TEST af Gurli Gris pakke – Testfamilien
TEST af El traktor - Coolshop.dk

TEST af Gurli Gris pakke

To af vores testere har testet en Gurli Gris pakke fra Alvilda bestående af tre bøger, hhv. Gurli Gris’ store kørebog, Gurli Gris møder julemanden og Gurli Gris’ opgavebog med julesjov.

Majken fortæller:

Vores datter på 3,5 år har testet bøgerne, og hun er – som de fleste andre børn i hendes alder – helt opslugt af Gurli Gris-universitet. Da hun så pakken med Gurli Gris-bøgerne, vakte de derfor stor begejstring. Den første bog, der instinktivt vakte mest begejstring, var Gurli Gris’ store kørebog. Udover at være i virkelig lækker kvalitet med tykke sider, der kan holde til små børns leg, har den et robust rat, der kan slås ud og drejes rundt, og samtidig 13 skønne lyde, som både børn og voksne kan grine ad. Vores datter har drejet og drejet på rattet og virkelig grint over de hvinelyde, der kommer. Vores ældste datter på 6 år har samtidig moret sig gevaldigt over den, så aldersspændet er ret stort.

Vi har læst Gurli Gris møder julemanden som godnathistorie for både vores yngste datter på 3,5 år og ældste datter 6 år, og de har sådan moret sig. Et af de meget store plusser ved Gurli Gris-bøgerne generelt er, at de både er sjove for helt små og lidt større børn og samtidig også giver forældrene noget af grine af. Gurli Gris møder Julemanden kan bestemt anbefales og især i denne juletid som f.eks. en kalendergave eller ekstra julegave.

Gurli Gris’ opgavebog med julesjov indeholder 24 sider med forskellige hyggelige opgaver og malesider. Opgavebogen indbyder virkelig til, at de små børn kan lege og lære sammen med Gurli Gris og hendes familie, og både vores datter i børnehave og datter i indskolingen har hygget sig sammen om at løse opgaver og male de fine malesider.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle tre bøger har virkelig vakt begejstring, og det er jeg sikker på, at de bliver ved med længe for vores 3,5 årige datter.

Holdbarhed: MEGET GOD – alle bøgerne er lavet i virkelig god og tyk kvalitet, som kan holde til selv helt små børns leg.

Pris: GOD – priserne for alle tre bøger er meget fair. De er ikke billige, men heller ikke for dyre, når man tager kvaliteten i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – alle tre bøger er i virkelig høj kvalitet, som virkelig kan anbefales.


Vores tester Pernille har sammen med familien testet forskellige bøger i fra forlaget Alvilda.

Pernille fortæller:

Vi har testet en lækker og julet bogpakke fra forlaget Alvilda. Pakken indeholdt følgende bøger: Gurli Gris’ opgavebog med julesjov. Gurli Gris’ store kørebog og Gurli Gris møder julemanden. Pakken ankom lige til julemåneden, så det var perfekt timet ift. de korte og mørke dage, hvor det er hyggeligt at sidde indenfor med en god bog i mørket.

Begge børn var meget imponeret og glade for bøgerne og gik straks i gang med at udforske dem. Alle bøgerne faldt i god jord, og vi har brugt dem flittigt hver dag til højtlæsning inden sengetid, og opgavebogen er blevet brugt til fordybelse.

Gurli Gris bøger er altid et hit ved børnene. Gurli Gris møder julemanden er en fin højtlæsningsbog med lidt tekst på hver side og store billeder, så man kan øve dialogisk læsning og få nogle gode snakke om alt det, der sker på billederne.

Gurli Gris’ opgavebog med julesjov er et fint hæfte med små opgaver til de mindste og masser af fine tegninger man kan farvelægge. Der er til masser af timers leg og underholdning i hæftet. Gurli Gris’ store kørebog er en papbog med forskellige små historier, hvor børnene undervejs skal trykke på forskellige knapper og dreje på rattet for lydeffekter, meget spændende og interessant bog, der er nem og få børnene til at koncentrere sig om, da de skal lave noget aktivt undervejs, og lære at følge med i teksten for at vide, hvornår der skal trykkes på hvilke knapper.

Vi har været virkelig glade for alle bøgerne i pakken, der har været noget for begge børn.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle bøgerne kunne bruges. Bøgerne har givet masser af kvalitetstid og et roligt afbræk i en travl hverdag og en dejlig hyggestund i juletiden.

Holdbarhed: GOD – Bøgerne er hardback og siderne i Gurli Gris møder Julemanden er tykke, så de små ikke river dem for nemt i stykker. Opgavehæftet har tykke sider, og det ses ikke igennem, selvom man bruger tuscher til at farvelægge med. Kørebogen er med papsider, og lydknapperne er lavet, så de er meget holdbare.

Pris: GOD – Bøgerne ligger med et prisniveau, som er forventeligt for bøger i deres genre.

Kvalitet:  MEGET GOD – Rigtig god kvalitet på bøgerne


Vores tester Trine har sammen med sine sønner Christian på 7 år samt Mikkel på 3 år testet Gurli Gris Pakken.
Denne består af:
Gurli Gris lydbog med rat: Gurli Gris’ store lydbog
Gurli Gris møder Julemanden
Gurli Gris’ opgavebog med julesjov


Trine fortæller:

Vi har testet ovenstående Gurli Gris Pakke, som indeholder nogle fantastiske bøger. Vi har haft stor fornøjelse af højtlæsning samt løse spændende opgaver sammen.

Gurli Gris store lydbog: Denne bog er helt fantastisk til børn i 3-4 års alderen. Den er god for børn at sidde og hygge sig med alene, men også som en højtlæsningsbog, hvor barnet kan trykke på en bestemt lyd, som passer til historien. Der er 13 forskellige lyde samt et bevægeligt rat. Mikkel er meget glad for at kigge i bogen samt lege med de forskellige lyde.

Gurli Gris møder Julemanden: En rigtig hyggelig julefortælling, hvor man falder pladask for bogen blot ved synet af omslaget. Bogen er super smuk med grøn glimmer på forsiden.
Det er derudover også en skøn julehistorie, hvor Gurli Gris skal være med til at opføre et julespil i Børnehaven. Hendes store drøm er at Julemanden kommer og ser det. Mikkel nyder at kigge på de fine billeder, imens vi læser historien højt for ham.


Gurli Gris’ opgavebog med julesjov: I denne bog fik vi storebror på banen. Der er nemlig rigtig mange spændende opgaver, bl.a. forbind tallene fra 1-20, find 5 fejl og en masse flotte billeder, der skal farvelægges. Farvelægningen har Mikkel på 3 år meget sjov med, imens storebror løser de lidt sværere opgaver. Den er både egnet til børn, der går i børnehave samt børn, der går de første år i skole.

 

Min vurdering samlet er: MEGET GOD

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle bøgerne er meget populære herhjemme. De er lærerige og flotte med gode fortællinger.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – bogen med rattet er indbundet i pap, hvilket giver den en god holdbarhed. Det er nok også den, der vil “leve det hårdeste liv” 😉

Pris: Gurli Gris bog: GOD – det er nogle rigtig fine bøger alle 3, og jeg vil mene at prisniveauet er meget fornuftigt i forhold til, hvad man får i hver enkelt bog.
Gurli Gris møder julemanden: 129,95 kr.
Gurli Gris’ store kørebog: 199,95 kr.
Gurli Gris’ opgavebog med julesjov: 29,95 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – god kvalitet i både materiale samt indhold. Vi er meget glade for alle bøgerne, og har stor glæde af dem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af El traktor - Coolshop.dk