

Politistationen har 3 etager med mange detaljer. Der er både fængsel med udbrudsfunktion, udendørsareal til de indsatte, vejbane, helikopter, politibil, skurkenes specialtilpassede skraldebil og 5 minifigurer. 

Det er ikke første sæt vi har fra Lego City serien, så drengene synes det var ret sejt at vi kunne bygge sættene sammen med de medfølgende vejbaner. Det er virkelig gennemtænkt, at de kan bygges sammen og på den måde udvide med en hel by af Lego City.

Både Oscar og Lauge er blevet rigtig glade for deres politistation og leger med den flere gange om ugen. Fantasien bliver sluppet løs og især de virkelighedstro detaljer gør bare, at de kan bruge lang tid på legen. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Drengene elsker leg og kan give sig hen til legen i mange timer. De får brugt deres fantasi, deres finmotorik samt mulighed for kreativ udfoldelse. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har endnu ikke oplevet noget Lego herhjemme, som er gået i stykker. 

Pris: MEGET GOD – Sættet koster 499,- Det er dog set på tilbud flere steder til 365,-

Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet og det kan holde til meget. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego City Hospital 60330