TEST af Hust and Claire badetøj – Testfamilien
TEST af Derma solprodukter

TEST af Hust and Claire badetøj

Flere af vores testere har testet badetøj fra Hust and Claire – her kommer et udpluk af hvad testerne synes.

Aynur har testet sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 2 år samt Milas på snart 4 år.

Aynur fortæller:

“Vi har været så heldige at modtage badetøj til ungerne fra Hust and Claires nye sommerkollektion. Hust and Claires nye badetøj er virkelig fin både i kvalitet, design og udseende.  

Ella, Noah og Milas har modtaget følgende sæt fra Hust and Claire:

  • 2 stk. Makki badedragt pr. stk. 269,95 kr.
  • 2 stk. Filano badehåndklæde pr. stk.  249,95 kr.
  • 2 stk. Fasai svømmehat pr. stk. 149,95 kr.
  • 1 stk. Hakki badebukser 169,95 kr.

Til Ella har vi modtaget badedragt i rosa med all-over print af de sødeste ferskenprint i orange og røde og grønne nuancer, og Noahs badedragt er i beige all-over print af forskellige safaridyr og en tilsvarende svømmehat, som passer til badedragten. Badedragten har korte ærmer og ben, med en praktisk og gennemgående lynlås. Den er lavet i blød og let (85% polyester) samt strækbart materiale (15% elastan). 

Alt materiale er lavet af genanvendelig polyester fra plastaffald, hvor serien har fokus på komfort og åndbarhed. Badedragten har et højt UV filter beskyttelse på 50+, som sikrer at barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, helt ned til albue og knæ, hvilket vi herhjemme går meget op i. Herudover er tøjet fremstillet fri for kemikalier og skadelige stoffer, da det er OEKO-TEX® 100-certificeret. Ella og Noahs har testet badedragter i str. 86/92, og jeg synes egentlig, at det passer fint. Min vurdering er, at den er størrelsessvarende.

Badehatten er fremstillet af samme lækre bløde materiale som badetøjet. Formen på hatten er som en legionærhat med en rund hovedform og en indsyet elastik i nakken, som sikrer en behagelig pasform, og den strammer ikke i elastikken omkring hovedet, som vi ellers har oplevet med andre solhatte. 

Foran har hatten en bøjelig skygge, og på bagsiden er der en lang nakkeskygge. Begge hatte har en UV-beskyttelse på 50+. Jeg har altid været opmærksom og passet på og beskytte deres hud mod solen – især når børnene har været små. De har altid haft solhat på, når de har været ude i solen, og derfor har det på intet tidspunkt været et problem at give dem badehat på – faktisk var de gode til selv at tage hatten på, og hvis den ene ikke havde taget hatten på, kom den anden løbende med hatten.

Ud over badedragt og svømmehat har Ella og Noah også modtaget badehåndklæde/badeslag. Noahs håndklæde er i farven støvet grønt, og Ellas håndklæde er i lys rosa. Håndklæderne er med frotté, et sødt bjørne-design med broderede øjne og søde ører på hætten. Det er dejlig nemt at svøbe barnet ind i badeslaget. Bedeslaget er fremstillet i en lækker 100% økologisk bomuldsfrotté, som føles behageligt for huden. Ungerne var helt pjattet med deres nye bjørne håndklæde. Perfekt badeomslag til diverse strand- og svømmeture hen over sommeren, så fryser de heller ikke, når de kommer op af vandet. 

Milas har modtaget de fineste badeshorts i grøn farve med all-over print af grønne biler. De er perfekte til Milas, da han er helt pjattet med biler. Han har testet i størrelse 3/4 år som svarer og passer ok, men måske lidt til den stramme side, så et nummer større havde været bedre til ham. Det har dog været lidt svært at få ham i shorts, da han gerne ville have noget, der dækkede hans bryst, nu når Ella og Noah havde en heldragt.  

Vi har haft ustadigt vejr, og derfor har vi først haft dem i brug på det seneste, da vejret har været dejligt. Ungerne har haft rig mulighed for at teste deres lækre badetøj herhjemme i haven og hoppet i pool og bare leget. Håber at sommeren fortsætter herhjemme, så vi også kan have mulighed for at brug det i havet og på stranden. 

