TEST af Derma solprodukter – Testfamilien
TEST af Universe Science Park

TEST af Derma solprodukter

Flere af vores testere har har testet solprodukter fra Derma  – her kommer et udpluk af deres anmeldelser. 


Den seneste måned har vores tester Aynur testet solprodukter fra Derma sammen med sin familie.

Aynur fortæller:

I starten af maj måned modtog jeg en pakke med følgende solpleje produkter:

Det er ingen hemmelighed, at Derma solcreme er vores favorit solbeskytter herhjemme, så det var lige sagen at modtage sådan en pakke fra Derma, når vi nu går sommeren i møde.

Årets produktnyhed er den nye After Sun Sorbet, og den velkendte Derma Kids Sollotion, som er kommet i faktor 50. Deres kids serie med faktor 30 og 50 er virkelig et must, når man har børn med sart hud. 

After Sun Sorbet er virkelig dejlig at smøre ind og tørrer hurtigt. Huden efterlades blød og fugtet, og man kan mærke dens kølende effekt. Den vil helt klart være god, når man har solbadet en hel dag, så det ser jeg frem til.

Solcremen fra Derma er certificerede solprodukter uden parfume og unødvendig kemi, er allergivenlige og minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritation. Alle produkter er svanemærkede, 100% veganske og allergivenlige. Herudover er sollotion vandfast, og har bredspektret beskyttelse (UVA- og UVB stråler). Cremen har en lækker konsistens, der hurtigt absorberes af huden, og er enorm let at påføre, hvilket gør, at vi ikke har bøvlet med at smøre vores unger med solcreme. 

Det er ikke kun ungerne, der har brugt Derma produkter herhjemme, min mand og jeg har også anvendt produkterne flittigt, og vi er top fans af det.

Jeg er specielt fan af Derma ansigtssolcreme og har haft den fast liggende i min taske, hvilket har været skøn – især de dage, hvor vi har haft travlt med at komme ud af døren uden at smøre sig ind, der har ansigtssolcremen været min redning. Ud over at være solfaktor 50 har den også anti-age. Jeg har været så glad for cremen, at jeg ydermere har brugt den som dagcreme, som jeg har blandet op med min foundation, da den danner et perfekt grundlag, når der efterfølgende skal lægges make-up.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er kæmpe fan af Derma solprodukter, og de er meget nyttige, og de fleste har behov for at beskytte sin hud mod UV-stråler. Et ekstra plus er, at Derma produkter appellerer til hele familien både børn og voksne, og så er jeg specielt vild med, at produkterne er veganske samt fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg kan ikke sætte finger på Derma sol serien. Vi har virkelig brugt alle produkter flittigt herhjemme. Jeg oplever, at den er drøj i brug, og derfor holder længere. Den trænger hurtigt ind og er nem at smøre ud på kroppen uden, at den fedter og klistrer, samt den absorberer hurtigt, når den først er smurt ud, hvilket er must med børn.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at man får meget for pengene, sammenlignet med andre produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet. Har endnu ikke oplevet andre solprodukter, som kan måle sig med Derma. 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes mand og 5 børn testet solcremer fra Derma.

  • Derma Kids sollotion SPF30, 500 ml, 229,95 kr.
  • Derma Kids sollotion SPF50, 150 ml, 109,95 kr.
  • Derma anti-age ansigtssolcreme SPF50, 50 ml, 109,95 kr.
  • Derma after sun sorbet, 200 ml, 79,95 kr.

Vi elsker Dermas produkter og har de sidste år primært kørt med disse solcremer til vores børn. Både Vitus, Elin og Bille har atopisk hud og er dermed utroligt sarte. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at produkterne er svane- og allergimærket, hvilket disse er.

I år er der kommet to nyheder, nemlig “After Sun Sorbet” og deres Derma Kids Sollotion, som nu også er kommet i faktor 50. Sidstnævnte er virkelig en dejlig nyhed, da særligt Vitus er meget sart. Faktor 50 er et must til ham, da han bliver solskoldet på ingen tid. Både faktor 50 0g 30 er virkelig nemme at smøre ud og fedter ikke, som mange solcremer gør. Det meste solcreme laver nemt gule skjolder på lyst tøj, men det har jeg endnu ikke oplevet er sket med disse produkter.

