TEST af Bob mini opvaskemaskine – Testfamilien
TEST af ”I Babblarnas hus” og ”Min første Billedordbog med Dyr” fra Legeakademiet

TEST af Bob mini opvaskemaskine

annonce

Mie har testet en Bob mini opvaskemaskine.

Bob er verdens mest kompakte og hurtigste mini -opvaskemaskine produceret i Frankrig. Den vasker service til de daglige retter til 2 personer på 20 min og bruger kun ca. 3-4 liter vand pr. opvask.

Den er særligt god til små køkkener i fx. studielejligheder, hvor der ikke er plads til en almindelig opvaskemaskine eller til ældre der bor alene og som er meget lang tid om at fylde en stor opvaskemaskine.

Der er som sagt plads til 2 personers service for dagens daglige retter: 4 tallerkener, 4 glas, 2 kopper, 2 skåle, en lille gryde eller stegepande og bestik (knive, gafler, skeer).

Man kan enten tilslutte Bob til et vandindtag ved hjælp af denne Bob easywater-indløbsslange eller ved at hælde vand på tanken, så den behøver ikke at være tilsluttet til vand.

Den vasker fint rent og man kan nemt tage maskinen med på fx. camping eller i sommerhus.

Der kan tilkøbes forskelligt udstyr.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Det er et “nice to have” og ikke et “need to have” produkt. Men hvem nyder ikke at have et rent og pænt køkken.

Kvalitet/holdbarhed: GOD – Kvaliteten på maskinen er god og overfladen på er nem at gøre ren. Der er to års garanti på maskinen.

Pris: MIDDEL – Den koster 2.599 kr., hvilket er lidt i den dyre ende – men et godt alternativ til en alm. opvaskemaskine, hvis man ikke plads til andet.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ”I Babblarnas hus” og ”Min første Billedordbog med Dyr” fra Legeakademiet