Et ekstra plus er, at tøjet tørrer hurtigt, selvom de blev våde, hvilket er skønt, så de små ikke sidder og bliver kolde og fryser. Er simpelthen vild med deres badetøj især Ella og Noahs UV-heldragt, og jeg synes de ser så søde ud! 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Efter min mening er det et must med UV-badetøj til børn, især små børn, når de opholder sig ude i solen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Under hele testperioden har tøjet beholdt facon og har ikke vist tegn på slid, nuller eller farve tab og tøjet er stadig blødt. 

Pris: GOD – Jeg synes, at priserne er fuldt ud rimelige og i et leje, hvor alle (efter min mening) kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Fint, dejligt og blødt badetøj & badeomslag. Er imponeret over kvaliteten og hvor blødt det er, selv efter vask. Ovenikøbet er det miljørigtige produkter, dvs. recycled med genanvendeligt plastaffald, og at tøjet er bæredygtigt, er en dyd for mig.


Vores tester Nora har sammen med datteren Elina og sønnen Eddie testet badetøj, badekåbe og -håndklæde fra Hust & Claire.

Nora fortæller:

“Hvad er bedre end lækkert badetøj til sine børn, når sommeren for alvor melder sig? Hos Hust & Claire får du ihvert fald kvalitets badetøj for pengene og vi er simpelthen så glade for det vi har modtaget. 

Eddie har modtaget en UV-badedragt “Makki” med dyreprint på, samt en hat der matcher. Den er kortærmet og lynes midt for.

Udover det har han fået et håndklæde “Filani” som er henne i den mintgrønne farve og som er i ultra blød frotté, hvor der i det ene hjørne er en lomme med et broderet dyreansigt og påsyede ører. Kan evt. bruges som hat efter bad, for at varme hovedet. Måler 80×80.

Elina har modtaget den fineste badedragt “Milli” med ferskenprint på og matchende hat. Den er virkelig sød og lige noget for en lille pige der elsker flæsedetaljer.

Ligesom Eddie, så har Elina modtaget en badekåbe “Fei” i lyserød som også er i lækker, blød frotté med hætte, bindebånd i taljen og lommer fortil. På hætten er der broderet et dyreansigt og påsyede ører.

Elina har modtaget i en str. 3-4y og Eddie i en str. 1,5-2y og svarer rigtig godt til den størrelse de normalt bruger. Elina bruger str. 104 og Eddie 92. 

Om Hust & Claire

Udover at badetøjet er flot og badekåben og -håndklædet behagelige at have på, da de er super bløde på huden, så synes jer virkelig at det udstråler kvalitet og man må sige at der er kredset om alle detaljer. Stoffet badetøjet er i, tørrer ligeledes hurtigt i solen, så børnene ikke render og er for kolde længe, hvilket er et kæmpe plus.

Produkterne er certificeret med GOTS (Global Organic Textile Standard) og Oeko-Tex 100®. Certificeringen betyder, at man i Danmark og hos deres udenlandske leverandører skal overholde menneskerettigheder og have ordentlige løn- og arbejdsforhold.

Det er ikke første gang at vi modtager noget fra Hust & Claire og jeg bliver lige overrasket hver gang, over hvor lækker en kvalitet det er og hvor holdbart det også er. Noget af tøjet som Eddie har brugt utallige gange, fremstår nærmest stadig som nyt. 

Hos Hust & Claire finder du et stort udvalg af lækre nyheder til små og store børn. Der lanceres årligt 4 kollektioner til børn i alderen 0-14 år og desuden har de altid et bredt udvalg af blødt merinould i de kolde måneder samt luftigt og åndbart silke og bambus styles i de lunere måneder.

Claire Group er et skandinavisk modehus etableret i 1975. Claire Group består i dag af Hust & Claire og Claire Woman. Begge brands udspringer af et hul i markedet, der på det tidspunkt ikke tilbød særligt meget tøj, som var miljømæssigt og socialt ansvarligt produceret. 