Min egen top favorit er ansigtssolcremen med faktor 50, som udover at beskytte også har anti-age. Den er super lækker at smøre ud og danner et godt fundament under makeuppen til en dag i solen.

Både Vitus og Elin har en del ar i ansigtet, så her er faktor 50 også et must.

Nyheden After Sun Sorbet, er en virkelig skøn og kølende aftersun, som er helt perfekt efter en dag i solen. Den er let at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden mens den køler.

Alle Dermas produkter er uden skidt kemi. De er 100% veganske og er både svane- og allergimærket. Derudover er solcremerne i et prisleje, hvor alle kan være med.

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er stor fan af Dermas solprodukter. De beskytter huden, hjælper mod de farlige UV stråler, som kan medvirke til solskoldning og hudkræft. De er lette at smøre ud og er absolut gode.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er drøje i brug og trænger hurtigt ind i huden. Med 5 meget sarte børn som bliver smurt mange gange dagligt, har vi alligevel stadig meget solcreme tilbage efter 1 måneds test.

Pris: MEGET GOD – De er super gode i pris og fås ofte på tilbud i fx Kvickly.

Kvalitet: MEGET GOD –Super god kvalitet som er langt bedre end andre solcremer i det prisleje.

 


Vores tester Lene har sammen med deres tvillinger på 18 måneder og bonusdatter på 11 år testet diverse solcreme fra Derma.


Lene fortæller:

Vi har været så heldige at teste Derma solcremer. Vi har allerede prøvet flere af deres produkter og været fan af deres roll, da den er mega nem at have med på farten. Så derfor er vi glade for at må teste de nye produkter, som bestemt heller ikke skuffer.


Det første vi har testet er Sun Lotion Kids 30 med pumpe. Hvis du spørger mig er den intet mindre end genial til en børnefamilie. Den er nem at påføre med pumpen. Når vi har den med ud i sandkassen eller til stranden, skal jeg ikke være bekymret for at den er smurt ind i sand, og så er jeg ikke i tvivl om, at den er god når tvillingerne bliver lidt ældre og selv kan trykke pumpen ned og smøre sig ind i solcreme. Indtil da hjælper storesøster til.


Jeg har også brugt deres Face Sun Lotion 50, som ud over at være vandfast også er en anti-age, hvilket jo er win-win for mig. På den måde passer jeg på min hud, selvom jeg er ude i solen, samtidig med at jeg nemt kan tage en dukkert uden at bekymre mig. Den er nem at smøre ud, tørrer hurtigt og kan sagtens bruges under hverdags makeuppen.


Jeg er sådan en, som er rigtig god til at altid at huske alle andre omkring mig får solcreme på, men jeg glemmer mig selv. Det gør, at jeg fx. efter en tur i zoo var helt solskoldet på ryggen. Her var deres After Sun med Aloe Vera og Shea Butter guld værd. Den trænger hurtigt og nemt ind i huden og ikke som i gamle dage, hvor jeg husker, at vi måtte sidde op og tørre for ikke at klistre til lagnet.


Jeg er vild med, at Derma er dansk, og at de lever op til alle standarder og certificeringer. De er Svanemærket, veganske, astma- og allergimærket, så skulle ungerne spise det, så sker der ikke noget, og det hænder jo en gang imellem i den alder.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god, Lækre solcremer, uden parfume og som er drøje i brug.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god, Solcremerne er lavet i en holdbar emballage, så man undgår lækager.

Pris: Meget god, prisen ligger fra 99,- 199, hvis ikke de er på tilbud- hvilket ikke er meget i forhold til, hvad man får. Den dyreste til 199,- er for 500 ml. Jeg synes virkelig, at man får meget for pengene..


Vores tester Heidi har sammen med hendes drenge testet solcreme fra Derma. 

