TEST af Sonos – Ray – Soundbar White fra COOLSHOP – Testfamilien
TESTFAMILIEN.DK SØGER ET NYT HOLD MED SENIORTESTFAMILIER TIL 2022/2023

TEST af Sonos – Ray – Soundbar White fra COOLSHOP

To af vores testere har testet Sonos – Ray – Soundbar White fra COOLSHOP.

Mie fortæller:

“Jeg har fået lov til at opgradere lyden på mit TV med den lækre Ray soundbar fra Sonos.

Den nye Sonos Ray er den nyeste og mindste soundbar fra Sonos. Den har en størrelse på ca 55 cm i længden, så den passer perfekt foran fjernsynet.

Højtaleren er blandt andet udstyret med Speech Enhancement, hvilket gør det muligt tydeligt at høre stemmefrekvenserne i lyden og dermed nemt høre dialogen og følge med i filmens handling.

Den er super nem at tilslutte via Sonos app, som du henter i app-store.

Vi har brugt den både til at se film i stuen med ekstra god lyd. Men også bare til at spille almindelig musik. Den er et kæmpe hit.

Og så har den bare en super god lyd. Sonos Ray er fås i hvid og sort – vores er i hvid, hvilket gør at den diskret passer ind på vores tv-møbel.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – God nytteværdi for alle som ønsker en god lyd i stuen

Kvalitet: MEGET GOD – Sonos er kendt for sin gode kvalitet og lyd og det lever denne soundbar i den grad op til.

Pris: GOD – Sonos Ray Soundbaren koster 2.249,- En virkelig fair pris for sådan et kvalitetsprodukt.

Christine afslutter:

“Vi har været så heldige at få lov, at teste en Sonos Ray som er den nyeste soundbar i Sonos familien”

Soundbaren fylder ingenting, og passer med det diskrete look til de fleste hjem. Den fåes både i sort og hvid. Soundbaren kan tilsluttes til fjernsynet, hvis man ønsker at bruge få lyden igennem der. Den kan også bruges som en højtaler, hvor den behøver strøm igennem et strømstik.

Sonos har deres egen app, som man kan downloade med en del musik, men man kan selvfølgelig også tilknytte sine streaming tjenester og høre det musik.

Vores er tilsluttet til fjernsynet og er derfor i nærheden af vores fjernsyn. Jeg tænker vi skal have købt et beslag, så den kan hænges op, da vores fjernsyn er væghængt. Jeg kan gode lide, når elektronik ikke overtager hele rummet, men stadig har en god funktion. Det synes jeg vi får med denne Sonos Ray Soundbar, fordi den er så diskret, men samtidig har en virkelig god lyd.

Lyden fra film er imponerende! Du bruger din nuværende fjernbetjening til at styre lyden, så man behøver ikke flere fjernbetjeninger. Vi har prøvet at slå “nat-lyd” til, som dæmper stærke lyde, når børnene sover. Det er virkelig genialt. Så mange egenskaber i så lille en højtaler.

Vi har også prøvet at tage den med på terrassen, i det lækre sommervejr. Det fungerer også fint – den skal ikke nødvendigvs at være et stationært sted, hvis man vil bruge den som højtaler til musik/lydbøger eller hvad man lytter til.

Vi er virkelig glade for den!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er smart, nemt og en fantastisk lyd!

Kvalitet: MEGET GOD – Sonos er virkelig kvalitet både på udseende men i særdeles også i lyd.

Pris: GOD – Sonos Ray Soundbaren koster 2.249,- hvilket jeg synes er helt rimeligt. Man betaler for kvalitet og det får man!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEN.DK SØGER ET NYT HOLD MED SENIORTESTFAMILIER TIL 2022/2023