I dag holder Claire Group stadig fast i sine meget grønne værdier og høje sociale standarder.”

Den samlede vurdering af produkter fra Hust & Claire : 

Nytteværdi: MEGET GOD – Det kan bruges til de varme sommerdage på stranden, en tur i udendørspoolen eller svømmehal. Så faktisk kan badetøjet bruges året rundt. Badekåben og -håndklædet er ligeså gode efter et dejligt bad, som de er gode efter en strandtur og børnene skal have varmen efter en svømmetur. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Meget holdbart stof og god kvalitet. Der er kredset om alle detaljer og både badedragt og håndklæder er i flot design.

Stoffet tørrer hurtigt i solen, så børnene ikke når at fryse i det våde badetøj, det er blødt, behageligt og med god strech. 

Badekåben og -håndklædet er ligeledes i lækker, blød frotté, der varmer og er behagelig på huden. 

Pris: MEGET GOD – Ud fra det produkt og den kvalitet man modtager, kunne prisen ikke være bedre. En kortærmet “Makki” badedragt koster 269,95 kr. og “Milli” badedragten 199,95 kr. 

Badekåben “Fei” står til 399,95 og badehåndklædet “Filani” koster 249,95 kr. Børnene nyder så godt af det hele her henover sommeren. 


Vores tester Sabrina har testet badetøj fra Hust and Claire

Sabrina fortæller:

Min datter Laura har modtaget et par badebukser med blomsterprint og flæsedetalje, en kortærmet badedragt med fersken print og en badehat med fersken print fra Hust and Claires nye kollektion

Laura er så glad for sit nye badetøj, kvaliteten er virkelig lækker, let og blød og så er designet da vildt sødt med små ferskner og blomster.

Hele serien er UV50+ beskyttende og er lavet af genanvendelig polyester fra plastaffald, hele serien har fokus på komfort og åndbarhed og det må man da sige at det har.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt at holde de mindre børn væk fra solens stråler i tidsrummet fra 12-15, men det er jo som regel der man altid bader. Så en heldragt med UV50+ beskyttelse er en god ide hvis de skal bade i det tidsrum.

Holdbarhed: GOD – den holder nok ikke særlig længe hos vores familie, da Laura vokser, men jeg er sikker på at der er andre børn som der kan blive glade for den når vi er færdige. Så i den forstand så tror jeg faktisk at den kan holde længe

Pris: GOD – Kortærmet badedragt vejl. Pris: 269,95 kr, badehat 149,95 kr og badebukser 169,95 kr

Prisen er god og man betaler altid lidt ekstra for god kvalitet

Kvalitet: MEGET GOD – Let og blødt materiale og flot design.


Michelle fortæller:

Vi har været så heldige at alle drengene herhjemme har fået lov til at teste badetøj fra Hust and Clairs.

Jeg er virkelig vild med farverne og printet – især på de fine badeheldragter som Elijas og Zakarias har modtaget. Zakarias har forelsket sig i sin dragt med alle dyrene.

De to store har fået skønne badeshorts, som passer så fint til dem. 

Vi har haft enkle muligheder for at teste badetøjet hjemme i det danske sommervejr. 

Men lige nu under sydens sol, skal det rigtig testes af og bruges mere eller mindre hele dagen på vores sommerferie her på Kos.

Badetøjet fra Hust and Clairs er alt sammen med UV50+ beskyttelse, som er så utroligt vigtigt for mig personligt og det eneste mine drenge bruger. 

På den måde ved jeg at drengene er godt beskyttet mod soles stråler også selvom de bader det meste af dagen hernede. 

Som sagt har Elijas og Zakarias fået badeheldragter som beskytter de små ekstra godt. Med korte/albue lange ærmer og ”høj” hals så skulder som især er et udsat område er dækket til. Dragterne har også korte/shorts lange ben og lynlås foran og er fremstillet i en blød og let strækbar kvalitet, så den er nem at komme i. 

De stores badeshorts går ned til omkring knæene, har lommer samt elastik og bindebånd i taljen. 