Vi er i forvejen vilde med produkterne fra Derma, og denne gang fik vi lov til at teste følgende produkter: Derma Kids sollotion SPF30, Derma Kids sollotion SPF30, Derma ANTI-AGE Ansigtssolcreme SPF50 og Derma After Sun Sorbet. 

Derma ANTI-AGE Ansigtssolcremen blev ret hurtigt en favorit hos mig, og den bliver brugt dagligt under min makeup. Den absorberes hurtigt og fedter ikke. 

Det er en vandfast anti-age ansigtssolcreme med høj beskyttelse mod solen UVA-/UVB-stråler. Den indeholder aktive anti-age ingredienser, der forebygger hudens aldring. 

Drengene er 3 og 4 år og har aldrig synes det med solcreme var et hit. Men med Derma Kids sollotion SPF30 i flaske med pumpe og en makeuppensel, så går det som en leg.

Og når drengene kommer ind efter en hel dag i solen, spørger de begge, om de ikke godt må få den blå creme på, Derma After Sun Sorbet.

Jeg er imponeret over, hvor lidt cremerne fedter, og hvor hurtigt de absorberes. 

Et kæmpe plus er, at Derma Kids sollotion SPF30 er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. 

Derudover er den vurderet som et godt valg af Forbrugerrådet Tænk Kemi og fået ´Grøn kolbe` i Kemiluppen. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig gode produkter, der lever op til forventningerne

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har prøvet en del solcremer på markedet og Dermas holder bare bedst

Pris: GOD – Priserne ligger mellem 79,95 – 229,95, er dog ofte set på tilbud 

Kvalitet: MEGET GOD – Derma er dansk produceret af DermaPharm og resultat af mere end 40 års erfaring med miljø- og allergimærket hudpleje. 


Camilla fortæller:
Vi har været så heldige at få lov til at teste solcreme og aftersun lotion fra Dermas serie.
Før testen havde jeg hørt nogle rygter om, at solcremen skulle fedte meget og efterlade pletter og skjolder på tøjet. Så jeg var spændt på at komme igang med testen, for at se om det nu også passede. Dette har vi dog bestemt ikke oplevet!
Vi har i pakken modtaget:
Derma kids faktor 30 med pumpe, Derma kids factor 50, Derma face faktor 50 og Derma aftersun lotion. Her er alt hvad du skal bruge til en varm sommer med masser af solskin. Vi har især været glade for pumpefunktionen på Kids faktor 30 versionen. Ungerne har haft nemt ved selv at smøre solcremen på, og det er nemt og hurtigt overstået, samtidig med at det bliver en sjov oplevelse. Cremen er virkelig drøj i brug, så man er ikke bange for at løbe tør med det samme.
Jeg er selv blevet enormt glad for ansigtscremen med faktor 50 og anti age. Den er nem at bruge og lige til at have indenunder make up. Den tørrer hurtigt og fedter ikke. Jeg elsker at passe på min hud, specielt i ansigtet og denne creme, gør virkelig en forskel. Så den vil jeg i hvert fald fortsætte med at bruge fremover!
En dag var jeg desværre blevet lidt rød på min ene skulder, og der blev min aftersun virkelig min redning. Den kølede og reparerede min hud, og dagen efter kunne man slet ikke se, at jeg havde fået for meget sol.
Alt i alt en virkelig god oplevelse med Derma, og så er vi vilde med at den er både allergivenlig, miljøvenlig, organisk og koralvenlig. Og så er den super vandfast.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – solcreme er enormt vigtigt, og Derma lever virkelig op til kravene om en god solcreme.
Holdbarhed: GOD – jeg oplever ikke, at jeg skal smøre på særlig ofte. 2-3 gange om dagen, alt efter hvor meget man befinder sig i solen.
Pris: MEGET GOD – jeg synes virkelig, at man får noget for pengene her. En god solcreme som passer ind i et familievenligt budget.
Kvalitet: MEGET GOD – Solcremen fedter ikke, er drøj i brug og nem at håndtere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Universe Science Park