Badetøjet har klaret første badedag i 33 grades varme til UG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Badetøj med UV50+ kan man bare ikke undværer, hverken når man er syd på, men heller ikke når man er hjemme i det danske sommervejr. Så vigtigt med den bedste beskyttelse.

Holdbarhed: MEGET GOD, drengene nåde at bude badetøjet hjemme i det danske saltvand. Men en hel dag under sydens sol har ingen forskel gjort. Badetøjet ser stadig ud som nyt. Hverken farven er falmet i solen eller nogen tegn på slid, tros de utallige gange op og ned af kanten på poolen.

Pris: GOD, kvalitet koster og prisen ligger meget på linje med andre danske børnemærker. Jeg personligt betaler gerne lidt ekstra for UV50+ beskyttende badetøj til mine drenge.

Badeheldragterne koster 270,- og badeshorts 250,-

Kvalitet: MEGET GOD, pris og kvalitet hænger oftest sammen og der er ingen tegn på hverken slid eller farvetab, jeg er sikker på at det nok skal holde mere end en sæson. 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 6 testet produkter fra Hust and Claire

Følgende produkter er testet: 

  • Hami badebukser

Elliot Verggilius er en ægte vandhund, han elsker at bade. Han mener, man kan bade lige så snart solen bare er det mindste fremme.

Derfor var jeg virkelig glad, da vi kunne prøve de her fine badebukser fra Hust and Claire. Badebukserne er med striber, de har lommer fortil og en på højre bag.

Der er elastik og bindebånd. Ned af det venstre bukseben står bogstaveren ”BCSWCR”. 

Hami badebukserne er Elliot rigtig glade for, de er i en lækker kvalitet, sidder godt og kan strammes med bindebåndet. Elliot er vild med lommerne, så man kan finde små strandskatte. 

De har et superfint og enkelt design. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Elliot synes han er meget sej med de her badebukser.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Badebukserne kan bruges både ved strand, pool og svømmehal. Elliot vil sagtens kunne passe dem næste år, da der er elastik og bindebånd.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er tydeligt at mærke, at badebukserne er i god kvalitet. Selvom de er blevet brugt både i pool og ved stranden kan man ikke se de er brugt. 

Pris: GOD – Jeg synes, at det er en super fin pris for badebukser i sådan en kvalitet.  

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet og fint design. 


Mie fortæller:

“Emma og Magnus – begge på 10 år har testet hhv. badeshorts, bikini, badedragt fra Hust & Claire”.

Hami – Badebukser – 249,95 kr. 

Magnus har testet badebukser med striber og lommer fortil, samt en på højre bag. Modellen har elastik og bindebånd i taljen, samt bogstaverne “BCSWCR” skrevet ned langs venstre bukseben.

Magnus synes også at badeshortsene sagtens kan bruges som almindelige shorts, så det er smart, når man er på ferie. Derudover et det et stort plus, at de tørrer ret hurtigt.

Emma har både testet et todelt sæt og en badedragt.

Maiki – Badetøj – 269,95 kr. 

Det første badetøjssæt består af en over- og underdel med grafisk mønster og elastikbånd med ordene “Hust og Claire”. Emma har ikke været vant til to-delte sæt, så hun skulle lige vænne sig til dette sæt, men synes at det er super behageligt, at have på.

Missi – badetøj – 249,95 kr. 

Emma har også testet en badedragt med et grafisk mønster og denne er klart Emmas favorit. Den er virkelig blød og behagelig at have på og så har den de fineste detaljer.

Alle produkterme er certificeret med Oeko-Tex 100® og UV50+.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Godt og behageligt badetøj med god UV-beskyttelse har stor nytte hos vores vandhunde, når man er på ferie eller blot om sommeren i Danmark.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD, Alle produkterne er  certificeret med Oeko-Tex 100® og UV50+ og lavet i Polyester og Elasthan. Det er badetøj i en rigtig god kvalitet, som er blevet godt brugt allerede.

Pris: GOD, Det er fair priser. Badeshorts koster 250 kr., Bikini koster 270 kr. og badedragten koster 250 kr. Det er gode priser for badetøj i så god en kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Derma solprodukter